Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skäm bort den speciella mannen i ditt liv på alla hjärtans dag med en romantisk gåva prydd med foto, namn och/eller text som du väljer själv.

137 Gåvor

Du har sett 48 av 137 gåvor

Presenter till honom på alla hjärtans dag

Alla män gillar egentligen när man tänker på dem. Detta gäller även alla hjärtans dag. Vissa män säger att de tycker att det är tramsigt att delta i alla hjärtans dag. Men när du ger honom en present får du ett leende på läpparna varje gång. Förutom att överraska honom med en trevlig doft, finns det tusentals sätt att överraska män på ett originellt sätt med en alla hjärtans dag-present till honom.

Gör på ett annat sätt i år. Gör till exempel hela dagen till en present. Börja dagen med frukost på sängen och lägg ett brev under hans bestick. Säg inte vad det här brevet står för och varför han får det. Målet med detta är att få honom att göra ett ord av bokstäver i slutet av dagen. Ordet som dyker upp kan då till exempel vara platsen där du gömt din alla hjärtans dag-present till din vän. Eftersom han får brev hela dagen och inte vet vad detta är till för, kommer din älskling att bli nyfiken och full av frågor. Om din vän har pusslat ihop ordet och hittar sin present på din plats, kommer det att bli en stor överraskning. Detta är en mycket enkel metod för att ge honom din alla hjärtans dag-present på ett originellt sätt.

Alla hjärtans dag-presenter till honom

Det finns naturligtvis många fler kreativa sätt att visa din kärlek till din vän med en alla hjärtans dag-present. Här är några exempel för lite inspiration:

1) Gå ut och ät middag på ett romantiskt ställe och ge din present tillsammans med efterrätten

2) Ge din alla hjärtans dag-present en dag tidigare så att han inte ser den komma

3) Lägg din present i en ballong med konfetti så att han måste smälla ballongen innan han kan nå sin present

Förutom ett trevligt sätt att överraska honom, vill du också att presenten ska göra honom glad. Letar du efter en originell alla hjärtans dag-present till honom i år? Ge då en personlig alla hjärtans dag-present med foto och text. Välj dina mest romantiska bilder så att han kan njuta av era finaste stunder varje dag.

Våra favoritpresenter till alla hjärtans dag för män

Vi har samlat våra favoritpresenter till alla hjärtans dag för honom och för dig:

1) Designa din egen bok med bucketlist för par

2) Är han en riktig godisgris? Ge honom sedan en personlig toblerone

3) En gammal goding; Ge bort ett handskrivet brev

4) Lagar han de godaste rätterna åt dig? Överraska honom med ett personligt läderförkläde

Billiga alla hjärtans dag-presenter till honom

Du vill förmodligen att din alla hjärtans dag ska vara speciell. Det är en härlig känsla att se leendet hos den person du älskar med en oväntad present. Känslan och lyckan som gör dig mållös. Du behöver ingen inte en så stor budget för en sådan present som du kanske tror. Det finns många billiga presentidéer för alla hjärtans dag som kommer att överraska dig.

Vad är hemligheten? Gör en present speciellt designad till din vän, kanske med en speciell tanke bakom. Titta igenom dina favoritbilder på er tillsammans, tänk ut ett fint meddelande och skapa den perfekta överraskningen! Upptäck alla idéer för alla hjärtans dag-presenter under 20 euro Blogg - alla hjärtans dag-presenter under 20 euro

De mest originella alla hjärtans dag-presenter till honom 2023

Du känner definitivt din pojkvän eller make bättre än någon annan. Ni har förmodligen varit tillsammans i flera år eller så har ni lärt känna varandra dag efter dag. Om han är den tillgivna typen kommer han säkert att älska att få en romantisk present. Om hon å andra sidan inte är romantisk, kan hon fortfarande uppskatta en oväntad present. Det är inte alltid lätt att hitta den mest passande presenten, men med något unikt och originellt är du på den säkra sidan! En av de mest populära alla hjärtans dag-presenter för män är till exempel en tanke att dela med din älskade, en upplevelse att minnas tillsammans. Om ni redan har haft många upplevelser tillsammans kan ett fotoalbum samla dem alla eller kanske en rolig personlig bok för älskare. Om du å andra sidan vill skapa nya ögonblick som ni kan minnas tillsammans kan du överraska honom med en personlig resväska för en helg eller ett köksförkläde för den matlagningskursen han så gärna ville gå.

Letar du efter en alla hjärtans dag-present till din pojkvän men har slut på idéer? Här är en lista över våra favoriter!

  • Ett kit för att skapa din egentillverkade öl hemma
  • En låda med din favoritwhisky
  • Ett personligt förkläde i ekologiskt läder
  • Ett provsmakningsset med 5 olika ölsorter
  • Söta boxershorts personligt anpassade med ett foto
  • Ett läderarmband med hennes namn

Alla hjärtans dag-presentpaket till honom

En av presenterna som alltid uppskattas av män till alla hjärtans dag är ett presentpaket eftersom det låter dig ta emot olika tankar inuti i ett vackert personligt paket. Du kan välja en presentförpackning för kroppsvård med till exempel Axe-produkter eller ett set med badtvålar. För den som älskar att njuta av en kall öl efter en arbetsdag kan valet falla på ölprovningsseten. För en ännu mer elegant present kan personlig champagne inte undgå att bli lika uppskattad. Bland drycker kan du välja bland ett brett urval av likörer och bitra likörer i personligt anpassade förpackningar. Årets nyhet är ett personligt anpassat paket med tilltugg och dryck tillsammans med glas graverade med ett namn.