Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Julklappsetiketter

Julklappsetiketter

Körsbäret på toppen av en härlig present är en vacker presentetikett. YourSurprise har skapat speciella presentetiketter för semesterperioden, som du kan ladda ner gratis. Skriv helt enkelt ut julklappsetiketterna och sätt den perfekta pricken över i:et till dina julklappar!

Det är lätt att använda dessa julklappsetiketter. Läs stegen nedan.

Du behöver:

- (färgat) A4-papper, gärna snyggt och tjockt
- sax
- penna, penna eller markör
- snöre eller band
- hålslagare



1. Ladda ned filen genom att klicka på den.

download labels


Christmas gift labels
2. Skriv sedan ut filen på A4. Tips: skriv ut på färgat papper för bästa resultat. Välj en ljusare färg, eftersom du kanske inte kan se illustrationerna på mörkare färger. Det är också viktigt att din pappersfärg matchar bläckfärgen, eftersom det inte kommer att se snyggt ut om de krockar.

3. Du har nu dina utskrivna julklappsetiketter. Det finns fyra runda och fyra rektangulära. Nästa steg är att klippa ut etiketterna längs de prickade linjerna. För bästa resultat, se till att du klipper av den prickade linjen, så att den inte syns på dina etiketter. Använd dina bästa saxkunskaper!

4. Lägg nu till mottagarens namn på sida a och sedan ditt eget namn på sida b. Om du föredrar att inte säga vem gåvan kommer från, kan du helt enkelt sätta "Jultomten" istället. Använd en vacker färg för att skriva dina etiketter för ett ännu bättre resultat. Du kan välja att lägga till dina namn efter steg 5, men tänk på att det finns en chans att de kan trycka fram till andra sidan av pappret.

5. Dags att slutföra etiketterna. Du behöver lite lim eller tejp för detta. Håll ihop delarna "sida a" och "sida b" för att skapa dina etiketter.

6. Placera ett hål i etiketten genom cirkeln som visas på etiketten. Det bästa sättet att göra detta är att använda en hålslagare, men du kan göra detta med sax om du inte har en.

7. Nu kan du fästa etiketten på presenten genom att lägga till en bit snöre eller ett band genom hålet i etiketten och sedan fästa den på presenten. Klart! Din gåva är perfekt och du är redo för det bästa, som är att ge din gåva till mottagaren!

Letar du efter julklappsinspiration? Ta del av vårt fantastiska julklappsutbud.

Visa alla julklappar >