Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Barnpresenter

De Bästa Personliga Barnpresenterna med Bild och Text Vi vet alla att ingen älskar att ta emot presenter lika mycket som barn gör. Deras ögon lyser upp, de får ett gigantiskt leende och kan inte vänta med att riva av pappret för att se överraskningen inuti. Hos YourSurprise erbjuder vi möjligheten att personalisera massvis med barnpresenter genom att lägga till ett namn, foto, bild eller text, vilket göra möjligheterna oändliga och upplevelsen extra speciell.

Presenter för småbarnen

För de små har vi vackra träleksaker, till exempel en cykel, trehjuling eller en barnvagn. Sen har vi även våra coola barnstolar i olika färger!

Presenter för de stora barnen

För barnen som är lite större har vi roliga böcker där de kan spela huvudrollen. Du personaliserar självklart en del av texten själv så boken blir anpassad till barnet du ger den till. Sen har vi även dekorativa barnväskor med egen tryckt text på. En perfekt liten resväska som de kan förvara sin prylar i. Vi erbjuder också personaliserade fotbollar och väggklockor för de äldre barnen.

Skolmaterial

Varför inte ge barnet något personligt som de kan använda i skolan? Vi har t.ex. en cool anteckningsbok med färgpennor, kulspetspennor, och en linjal. Du kan lägga till en bild och text som du väljer helt fritt. Vi erbjuder också coola gympåsar, skolväskor, pennfodral och burkar, m.m.

Personlig matlåda

Gör varje lunch extra speciell med en personlig lunchlåda med namn och foto. Locket är lätt att öppna för barn, och är säker att använda. Vi har flera olika former och storlekar tillgängliga.

Barnryggsäck

En annan bra idé är att personalisera en unik och personlig ryggsäck som de kan lägga alla sina saker i. Med gott om utrymme och super snygg design. En ryggsäck de kommer kunna ha i många år och aldrig förväxla med någon annan.

Personligt pennfodral

Om du vill lägga till något i ryggsäcken, varför inte lägga till ett coolt pennfodral med deras namn och en bild? Det perfekta sättet att sticka ut från mängden.

Barnförkläde

Om den lilla älskar att spendera tid i köket, varför inte ge dem sitt eget personliga förkläde? Du kan lägga till deras namn och / eller foto på framsidan för att göra det extra speciellt. Vi har bomullsförkläden, men också ett vackert läderförkläde i vårt sortiment.

Graverade Smurf Muggar

Varför inte ge honom eller henne en personlig smurf mugg? En rolig och unik mugg som bara är deras!