Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Bara lite till så är det Alla hjärtans dag igen! Hur ska du överraska din älskling i år? YourSurprise har listat de trevligaste aktiviteterna för dig!

Aktiviteter för alla hjärtans dag

Vad kan ni alla göra på Alla hjärtans dag? Varje år dyker den här frågan upp några veckor (eller månader) före den 14 februari. Helst vill du komma på en originell aktivitet på Alla hjärtans dag, eftersom det handlar om den viktigaste personen i ditt liv. Men det är ganska svårt och ribban ligger högt.

YourSurprise ger dig därför en hjälpande hand! Vill du vara kreativ för din valentine? Kasta dig då ut i någon av följande aktiviteter. Genom att organisera allt själv för din (hemliga) kärlek kommer du säkert att få poäng.

1. Anordna en vinprovning

Bli en vinkännare

Har du tid att förbereda din valentinsaktivitet? Och gillar din älskling ett glas vin? Kliv då in i en sommeliers skor och anordna en vinprovning för din älskling. Läs på och välj ut de viner du vill prova. Förbered en trevlig pratstund inför varje provningstillfälle. På så sätt kommer du att vara förberedd inför den stora dagen.

En rolig idé: beställ viner med en hemmagjord etikett som du designar speciellt för kvällen. Det gör vinprovningen extra speciell och personlig!

2. Planera en skattjakt

Låt din älskling leta efter tips

Om du verkligen vill packa upp och ta god tid på dig att organisera din ultimata dejt kan du skapa en skattjakt för din stora kärlek. Häng upp skattjakten på ett tema, till exempel din kärlek, och besök alla de platser som spelar en roll i er kärlekshistoria. Exakt hur du gör är upp till dig, det finns massor av alternativ. Men håll det personligt, det är det som gör skattjakten roligast. Det är naturligtvis intressant att veta till exempel hur gammal en viss kyrka är, men det är mycket roligare att fråga var ni kysste varandra för första gången i kyrkan.

Ledtrådarna till skattjakten kan skrivas ut på en magisk mugg. Dessa ledtrådar kommer sedan bara att visas när en varm dryck (som du råkar ha med dig) hälls i den magiska muggen.

3. Lägga ihop ett pussel

Den saknade pusselbiten

Föredrar du att stanna hemma på Alla hjärtans dag, men vill göra en aktivitet? Lägg då ett pussel tillsammans. Det kanske låter lite tråkigt, men ett pussel med hundratals bitar kommer snart att hålla er sysselsatta ett bra tag. Du kan också testa hur din älskling tacklar en sådan utmaning. Särskilt intressant om ni inte har känt varandra så länge!

Går han eller hon systematiskt tillväga eller blir det ett enda stort kaos? Kompletterar ni varandra som ett team eller har ni motsatta synsätt? Pussel ger insikt! Innan du vet ordet av kommer pusselbitarna att falla på plats. Extra kul: beställ ett personligt pussel med ditt bästa foto och ett gulligt meddelande till din Valentin.

4. Titta på en romantisk komedi

Försvinn tillsammans

Lite klyschigt, men det är absolut inget fel med det på Alla hjärtans dag. Att titta på en romantisk komedi tillsammans i soffan är bara härligt. Gör det mysigt med levande ljus och dämpa belysningen. Kanske kan du köpa en projektor någonstans för den riktiga bisocoop-känslan. Blir det Love Actually, Crazy Stupid Love eller snarare den klassiska genren med Pretty Woman eller The Notebook?

När allt är klart är det bara att ordna med snacksen, som självklart inte får saknas under den perfekta filmkvällen. Låt göra chokladpraliner med ditt foto för att ge din älskling en extra överraskning.

5. Laga mat till stjärnorna

Kärlek går genom magen

Vill du verkligen överraska din älskling i år? Gå då ut i köket och förbered en valentinsmiddag för honom eller henne. Sätt ihop en fin meny i förväg med din älskades favoriträtter. Duka vackert och tänd ljus för en extra touch av romantik. Även om maten kanske inte blir helt perfekt spelar det ingen roll. Oavsett vilket kommer din älskade att bli imponerad av hur du har ansträngt dig.

Du fulländar din middag med personliga vinglas. Med glas med dina initialer på skålar du på bästa sätt för din kärlek.

Pusselhjärta

Pusselhjärta

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Vitt vinglas

Vitt vinglas

Mugg - Magisk

Mugg - Magisk

Benjamin Björn

Benjamin Björn

Nyckelring - Halvhjärtat

Nyckelring - Halvhjärtat

Kärleksfilt

Kärleksfilt

Blog

Blog