Bröllop
Beställd idag, levereras idag
Beställd idag, levereras idag
Allt Bröllop presenter
Vad våra kunder säger
9.6
Se alla 202 recensioner
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Jona HeidaPublicerades 14-11-17

"Fast shipping - amazing presents! The dad in the house was extremely happy with the present "

10 av 10
lindaPublicerades 14-11-17

"Har rekommenderat er till flera kompisar plus en pappa till min son som blev väldigt glad över presenten.."

10 av 10
DanielaPublicerades 13-11-17

"I've never dealt with a company that's gone through such lengths to provide excellent customer.."

10 av 10
En unik bröllopspresent!

Bröllop

Ett bröllop är en stor händelse i livet. Det är en formell tillställning samtidigt som det är en fest. Traditionellt föregås ett bröllop av ett frieri där mannen ska gå ned på knä och be sin flickvän att tillbringa resten av livet med honom. Tackar hon ja är de då förlovade.

Efter förlovningen ska bröllopet planeras. Datum, plats, klänning, tårta och så vidare ska bestämmas. Självklart ska också inbjudningar skickas ut till släkt och vänner.

På bröllopsdagen är det tradition att vara fin. Brudklänning och kostym ska tas på, hår och make-up fixas, foton ska tas och i regel bjuds gästerna på middag efteråt. På platsen för festen får brudparet ta emot gratulationer och bröllopspresenter.

Bröllopspresenter

Personliga och originella bröllopspresenter väcker alltid beundran och glädje. Brudparet får verkligen ett minne för livet! Hos oss på Your Surprise hittar du många bröllopspresenter som du enkelt kan personifiera med foto och/eller text. Gör festen extra minnesvärd för brudparet!

Tips: Champagneflaska

En trevlig och personlig present är våra champagneflaskor. Champagne är till för festliga tillfällen så vad passar bättre än ett bröllop? En champagneflaska med en personlig etikett gör du enkelt i vårt verktyg. Lägg till en bild på brudparet och/eller en personlig text.

Tips: Glas

Kombinera gärna champagneflaskan med våra fina champagneglas som du också gör speciellt för brudparet! De får ett minne för livet med en bild av sig själva och/eller en personlig text. Med en personlig touch blir de extra uppskattade.

Tips: Muggar

En något mer praktisk present är våra kaffe/te muggar. En för honom och en för henne så de kan börja sina dagar som gifta med en extra god kopp kaffe eller te! Även dessa gör du naturligtvis personliga genom en riktigt bra bild eller varför inte ett passande citat.
+ Läs mer...