Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Valentijnscadeau tips 2020

Vad gör du på alla hjärtans dag?

Nu närmar vi oss alla hjärtans dag, kärlekens dag. Vad är dina planer för denna dag? Alla hjärtans dag är en dag då vi kan tänka lite extra mycket på någon som vi tycker om. Det kan vara din pappa, din mamma, en bästa kompis, far-och morföräldrar eller din stora kärlek. Med en (liten) present kan du visa att du tänker på honom eller henne. Eller så slår du på stort och firar kärleken med en heldag av överraskningar! Men vad precis kan man hitta på och ge i present på alla hjärtans dag? Läs vidare för att få lite mera tips och ideér.

Alla hjärtans dag aktiviteter

Varför inte kombinera en utflykt med en present. Alla hjärtans dag blir fantastisk om du väljer en av dessa ideér:

  • Att hitta på en speciell aktivitet på alla hjärtans dag behöver inte kosta mycket pengar. Vill du överraska din stora kärlek? Bjud din kärlek till platsen ni träffades på. Eller till platsen ni hade er första träff på. Samla på er nya minnen för framtiden och njut av stunden tillsammans.

  • Du kan överraska din kärlek med en mysig middag hemma med levande ljus och en fotobok med bilder på er tillsammans. Varför inte bjuda din bästa kompis på middag för att visa hur mycket du tycker om henne eller honom. Samla din finaste, roligaste, tokigaste foton på er i en fotobok och ge den i present.

  • Vad är roligare än att få ett handskrivet kärleksbrev? Skriv en fin dikt eller sätt ord på kärleken du känner och ge i present.

  • En personaliserad anteckningsbok är en fin present som ni kan använda båda två för att exempelvis fylla i era drömmar om vad ni vill hitta på ihop i framtiden. Skriv upp allt tillsammans och kryssa av i framtiden när ni varit med om det ni vill och sett det ni vill se tillsammans.

  • Se solnedgången tillsammans (om det är en fin solnedgång på alla hjärtans dag). Som överraskning tar du med dig en flaska champagne med var sitt personaliserade glas. Njut på stranden av ett glas champagne och se solen gå ner. Vad kan vara mer romantiskt?

  • Tycker du om att vara kreativ? Ta med din kärlek ut på en skattjakt längs med de platser ni varit tillsammans till. Minns det ni upplevde på de platserna och skaffa nya minnen.

  • Har du alltid önskat dig fina foton på dig och din kärlek? Boka in en fotograf till den 14 februari och ta med din kärlek till stranden eller till skogen och låt er fotograferas. Det blir ett härligt minne för framtiden.

  • Lyser solen? Gå ut på en promenad tillsammans i skogen eller på stranden. Att gå ut i friska luften och bara prata med varandra är viktigt för själen. Njut sedan av en kopp varm choklad på något mysigt café.

Alla hjärtans dag-presenter