Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Jingle All The Way: De bästa julfilmerna att se med dina barn

Funderar du på vad du ska titta på med dina små älvor under julhelgen? Då behöver du inte leta längre! Här är en lista över de bästa julfilmernasom får dina barn att skratta, gråta, och allt däremellan.

  1. Jingle Jangle: Detta festliga äventyr, fullt av lustiga uppfinningar och fängslande sånger, kommer säkert att hålla de små förtrollade.
  2. Polarexpressen: Med sin fängslande animering och magiska berättelse om en tågresa till Nordpolen är det en fascinerande film för alla.
  3. Grinchen: Denna berättelse om en grinig varelse som försöker förstöra julen för de glada invånarna i Whoville är en förtjusande anpassning av Dr. Seuss älskade bok.
  4. The Muppet Christmas Carol: En härlig lek för barnen, skulle du inte säga? Mupparnas julsaga är en underbar blandning av Dickens klassiska saga och Mupparnas karaktäristiska humor, vilket gör den till en perfekt familjevänlig julfilm.
  5. En pojke som kallades jul: Detta magiska äventyr är en förtrollande berättelse för de minsta och följer en ung pojke vid namn Nikolas på hans jakt efter sin far som är på uppdrag att upptäcka den mytomspunna byn Elfhelm, där alverna bor. Det är verkligen en julklassiker som fångar julens anda och ingjuter en känsla av förundran och tro hos de yngsta tittarna.

"Inget är så juligt som en bra film, en varm filt och en personlig gåva som ger liv åt magin."

Varför inte göra filmkvällen ännu mer speciell genom att beställapersonliga julklappar? Det är det perfekta sättet att skapa bestående minnen med dina nära och kära.

Familjetid: Hjärtvärmande julfilmer att njuta av med hela familjen

Är du redo för en festlig filmkväll med familjen?

Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att damma av jultröjan, poppa popcorn och mysa med nära och kära. Här är några härliga julfilmer som du kan njuta av tillsammans med hela familjen:

  1. Home Alone: Ett klassiskt, roligt äventyr som underhåller både barn och vuxna. Återupplev den unge Kevin McCallisters upptåg och upptåg.
  2. Polarexpressen: En hjärtevärmande berättelse om en ung pojkes magiska tågresa till Nordpolen, som lär oss om vänskap och julens anda.
  3. A Christmas Carol: Denna film bygger på Charles Dickens tidlösa roman och påminner oss om vikten av vänlighet och glädjen i att ge.
  4. Elf: Följ med tomten Buddy på hans humoristiska uppdrag att hitta sin sanna identitet och sprid julglädje hela vägen.
  5. Grinchen: Upptäck julens sanna innebörd tillsammans med Grinchen i denna gripande berättelse om förvandling och försoning.

Kom ihåg att en filmkväll inte bara handlar om filmerna. Det handlar om att tillbringa kvalitetstid med din familj, skapa vackra minnen och omfamna den festliga andan.

Juldekorationer

Juldekorationer

Chokladgåvor till jul

Chokladgåvor till jul

Fotopussel

Fotopussel

Julklappar

Julklappar

Romantisk kväll: Bästa julfilmerna för par att mysa till

Vill du mysa till jul med din bättre hälft? Då har vi den rätta listan för att göra det till en speciell kväll. Vi har handplockat ett urval av de bästa romantiska julfilmerna som är perfekta för en mysig dejtkväll vid brasan.

1. Semester

The Holiday är en varm berättelse om kärlek och vänskap som sammanflätar två kvinnor som byter hem under julhelgen. Med Cameron Diaz och Kate Winslet i huvudrollerna kommer den säkert att få dina hjärtan att klappa.

2. Love Actually

En modern klassiker, Love Actually: italic;">Love Actually utforskar kärlekens upp- och nedgångar under den festliga säsongen. Med en ensemble och åtta olika kärlekshistorier är det omöjligt att inte känna julkärleken.

3. Familjen Sten

En hjärtevärmande och rolig film, The Family Stone: italic;">The Family Stone visar vikten av familj och kärlek under julhelgen. Med en stjärnspäckad rollista är det ett måste för alla par under julen.

4. Sista julen

Med musik av George Michael, Last Christmas: italic;">Last Christmas är en söt romantisk komedi som får dig att både skratta och gråta. Det är en påminnelse om hur viktigt det är att vårda våra nära och kära under denna speciella tid på året.

Obs: Glöm inte att göra din filmkväll extra speciell med några personliga julklappar. Oavsett om det är en personlig filt att mysa under eller personliga muggar till den varma chokladen, är det de små detaljerna som gör det till en oförglömlig kväll.

Se nu till att popcornen poppar, tänd brasan och njut av en kväll fylld av kärlek och julstämning.

Skrattar högt: Roligaste julfilmerna att se med dina vänner

Är du på jakt efter en rolig och festlig film i jul? Titta inte längre än till dessa komiska pärlor som garanterat får dig att skratta.

Jingle hela vägen

Har du någonsin funderat på hur långt en förälder kan gå för att hitta den perfekta julklappen till sitt barn? Jingle All the Way erbjuder ett roligt och sunt svar på denna fråga.

Denna engagerande film utspelar sig under julhelgen och kretsar kring Howard Langston, en arbetsnarkoman till pappa, spelad av Arnold Schwarzenegger. Langston ger sig ut på ett episkt uppdrag för att säkra en svårfångad actionfigur, "Turbo Man", som julklapp till sin son, och stöter på oerhörda hinder och hysteriskt kaotiska situationer längs vägen.

Den här julen kan du fördjupa dig i denna hjärtevärmande berättelse om föräldrakärlek, kryddad med en generös dos julkaos.

Dekoration av salarna

Är du ute efter en festlig film som är fylld av skratt och lättsam underhållning? Deck the Halls blir ett perfekt val!

Denna dramakomedi, som släpptes 2006, handlar om två grannar som ställs mot varandra i en dråplig kamp om juldekorationer. Med Danny DeVito och Matthew Broderick i rollerna är det ett säkert sätt att få en dos julstämning till dina festligheter.

National Lampoon's Christmas Vacation

Familjen Griswolds vilda och knasiga julfirande är en stapelvara i många hem under julhelgen och får dig att skratta tills du får ont i sidorna.

Dålig tomte

Den här är lite vågad, men om du gillar mörk komedi kommer du att skratta hela vägen genom denna okonventionella julfilm. Kom ihåg att det kanske inte är en film för barnen!

Klassiker är alltid inne: Tidlösa julfilmer att se varje år

Är du sugen på några tidlösa klassiker som aldrig blir gamla? Titta inte längre, vi har det du behöver! Här är några av de bästa julfilmerna som har stått emot tidens tand.

En av de mest populära julfilmerna genom tiderna är "Det är ett underbart liv". Hur kommer det sig? Denna hjärtevärmande film har blivit en klassiker på grund av sin inspirerande berättelse. Den påminner oss om julens sanna innebörd - kärlek, familj och tacksamhet för livets enkla välsignelser.

Vad sägs om en hjärtevärmande saga som "En Charlie Brown-jul"? Denna animerade klassiker misslyckas aldrig med att ge glädje och värme till tittarna. Det är en älskvärd berättelse som belyser vikten av vänskap och den sanna julandan.

Vem skulle inte känna till "En julsaga"? Det är en tidlös klassiker som handlar om julens omvälvande kraft. Dess bestående popularitet kommer från dess fängslande berättelse om försoning och den sanna andan i julsäsongen.

Har du någonsin hört talas om "Home Alone"? Denna film har etsat sig in i jultraditionen med sin unika blandning av komedi, äventyr och julvärme. Det är en rolig film som fångar kaoset, spänningen och glädjen under julhelgen, vilket gör den till ett måste varje år. Inget skriker jul mer än en ung Macaulay Culkin som överlistar två klumpiga inbrottstjuvar. Det kommer garanterat att få hela familjen att skratta.

Nu ska vi resa till Nordpolen med "Jultomten": bold;">Jultomten". Har du någonsin undrat hur det är att bli tomte över en natt? Den här filmen svarar på det med en rolig och hjärtevärmande berättelse om en man som av misstag tar på sig rollen som jultomte. Det är en festlig favorit som ger skratt och julglädje.

Nu till den eviga debatten; är "Die Hard" en bra film? bold;">Die Hard" en julfilm eller inte? Vissa hävdar att det är en julklassiker på grund av dess tidslinje på julafton och enstaka festliga referenser. Andra insisterar på att det bara är en actionfilm som av en slump utspelar sig under julhelgen.

Men har du någonsin upplevt magin i "Miraklet på 34:e gatan"? Denna charmiga film har vävt in sig i jultraditionen med sin förtrollande berättelse om en varuhusjultomte som påstår sig vara den riktiga affären. Dess fängslande berättelse och upplyftande anda gör den till ett absolut måste för ditt julfilmsmaraton.

Drömmer du om en 'Vit jul'? Detta är en klassiker som du verkligen inte vill missa. Det är en tidlös festlig film som förtrollar med sin hjärtvärmande berättelse och oförglömliga musikalnummer. Det är en perfekt blandning av romantik, komedi och semesterglädje.

Sist men definitivt inte minst älskar vi alla "Love Actually"! Denna films unika blandning av romantik och julglädje har gjort den till en julklammer. Dess sammanflätade berättelser om kärlek och julstämning väcker genklang hos tittarna och gör den till en älskad klassiker.

Alla dessa klassiker är perfekta att titta på under upptakten till julen och passar utmärkt att ha i bakgrunden medan du dekorerar ditt hem med alla dina juldekorationer. Sätt stämningen och njut!

Animerad glädje: Bästa animerade julfilmerna för att komma i feststämning

Är du sugen på lite festlig animation? Då har vi något för dig. Här är några av de bästa animerade julfilmerna som får dig och dina småttingar att komma i julstämning.

1. "Arthur Christmas"

Har du någonsin undrat hur tomten levererar alla julklappar på en natt? Arthur Christmas svarar på just den frågan! Det är en hjärtevärmande berättelse som kombinerar traditionella värderingar med modern teknik.

2. "Polarexpressen"

All aboard Polarexpressen! Denna förtrollande film tar oss med på en magisk resa till Nordpolen och påminner oss om att aldrig sluta tro.

3. "Klaus"

Har du någonsin funderat över hur jultomten uppstod? Klaus ger en unik och charmig bild av hur den älskade figuren kom till. Ett definitivt måste.

4. "Mardrömmen före jul"

Vem säger att julen inte kan ha en touch av Halloween? The Nightmare Before Christmas är en kultklassiker som sammanflätar båda högtiderna i ett vackert animerat mästerverk.

5. "Rudolph den rödnosade renen"

Det skulle inte vara jul utan en visning av Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Denna älskvärda figur har varit en semesterfavorit i generationer.

Varför inte sätta en personlig prägel på era filmkvällar?

Gör familjens filmkvällar ännu mer minnesvärda med personliga julklappar. Tänk dig att dricka glögg eller varm choklad ur din egen personliga mugg eller mysa under en filt med dina favoritfigurer från julfilmerna. Så här kan du göra det:

  • Personliga muggar: Designa en mugg med ett citat från din familjs favoritjulfilm.
  • Anpassade fleecefiltar: Skapa en mysig filt med figurer från en älskad julfilm.
  • Jultröjor: Få matchande jultröjor med en design som är inspirerad av en julklassiker.

Så varför vänta? Börja planera din(a) festliga julfilmskväll(ar) redan idag!

Julmuggar

Julmuggar

Mega Milka choklad

Mega Milka choklad

Personliga fleecefiltar

Personliga fleecefiltar

Blog

Blog