Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

I livet finns många tillfällen att fira; arbetsjubileum, förlovning, äktenskap och så vidare. Letar du efter en jubileumspresent? Anpassa den med ett foto och/eller en text!

85 Gåvor

Du har sett 48 av 85 gåvor

De bästa presenterna för årsdagar

Kommer dina föräldrar ha varit gifta i 50 år snart? Eller har en kollega snart varit anställd i 10 år? Då måste det självklart firas! Årsdagar är perfekta tillfällen att fira tillsammans och titta tillbaka på åren som har gått. Ska du fira en årsdag inom kort? Då är en personlig present ett måste, för vad är inte en årsdag om du inte ger personen något personligt som är menat just för dem. Det är ett perfekt tillfälle att ge dem något med minnen från åren som har gått, som får dem att minnas alla fina ögonblick ni har haft tillsammans.

Bröllopsdag

Oavsett hur länge ni har varit gifta så är bröllopsdagen alltid värd att firas. Även om ni inte vill fira det så stort så är det alltid trevligt att ge varandra någonting fint och titta tillbaka över åren som har gått tillsammans. Sen om era föräldrar, syskon eller vänner firar något speciellt år som 5, 10, 25 eller 50 år tillsammans så är det alltid fint att ge bort någonting till dem också. De bästa presenterna för sånna här dagar är självklart de personliga som har en egen bild och text på sig. De populäraste presenterna är en fotobok med foton från åren som har gått och champagneglas med namnen graverade. Du kan dessutom ge bort en champagne tillsammans med glasen och ha bröllopsfotot på framsidan. Passar perfekt att ge både som jubileumspresent till nära och kära, men även att ge bort själv till sin älskade partner.

Årsdag på jobbet

Har din kollega varit anställd i ett visst antal år? Är det dags att fira hen för alla de åren som hen har varit trogen till företaget? Varför inte i så fall ge honom en personlig t-shirt med en rolig bild från företagsfesten som spårade ur och en personlig chokladask med ett personligt meddelande på? Eller varför inte ge honom ett personligt ölglas med hans namn på tillsammans med ett ölpaket med olika sorters öl?

Företagets årsjubileum

Ansvarar du för företagets årsjubileum och vill ge alla anställda något som visar er uppskattning som företag? Då föreslår vi att ni skapar personliga toblerone eller chokladaskar med deras egna namn på med ett personligt litet meddelande. Om ni vill ge något lite finare så kan ni självklart ge dem personliga öl och vinglas med deras namn och en liten fras graverat på dem. Gåvan behöver inte vara stor utan det är det lilla personliga i presenten som får de anställda att le och känna sig sedda.