Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Presenter till första Fars dagen

De finaste egengjorda presenterna till första Fars dagen

Första Fars dagen är den mest speciella och ett utomordentligt tillfälle att överraska den nyblivne pappan med en alldeles originell present. Samtidigt kan det vara svårt att hitta en passande present till en man. Vad blir han riktigt glad för? Vi hjälper gärna till med att välja den rätta presenten!

Fars dags-babybody

Alltid en toppen present: En babybody eller en haklapp

Vilken pappa blir inte glad med en söt babybody med texter som: "My daddy is the coolest", "My Dad Rocks", "Happy First Fathers day", "My Dad is a Super Dad", "Din första fars dag!". I vår editor hittar du dessa och många andra designer. För att göra det helt komplett kan du även själv lägga till pappans namn. Då blir det riktigt personligt! Om du vill kan även baksidan tryckas med text och/eller bild. Babybody finns i storlekarna 50/56 och 62/68.
Eller varför inte en haklapp som finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan.

Se alla haklappar
Se Fars dagsbabybody


Personaliserad bok till Fars dag

Boken Kära Pappa

En mycket populär present är den personaliserade boken Kära Pappa. Denna boken är speciellt framtagen för pappor och är perfekt till Fars dag. I den här boken står det speciella bandet mellan pappa och barn centralt. Både pappa och barnet kommer att lära sig mycket om varandra när de läser boken och får se varandras världar med andra ögon. En unik och väldigt personlig bok.

Se boken "Kära Pappa"


Din första Fars dags-kakelplatta

Fars dags-kakelplatta

En annan rolig present är en kakelplatta. De finns med olika designer på som du enkelt själv personaliserar genom att lägga till eget foto eller text. Du kan även ladda upp en egen bild. Till exempel ladda upp ett foto på ett fotavtryck på bebisen eller ett foto på händerna och fötterna. När barnet blir äldre kan man lägga kakelplattan i en bebislåda där man sparar saker från när han eller hon var liten. När han eller hon blir stor kan man ta fram lådan tillsammans med barnet och titta i!

Egendesignad Fars dags-kakelplattaEn tallrik till pappa

Kommer ni att ge pappa frukost på sängen på Fars dag? Då är det ju fantastiskt kul att komma med pappas smörgås på en alldeles egen tallrik till honom. Det finns många fina designer att välja mellan som "Best dad", " My dad My hero", "Best Dad ever", "Coolest Dad ever", "Din första Fars dag" och många fler. Du kan även välja mellan olika illustrationer, superhjältar, "starka armar" och många fler. Gå in och titta och inspireras.

Se alla tallrikar och de olika designerna för Fars dag


Foto på aluminium

Finaste fotona tryckt på aluminium panel

Har du samlat på dig en massa fina bilder på pappan och bebisen? Istället för att samla dem i datorn kan du göra ett collage och trycka upp collaget på en fotopanel av aluminium. Du kan också välja ett favoritfoto och låta trycka upp det. Det blir definitivt en snygg blickfångare i vardagsrummet.

Har du hittat en passande present att överraska din man eller pojkvän med på hans första Fars dag? vänta inte längre utan beställ den redan idag!
Vill du få fler idéer? se alla Fars dagspresenter eller De bästa presenterna till den kulinariske pappan. .10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla Fars dagspresenter>>>

Tillbaka till alla bloggar