• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
Allt Puzzel presenter
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 677 recensioner
Emir
Publicerades 07-04-20

"Ni är bäst !!! "

10 av 10
Janet
Publicerades 06-04-20

"Snabb och bra service, muggar och golvmattan bra kvalitet på bilderna, rekommenderas verkligen. "

10 av 10
Jeanette
Publicerades 06-04-20

"Rolig idé att kunna välja själv och mycket snabb leverans :) "

10 av 10

Fotopussel

Älskar du pussel eller känner du någon som gör? Varför inte skapa ett pussel med ditt egna foto. Antingen för dig själv eller att ge bort som en present. Vi har 30, 96, 120, 500 och 1000 bitars pussel, så det är upp till dig hur stor utmaning du vill ha.

Fotopussel som Present

Varför inte ge bort ett fotopussel i födelsedagspresent eller i mors dag present med en fin bild på barnen eller barnbarnen? En unik och annorlunda present som definitivt kommer få mottagaren att le.

Hur många pusselbitar för vilken ålder?

Visste du att ett 1000 bitars pussel är lämpligt för barn som är 12 år eller äldre? Om du vill göra pusslet ännu svårare kan du se till att välja en bild med många färger som upprepar sig flera gånger. Vem älskar inte en rejäl utmaning?

Hur svårt är varje pussel?

Självklart så tar det inte särskilt lång tid att sätta ihop ett pussel med 30 bitar. Men visste du att ett 500 bitars pussel kan faktiskt vara svårare än ett 1000 bitar? Det är nämligen inte bara antalet bitar som gör ett pussel svårt, utan ett pussel med 500 bitar som har en mer komplicerad bild kan vara betydligt svårare än ett 1000 bitars pussel som har en enkel bild.

Hur lång tid tar det att sätta ihop ett pussel med 1000 bitar?

Det är självklart svårt att säga hur lång tid det tar att sätta ihop ett pussel eftersom det beror mycket på hur komplicerad bilden är. Men under NK Pussel tunering så satte fyra personer ihop ett 1000 bitars pussel på 1 timma och 29 minuter och 30 sekunder.

Tekniken bakom att lägga pussel

Vad är enklast, börja med att lägga kanterna eller hitta alla färger först? Man kan tro att det är att lägga kanterna först, men experter säger att det är bättre att börja med att sortera alla färger först. Då du samtidigt kommer att hitta kanterna och slår två flugor i en smäll.