Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Personliga Bröllopspresenter

Har du någon i din närhet som snart ska gifta sig, men du finner det svårt att komma på vad du ska ge? Varför inte ge något extra personligt, en present som får dem att le och visar att du lagt ner en liten extra tanke bakom den? Hos oss på Yoursurprise kan du personalisera samtliga presenter med eget foto och text, och som på så sätt gör just din present helt unik. Gör festen extra minnesvärd för brudparet!

Populära bröllopspresenter

Några av våra populäraste bröllopsgåvor är:
- Graverade champagne glas
- Vin flaska med personlig etikett
- Örngottset med egen design och text
- Likör i personaliserad trälåda
- Kristallkub med eget foto

Fantasifulla och roliga bröllopspresenter

Trött på att alla ger samma tråkiga presenter? Vill du ge en bröllopspresent som är lite mer unik och annorlunda? Varför inte i så fall ge dem ett Påslakan med något roligt foto på? Eller varför inte en mega björn med ett porträtt av bröllopsparet på björnens tröja? Vi har flera roliga och fantasifulla bröllopspresenter som definitivt kommer få brudparet att le. Du kan ju alltid kombinera en lite finare present med en liten roligre!

Bröllopsgåvor till gäster

Självklart vill du tacka alla som kommer och firar eran stora dag. Ett perfekt sätt att tacka dina gäster är att ge dom något roligt men också personligt. Våra rekommendationer är Praliner med ett foto på er som ni kan lägga i en fin ask tillsammans med ett fint meddelande. Eller varför inte ge alla en varsin toblerone med deras egna namn på och ett personligt meddelande? Det kommer verkligen få gästerna att känna sig uppskattade!

Morgongåva

Letar du efter en morgongåva att ge din nyblivna make

Hur mycket ska du spendera på en bröllopspresent?

Det är alltid lika svårt att veta hur mycket man bör lägga på en bröllopspresent. Så för att göra det lite enklare för dig så har vi ett par tips som kanske kan vara till lite hjälp:

Kollegor och bekanta: Ifall du blir bjuden till ett bröllop av kollegor eller bekanta så är det vanligt att ge en present som ligger nånstans mellan 200-400kr. Sen om du handlar tillsammans med någon så kan du ju såklart köpa något som är lite dyrare.

Nära vänner och familj: När du blir bjuden till ett bröllop av nära vänner och familj så är det vanligast att man spenderar någonstans mellan 500-1500kr. Detta är såklart ett ganska stort spann, men det beror också på hur mycket du hjälper till med bröllopet och om du täcker andra kostnader. Om det är vänner och familj som inte står dig lika nära så är runt 350-500 en lagom summa att spendera.

Men kom ihåg att inte hänga upp er för mycket på vad det kostar. Tänk istället, kommer de uppskatta den här presenten? Är det något personligt? Är den genomtänkt? Ifall alla dom svaren är ja så är det nästan garanterat en bra bröllopspresent. Kom ihåg att det är tanken som räknas.
I vårt sortiment så finns det någonting för alla och i alla priskategorier, så det är bara fantasin som sätter gränserna!