Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Bröllopsdagar är något speciellt för de flesta människor, men den femåriga bröllopsdagen är verkligen en milstolpe för alla par. Det så kallade träbröllopet symboliserar att växa tillsammans, skapa upplevelser och minnen. Därför är det inte konstigt att par vill fira sin femåriga bröllopsdag med gåvor och göra den till ett speciellt tillfälle. Vi har sammanställt de bästa tipsen för unika bröllopsgåvor. Vi har förslag på gåvor för femåriga bröllopsdagar, men också tips på hur ni kan fira dagen på ett mycket speciellt sätt.

Men vad är det då som gör den femåriga bröllopsdagen till en sådan milstolpe?

Femårig bröllopsdag: betydelse och historia

Den femåriga bröllopsdagen är viktig eftersom den firar fem år där ni tillsammans växt er starkare och starkare, samtidigt som ni skapat minnen för livet. Det gör den här bröllopsdagen till ett perfekt tillfälle att fira styrkan och stabiliteten i ert förhållande. Under de här fem åren har ni gemensamt övervunnit olika utmaningar och det har gjort att ni kommit ännu närmare varandra. Ett femårsjubileum symboliseras av trä som står för stabilitet, styrka och tillväxt. Se tillbaka på de tillfällen och framgångar ni har delat och passa på att vara tacksam för både upp- och nedgångar ni haft.

Träbröllopets historia

Seden med det så kallade träbröllopet härstammar från 1800-talet och går ut på att förknippa bröllopsdagar med vissa material. Trä står för styrkan och stabiliteten som paret har byggt upp under de fem år de varit gifta. Träet står också för att växa tillsammans och för stabilitet. Likt ett träd växer relationen sig starkare med tiden och får djupare rötter. Trädets breda krona som bär frukt kan också ses som en symbol för ett framgångsrikt äktenskap. Trä står därför också för att äktenskapet ska bli långt och hållbart.

Traditionella och kreativa presentidéer

Från början tillverkades presenter av trä till den femåriga bröllopsdagen och det symboliska värdet av trä för bröllopsdagen har stått sig genom åren. Men oavsett vilken present du väljer blir den säkert en succé hos din partner så länge den kommer från hjärtat.

Om du vill satsa på en traditionell gåva gjord av trä är en dekorativ fotoplatta i trä eller en graverad lampa med träfot fantastiska förslag. Våra fotopussel kan också fånga era stunder tillsammans och de är också roliga att sedan pussla ihop tillsammans. För vinkännare finns våra vinpaket med en vacker trälåda som du kan göra personlig med ditt foto eller genom att gravera in en text. Ett vackert graverat serveringsfat i trä är också en unik gåva som kan glädja en man eller fru på den femåriga bröllopsdagen.

Om du föredrar att ge bort en upplevelse istället för saker, kan du planera en kort resa. En weekend på landet eller en liten adrenalinkick som ett äventyr där ni hoppar fallskärm tillsammans kanske inte är traditionella gåvor, men de kommer garanterat att vara minnesvärda!

Fotopussel

Fotopussel

Personliga fleecefiltar

Personliga fleecefiltar

Choklad

Choklad

Kudde

Kudde

Personliga gåvor för ett träbröllop

Förutom graverade serveringsfat är fotoramar i trä eller trädekorationer också lämpliga att göra personliga med gravyr. Oavsett om det är ett träställ med färgglada torkade blommor eller en väggklocka i trä med ditt favoritfoto av er två, finns det lika många olika varianter som era stunder tillsammans. Om du vill samla era minnen är ett fotoalbum perfekt. Andra fotopresenter som choklad, tavlor eller en filt med foto är också fina minnen från era första fem år tillsammans. Vill du ge något att mysa med kan du en fyrkantig eller hjärtformad kudde göras personlig med ett tryckt foto. För par som älskar att resa finns en hel del både fina och praktiska presenter såsom en personlig termosmugg eller termosflaska för resan, alternativt en strandhandduk för nästa soliga semester.

Gåvor till din man på den femåriga bröllopsdagen

Om du vill överraska din man med något som garanterat kommer att göra honom glad kan du utgå från hans hobbyer och intressen. För att hitta en present till din man på er femåriga bröllopsdag, föreviga era gemensamma minnen med foton eller ett ordspråk på gåvan eller gåvorna du väljer. Boxershorts och strumpor med ett foto av er två är en rolig present. Då kan han bära med sig dig under hela dagen. En nyckelring i metall eller läder har samma effekt och kommer att få honom att le varje gång han använder sina nycklar. Om ni älskar att grilla med vänner och familj är ett personligt grillförkläde med matchande grillhandskar den perfekta presenten för ett träbröllop. Du kan till och med ge honom en ny kolgrill. Andra unika förslag är en personlig morgonrock eller ett par tofflor.

Gåvor till din fru på den femåriga bröllopsdagen

Vet du fortfarande inte vad du ska ge henne trots att bröllopsdagen kommer allt närmre? En snygg läderplånbok med en personlig gravering kommer att påminna henne om dig, varje gång hon tar i plånboken. En elegant necessär är perfekt för er nästa resa. Den kan du personlig med ett personligt meddelande eller hennes namn. Vi erbjuder även ett stort utbud för finsmakare och alla som älskar sötsaker. Vare sig du ger henne ett chokladhjärta, chokladpussel med ditt foto eller personliga godsaker kommer hon att älska dig. Om ni tycker om att dela en flaska vin, ge en flaska med hennes favoritvin i en graverad vinkylare. En personlig morgonrock är också en fin present på den femåriga bröllopsdagen.

Förslag för dagen

Det handlar inte bara om att hitta den rätta presenten för er femåriga bröllopsdag, utan även hur ni spenderar dagen tillsammans. Hitta på någonting att göra bara ni två eller fira er kärlek tillsammans med familj och vänner. Dock är det absolut viktigaste att ni två har roligt på er speciella dag. Vi har några förslag för att ge lite inspiration:

  • En romantisk avkopplande weekend för två
  • Laga mat tillsammans, antingen ensamma eller med vänner
  • Förnya era bröllopslöften inför era nära och kära
  • Ta en kort semester för att koppla av eller för att upptäcka nya platser
  • Satsa på äventyr och spänning såsom forsränning eller fallskärmshoppning.
Fotomugg

Fotomugg

Personligt förkläde

Personligt förkläde

Badrock

Badrock

Nyckelring

Nyckelring

Mega Milka choklad

Mega Milka choklad

Grillset i läderfodral

Grillset i läderfodral

Strumpor

Strumpor

Blog

Blog