• Leverans till önskad adress
  • Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Träleksaker

Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2351 recensioner
Jenny
Publicerades 13-10-21

"Så otroligt nöjd med snabb leverans och sjukt fin mugg till sambon som har sin första farsdag! Hade .."

10 av 10
Anneli
Publicerades 13-10-21

"Jag är mycket nöjd.otroligt snabb leverans. "

10 av 10
Rikard ”Curre..
Publicerades 12-10-21

"Denna var klockren!! Högsta betyg!! 🤗 "

10 av 10

Personliga träleksaker

Vi har de bästa personliga träleksakerna här på YourSurprise. Både flickor och pojkar kan ha kul i timmar med dessa underbara leksaker. Vi har en vacker dockvagn i trä, en cool lastcykel med plats för leksaker och en cool balanscykel i trä och en trehjuling för de lite äldre barnen. För de som tar sina första steg, har vi en ljuvlig gåvagn och gåbil.

Alla träleksakerna kan göras personliga med ett namn du väljer. Välj bland olika designs i vårt fotoboksprogram och lägg till namnet. Vi kommer sedan att designa träleksaken åt dig, med stor omsorg och noggrannhet för att skapa en vacker leksak som mottagaren kommer att uppskatta under lång tid framöver.

Dockvagn i trä

Om ditt barn älskar att med sina dockor vart de än går, är vår perfekta dockvagn i trä perfekt för dem. De kan spela rollen av stolt förälder när de kör omkring sina dockor. Gör dockvagnen verkligt unik genom att lägga till barnets namn till en av våra roliga designs. Trädockvagnen är tillverkad i robust plywood av björk med bokdetaljer och har en bland vit yta. Dockvagnen i trä är lämplig från 1 år och uppåt.

Trehjuling i trä

Vår personliga trehjuling i trä är en vacker present, med mottagarens namn på ramen. Sitsen är justerbar vilket innebär att barnet kan använda den längre. Trehjulingen är lämplig från 1,5 år och uppåt.

Balanscykel i trä

Vår balanscykel i trä har två hjul och är lämplig för barn som övar upp sina balansfärdigheter. Balanscykeln i trä är lämplig från 1-4 år.

Lastcykel i trä

Vår lastcykel i trä är ett verkligt blickfång, med tillräckligt med plats för att ta med leksaker. Det gör städningen mycket roligare! Lastcykeln i trä är lämplig från 1 år och uppåt.

Gåbil i trä

Vår Gåbil i trä är inte bara vilken gammal bil som helst! Den har hjul, ratt och passar att förvara leksaker i också. Denna gåbil i trä hjälper ditt barn att skjuta på, åka på den och plocka undan sina leksaker: 3-i-1. Gåbilen i trä är lämplig för barn från 10 månader och uppåt.

Gåvagn i trä

Om du söker en cool retrokänsla, är vår gåvagn i trä presenten för dig. Fackens mått är cirka 35 x 27 x 9,5 cm, vilket innebär att den kan rymma massor av leksaker. Du kan lägga till ett namn du väljer på framsidan. Gåvagnen i trä är lämplig från 1 år och uppåt.

Mer om våra personliga leksaker i trä

Alla våra leksaker i trä är tillverkade av robusta, flisfri plywood av bok med detaljer i bokträ. Du kan lägga till en personlig touch till alla leksakerna genom att bara lägga till ett namn du väljer i vårt fotoboksprogram och välja bland olika roliga designs för den perfekta fulländningen. YourSurprise kommer sedan att fästa din design på träleksaken med stor omsorg och precision och skapa en vacker leksak som inte bara är rolig men också hållbar.