Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Välkommen till vår blogg där vi dyker in i världen av kopparbröllopsgåvor. Det här är ett unikt ögonblick i alla kärleksrelationer, när vi firar 12,5 års äktenskap. Traditionellt ger man bort något i koppar - en symbol för skönhet, styrka och långvarig hållbarhet. Men vad är den perfekta bröllopspresenten i koppar? Vi har samlat några bra idéer till dig, och det bästa med dem är att de alla kan personifieras online med ett foto, namn och/eller text.

Vad är ett kopparbröllop?

Ett kopparbröllop är ett firande av 12,5 års äktenskap. Det är en halvvägs milstolpe till ett silverbröllop, som firar 25 år. Namnet kommer från traditionen att ge koppar som gåva, vilket symboliserar skönhet, styrka och hållbarhet i äktenskapet.

Personifiera din bröllopspresent i koppar online

Ett av de bästa sätten att ge bort en bröllopspresent i koppar är att göra den personlig. Det kan du enkelt göra online, där du har möjlighet att lägga till ett foto, namn eller text till din gåva. Det kan vara ett speciellt ögonblick som ni delat tillsammans, ett internt skämt eller något som är speciellt för er två. Letar du efter en morgongåva i koppar, eller vill du bara ge en meningsfull bröllopsgåva i koppar? Att ge en personlig gåva till ett kopparbröllop visar både omtanke och ansträngning och kommer säkert att uppskattas.

Glas

Glas

Strumpor

Strumpor

Graverad telåda

Graverad telåda

Bröllopsdag present

Bröllopsdag present

Bröllopspresent i koppar till henne: Hitta inspiration till den perfekta presenten!

Det kan vara en utmaning att hitta den perfekta bröllopspresenten i koppar till henne. Det kräver noggranna överväganden och en ingående kunskap om hennes unika preferenser. Som tur är finns det massor av personliga gåvor tillgängliga online som kan hjälpa dig att göra din gåva så speciell och unik som hon är.

  • En bra idé är graverade champagneglas, där du kan lägga till ett personligt meddelande eller kanske ert bröllopsdatum. Denna gåva är inte bara en vacker present, utan också ett minne av er kopparbröllopsdag.
  • Om hon älskar te är en teaskrin med ett urval av teer och en te-mugg en utmärkt present. Du kan även personifiera muggen med hennes namn eller ett gulligt meddelande. En annan unik presentidé är en personlig hjärtformad kudde som hon kan krama när du inte är där. Det är ett sött och meningsfullt sätt att säga att du alltid finns där för henne.
  • Om hon älskar mode och har humor kan ett par roliga strumpor vara den perfekta presenten. Du kan även lägga till ett foto på er två eller ett internt skämt för att göra presenten mer personlig.
  • En personlig väggklocka med en bild är en annan bra presentidé. Du kan välja en bild som är speciell för er båda och varje gång hon tittar på klockan kommer hon att bli påmind om det speciella ögonblicket. En bukett torkade blommor är också en vacker och långvarig gåva som kommer att ge en touch av romantik till hennes hem.

Oavsett vad du väljer är det viktigaste att komma ihåg att en kopparbröllopsgåva till henne ska vara meningsfull och personlig. Så ta dig tid att fundera på vad hon verkligen kommer att älska och välj en gåva som speglar hennes personlighet och ert unika förhållande.

Bröllopspresent i koppar till honom: Hur hittar man den perfekta gåvan?

När det gäller att hitta den perfekta kopparbröllopspresenten till honom finns det flera ställen att börja på. Här är några presentidéer som garanterat kommer att göra honom glad och fira din speciella dag.

  • Graverad plånbok i läder med bälte: Detta är en utmärkt personlig gåva till mannen i ditt liv. Du kan få hans namn eller initialer graverade på plånboken och bältet, vilket gör det till en verkligt unik gåva.
  • Fototryck: Ett fotografi är en vacker och känslosam gåva. Du kan välja en bild på er två tillsammans, eller kanske en bild på en plats som har särskild betydelse för er.
  • Personlig ölgåva: Om han är en ölentusiast är ett personligt ölpaket en utmärkt gåva. Du kan välja hans favoritöl och få etiketterna personliga med hans namn eller ett speciellt meddelande.

Alla dessa gåvor kan enkelt anpassas online, så att du kan skapa en gåva som är både unik och omtänksam.

Läderplånbok

Läderplånbok

Öl

Öl

Canvas

Canvas

Rund Klocka - Stor (Masonit)

Rund Klocka - Stor (Masonit)

Den perfekta bröllopsgåvan i koppar: 13 idéer för bröllopsgåvor i koppar

Här är några fler idéer för din bröllopspresent i koppar:

  1. Personligt kort i trä: Ett vackert träkort med ett fint meddelande ingraverat kan vara en fin present till ett kopparbröllop.
  2. Låda med chokladpraliner: En ask med läckra chokladpraliner är ett sött sätt att säga "jag älskar dig".
  3. Nyckelring med foto: En nyckelring med ett foto av paret är en personlig gåva som kommer att uppskattas och användas varje dag.
  4. Graverad vinkylare: En elegant vinkylare med parets namn och bröllopsdatum ingraverat är en vacker och praktisk gåva.
  5. Minneslåda: En vacker minneslåda där paret kan förvara sina mest värdefulla minnen är en omtänksam gåva.
  6. Personlig strandhandduk: En färgglad strandhandduk med parets namn på är en rolig och unik present, perfekt för sommarmånaderna.
  7. Personlig resväska med handbagage: En snygg resväska med parets initialer är en praktisk present till par som älskar att resa
  8. Badrock med namn: En lyxig badrock med parets namn broderade på är en fin gåva som kommer att skänka tröst och glädje.
  9. Trähjärta med personlig text: Ett handgjort trähjärta med en personlig hälsning är en romantisk och bestående gåva.
  10. Personliga ljus och doftljus: Ett värmeljus med parets namn och bröllopsdatum på är en varm och mysig present.
  11. Personligt pussel: Ett pussel med en bild av paret är en rolig och underhållande present som också kan vara en bra aktivitet för paret att göra tillsammans.
  12. Hjärtformad choklad: Härlig hjärtformad choklad är en söt och romantisk gåva som säkert kommer att glädja alla chokladälskare.
  13. Personlig gallerivägg: Vackra paneler med foton från parets liv tillsammans är en underbar gåva som kommer att uppskattas för alltid.

Med dessa presentidéer kommer du säkert att hitta en perfekt kopparbröllopspresent som kommer att vara lika unik och speciell som paret själva.

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Nyckelring

Nyckelring

Fotopussel

Fotopussel

Blog

Blog