Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Personliga Bröllopspresenter

Har du någon i din närhet som snart ska gifta sig, men du finner det svårt att komma på vad du ska ge? Varför inte ge något extra personligt, en present som får dem att le och visar att du lagt ner en liten extra tanke bakom den? Hos oss på Yoursurprise kan du personalisera samtliga presenter med eget foto och text, och som på så sätt gör just din present helt unik. Gör festen extra minnesvärd för brudparet!

För gåvor väljer många originella par en bröllopslista där varje gäst kan välja en presentuppsättning, men allt oftare föredrar gästerna att bröllopspresenten är en unik gåva. Om du vill ge en originell present som är annorlunda än den klassiska bröllopslistan, kan du med Yoursurprise överraska brudparet på ett speciellt sätt! Du kan anpassa många produkter, från presenter till framtida makars sovrum, från de mest eleganta sätten att skåla för en bra framtid: möjligheter med oändliga anpassningar. Du kan inte sakna en present till det nygifta paret i ett så viktigt bröllopsevenemang. Det är ett sätt att fira deras speciella dag och låta dem veta hur mycket du uppskattar paret. Glöm inte vittnena! Vittnen och även brudtärnor och brudnäbbar är speciella gäster, så de förtjänar en gåva som är specifikt utformad som ett tack för deras deltagande och stöd under arrangemanget av ditt bröllop. Några förslag? En ram eller ett föremål som ger möjlighet att föreviga bröllopsdagen är perfekt, eller en juvel som ett graverat läderarmband eller ett silverhalsband med namnet.

Vad får brudparet i bröllopspresent?

Om du ska gå på ett bröllop kommer du säkert att undra vad som är den bästa presenten att ge till de nygifta. Du vill att din gåva ska vara originell och varaktig och passa parets smaker. Det är inte alltid lätt att välja en originell bröllopspresent! Nedan följer några idéer för att överraska det gifta paret på deras mest underbara dag!

  • Den perfekta presenten till alla nygifta: Champagnepresentlådan med graverade glas eller med en personlig låda.
  • För kompisparet: som älskar att tillbringa sina kvällar med att titta på en bra film i sitt nya sovrum, kan du ge ett påslakan som anpassas personligt med deras bilder och med en speciell dedikation.
  • En present som passar alla: Du kan välja en present till hemmet, som ett vackert duktryck, en dekoration till vardagsrummet eller en husnummerplakett som anpassas personligt till det nya hemmet.
  • För nygifta som älskar att resa: Varför inte köpa en snygg uppsättning anpassningsbara resväskor med foton? Tänk vad trevligt om de kunde åka på smekmånad med resväskor som utformats speciellt för tillfället. Alternativt kan du titta bland våra klassiska romantiska presenter om du hittar något som passar tillfället.

När ska presenten ges till brudparet?

Om du har varit med på ett bröllop kommer du ha tänkt på något: Vilken är den bästa tiden att ge presenten till brudparet? Det finns inget enskilt svar på denna fråga eftersom alla bröllop är olika, men det finns vissa ögonblick då det lämpar sig bäst att ge din present till det lyckliga paret. Vissa makar bestämmer sig för att ha ett presentbord, men det händer inte alltid och i så fall kan du ge presenten direkt till de nygifta eller till någon familjemedlem. Om du känner brudens eller brudgummens föräldrar väl kan du lämna din present till dem. De kommer att hitta en plats att förvara den på. Se till att du frågar dem först! Ett annat tillfälle att ge din gåva kan vara mot slutet av firandet när de nygifta är mindre upptagna. Om du inte vill ha uppdraget att ge gåvan under mottagningen kan du leverera gåvan några dagar eller veckor innan bröllopet, men var noga med att meddela paret om vad du har tänkt göra! De kan vara upptagna med de sista förberedelserna.

Populära bröllopspresenter

Några av våra populäraste bröllopsgåvor är:
- Graverade champagne glas
- Vin flaska med personlig etikett
- Örngottset med egen design och text
- Likör i personaliserad trälåda
- Kristallkub med eget foto

Fantasifulla och roliga bröllopspresenter

Trött på att alla ger samma tråkiga presenter? Vill du ge en bröllopspresent som är lite mer unik och annorlunda? Varför inte i så fall ge dem ett Påslakan med något roligt foto på? Eller varför inte en mega björn med ett porträtt av bröllopsparet på björnens tröja? Vi har flera roliga och fantasifulla bröllopspresenter som definitivt kommer få brudparet att le. Du kan ju alltid kombinera en lite finare present med en liten roligre!

Bröllopsgåvor till gäster

Självklart vill du tacka alla som kommer och firar eran stora dag. Ett perfekt sätt att tacka dina gäster är att ge dom något roligt men också personligt. Våra rekommendationer är Praliner med ett foto på er som ni kan lägga i en fin ask tillsammans med ett fint meddelande. Eller varför inte ge alla en varsin toblerone med deras egna namn på och ett personligt meddelande? Det kommer verkligen få gästerna att känna sig uppskattade!

Morgongåva

Letar du efter en morgongåva att ge din nyblivna make

Hur mycket ska du spendera på en bröllopspresent?

Det är alltid lika svårt att veta hur mycket man bör lägga på en bröllopspresent. Så för att göra det lite enklare för dig så har vi ett par tips som kanske kan vara till lite hjälp:

Kollegor och bekanta: Ifall du blir bjuden till ett bröllop av kollegor eller bekanta så är det vanligt att ge en present som ligger nånstans mellan 200-400kr. Sen om du handlar tillsammans med någon så kan du ju såklart köpa något som är lite dyrare.

Nära vänner och familj: När du blir bjuden till ett bröllop av nära vänner och familj så är det vanligast att man spenderar någonstans mellan 500-1500kr. Detta är såklart ett ganska stort spann, men det beror också på hur mycket du hjälper till med bröllopet och om du täcker andra kostnader. Om det är vänner och familj som inte står dig lika nära så är runt 350-500 en lagom summa att spendera.

Men kom ihåg att inte hänga upp er för mycket på vad det kostar. Tänk istället, kommer de uppskatta den här presenten? Är det något personligt? Är den genomtänkt? Ifall alla dom svaren är ja så är det nästan garanterat en bra bröllopspresent. Kom ihåg att det är tanken som räknas.
I vårt sortiment så finns det någonting för alla och i alla priskategorier, så det är bara fantasin som sätter gränserna!