Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

När temperaturen börjar krypa nedåt finns det inget bättre än att hålla värmen med en egenhändigt designad filt. Anpassa den med valfritt foto och/eller mönster – perfekts för det egna hemmet eller som en unik present.

15 Gåvor

Personlig fleecefilt med foto och text

Kalla dagar kräver den omslutande värmen från en mjuk, mysig filt. Men varför nöja sig med något ordinärt när du kan skapa en unik upplevelse med en personlig fleecefilt? På Your Surprise bjuder vi in dig att upptäcka en värld av personalisering med våra exceptionella filtar, designade för att erbjuda värme, komfort och en touch av originalitet.

Oavsett om du vill förvandla en souvenir till en varm filt, eller letar efter en speciell presentidé för att överraska din partner eller dina nära och kära, här hittar du lösningen!

Magin med en personlig fotofilt

Föreställ dig att dina mest värdefulla minnen blir till en mysig kram med vår personliga fotofilt. Minns du den fantastiska familjeresan till bergen? Eller den där efterlängtade resan med din älskling? Ladda helt enkelt upp dina favoritfoton på vår webbplats och skapa ett unikt mästerverk som fångar de speciella ögonblicken i ditt liv. Varje fotografisk filt blir en påtaglig, visuell historia av dina mest värdefulla minnen. De förvandlar enkel komfort till en känslomässig resa genom dina mest betydelsefulla ögonblick.

Pläd med en touch av originalitet

Vår kollektion innehåller inte bara fotofiltar utan även plädar som är personliga med ditt namn. Välj din favoritpläd och lägg till en personlig touch genom att infoga ditt namn eller dina initialer för att göra pläden helt unik. En personlig namnfilt är inte bara ett bekvämt plagg, den blir ett konstverk som passar perfekt ihop med din stil.

Med en personlig filt kan du ge din kreativitet fritt spelrum. För dig som vill vara ännu mer originell erbjuder Your Surprise möjligheten att skapa en filt med din egen text. Välj bland en mängd olika mönster och färger och gör filten personlig genom att lägga till dina favoritfraser och ord. Du kan också välja material på din filt genom att välja en personlig fleecefilt eller en tunn filt.

På vår webbplats kan du också välja mellan horisontell eller vertikal orientering. Innan du börjar anpassa ditt omslag måste du välja format, eftersom du inte kommer att kunna ändra det efteråt. Om du väljer ett kvadratiskt format behöver du naturligtvis inte bekymra dig om att välja orientering för din text.

En varm personlig filt för alla vid speciella tillfällen

Våra personliga fleecefiltar erbjuder en överlägsen nivå av mjukhet och värme. Våra personliga filtar är perfekta för kyliga kvällar eller isiga vinterdagar och sveper in din kropp i komfort. Vår filtkollektion passar alla åldrar och smaker. En personlig filt för vuxna eller med en design som är mer anpassad för barn är perfekt för en avkopplande stund i soffan för att minnas en speciell stund. Den personliga familjefilten skapar en välkomnande atmosfär för alla. YourSurprise har den perfekta presenten för varje familjemedlem. Fira speciella tillfällen med en oförglömlig gåva. En personlig mormorsfilt eller en personlig mammafilt blir en kärleksfull gåva som påminner kvinnorna i ditt liv om hur varmt du tycker om dem varje gång de använder den. Om du letar efter den perfekta presenten till din mamma eller mormor, välj en filt som uttrycker din kärlek på ett unikt sätt. På vår webbplats kan du enkelt skapa en filt till mors dag eller andra tillfällen, och göra den personlig med fina foton och fraser.

För dem som vill dela speciella stunder är en personlig parfilt istället ett romantiskt alternativ. Lägg till era namn på filten eller en speciell dedikation för att skapa ett föremål som symboliserar enigheten och intimiteten i ert förhållande.

Vilka typer av personliga filtar finns tillgängliga?

Med YourSurprise kan du välja mellan två olika typer av filtar, baserat på dina behov. Vår extra varma personliga fleecefilt har en vikt på 490 gr/m2 och är tillverkad av 100% återvunnen polyester med vävd struktur. Detta är särskilt lämpligt om du letar efter en filt som kan ge dig en extra känsla av värme under kalla dagar.

Vår vanliga fleecefilt är tillverkad av supermjuk fleece med en vikt på 329 gr/m2. Den kan enkelt vikas ihop och förvaras och är perfekt att ha framför TV:n för en extra gosig känsla.

Båda våra personliga filtar kan anpassas i liggande eller stående läge för att bäst passa din personliga anpassning.

Vilka storlekar finns tillgängliga för personliga fleecefiltar?

Vår fleecefilt finns i följande storlekar: 75x100cm; 100x150cm; 120x190cm; 150x200cm både i stående och liggande läge. Vår extra varma filt finns i storlekarna: 100x150cm eller 150x200cm.

Kan jag tvätta en personlig fleecefilt?

De personliga filtarna kan tvättas i 40°C. Vi avråder från kemtvätt av din fleecefilt och rekommenderar att du tvättar filten före användning för att få ut maximal fluffighet.

Beställ din personliga pläd idag

På Your Surprise är kvalitet och att du blir nöjd vår högsta prioritet. Varje personifierad kast är tillverkad av högkvalitativa material. De genomgår noggranna kontroller för att säkerställa att du får ett oklanderligt mästerverk i dina händer. Vi är fast beslutna att bara erbjuda det bästa. Det finns ingen bättre tid att börja skapa. Oavsett om du letar efter en fotofilt för att fånga dina bästa minnen eller en pläd med ditt namn på för en personlig touch, är våra anpassade alternativ oändliga. Gör en beställning idag. Upptäck glädjen i att svepa in dig i ett unikt mästerverk som berättar om dig och dina erfarenheter. Your Surprise bjuder in dig att upptäcka lyxen av personlig komfort med våra extraordinära filtar.

Fleecefiltar med speciella teman

I vårt sortiment kan du också hitta en speciell personlig fleecefilt med olika teman och dedikerade mönster: upptäck våra Mors dag-filtar, Kärleksfiltar för Alla hjärtans dag eller andra romantiska tillfällen och djurfiltar med söta foton av ett husdjur.