Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Den bästa Alla hjärtans dag-presenten till din älskade

14 februari: Alla hjärtans dag. Det är den perfekta dagen att visa dina älskade hur mycket de betyder för dig! Det är också ett perfekt tillfälle för alla som har en hemlig förälskelse att uttrycka sina känslor. Kort sagt, den 14 februari är den internationella kärleksdagen! Se till att fira!

Ska du ge bort en gåva på alla hjärtans dag?

Att du läser detta betyder att du funderat på att ge någon en present. Vi kanske är lite partiska, men vi tycker verkligen att det är en bra idé. Det behöver inte vara en dyr gåva, men bara för att visa din partner, personen du dejtar eller din bästis hur mycket de betyder för dig. Det är inte själva presenten som är det viktiga, men att visa att du bryr dig om dem! En present på Alla hjärtans dag får mottagaren att känna sig glad och uppskattad, vem skulle inte vilja känna så?

De bästa gåvorna på Alla hjärtans dag: personliga presenter med ett privat meddelande

Om du letar efter en vacker gåva, välj en present som du kan utforma själv, så att den passar just din älskling. Vi har ett sortiment med över 1500 gåvor, som alla kan göras personliga. Du kan lägga till din partners namn och i många fall även en bild, för att verkligen skapa en personlig present!
Vad sägs om en väggklocka med ett gulligt foto eller en låda choklad med en bild av dig på locket? Du kan till och med få ett foto på själva chokladbiten!
På många gåvor finns plats att skriva ett personligt meddelande också. Berätta för dina älsklingar hur mycket du älskar dem och hur glad du är att ha dem i ditt liv.
Oroa dig inte ifall du inte är mycket till poet själv! I vårt onlineverktyg erbjuder vi uppladdning av dina bilder och texter, men även färdiga designer att välja bland. Välj bland hjärtan med texten "Jag älskar dig" och mycket mer.
Du kan också välja fri text på gåvan och skriva ditt eget meddelande till mottagaren. Perfekt för de tillfällen när du vill säga "Jag älskar dig". Ditt personliga meddelande kommer stå på det tillhörande kortet, så att mottagare vet vem presenten är ifrån när hen öppnar den.

Alla hjärtans dag-presenter till kvinnor

Det finns många gåvor att överraska din älskling med. Vad sägs om en utsökt chokladkaka eller ett kort med personligt meddelande? För något lite större, välj ett personligt halsband eller armband. Det finns många fina gåvor att ge dem du tycker om.

Alla hjärtans dag-presenter till män

Det kan vara lite svårare ett hitta en Alla hjärtans dag-present till din man. Kanske bryr sig män inte lika mycket om Alla hjärtans dag. Överraska honom med en god flaska vin, ett smakrikt ölpaket eller en cool magisk mugg med en rolig bild!

Alla hjärtans dag-presenter till bästa vänner

Alla hjärtans dag är ett tillfälle att fira kärleken, men hur är det med dina vänner? Det är de som alltid står vid din sida, oavsett vad som händer, i goda och dåliga tider. De kan muntra upp dig när du går igenom en svår tid, vara redo att festa när du vill tillbringa lite tid tillsammans och vara de som du kan skapa oförglömliga stunder med. Du kan överraska dina bästa vänner med en fin present på Alla hjärtans dag för att visa dem din uppskattning och kärlek.

Alla hjärtans dag-presenter till din flickvän

Kärlek är en känsla som måste uttryckas med gester, ord och enkla "föremål". Det är sant att dyra smycken alltid är effektiva, men enligt vår åsikt är det bästa sättet att visa all din kärlek att uttrycka det med en speciell och unik tanke.

Till att börja med: skriv en mening om kärlek till henne! Det finns många poeter som har skrivit om sin kärlek, många filmer och låtar, så varför inte ta ett citat från en fras i hans eller hennes favoritlåt? Som gåva kan du göra en lapp med ett slående citat. Vi garanterar resultatet!

Du kan välja att göra henne ett personligt smycke med ditt foto eller ge henne en söt och kärleksfull nalle! Och i slutändan, ge din Alla hjärtans dag-present vid ett speciellt tillfälle på kvällen, gör det inte planlöst! I slutet av en trevlig romantisk middag eller framför en fantastisk utsikt, och du är redan på väg. Försök att göra det på ett originellt och oväntat sätt, för du vet att de vackraste överraskningarna är de oväntade.

Alla hjärtans dag-presenter till din pojkvän

Det finns många populära gåvor till honom: parfymer, kläder eller herrtillbehör. Dessa gåvor är lika populära, men i år kan du försöka göra en originell och unik Alla hjärtans dag-present till din pojkvän eller make. Ge inte ett enkelt föremål, utan en kärleksupplevelse på Alla hjärtans dag 2022!

Börja på morgonen med att servera frukost på sängen på en bricka med ett personligt foto av dig, eller servera en cappuccino i en (magisk?!) mugg med ett personligt foto. Finns det något bättre sätt att börja dagen?

På eftermiddagen kan du lämna några romantiska fraser och meddelanden runt om i huset. På så sätt får du honom att leva en kärleksväg som leder rakt in i hjärtat.

Slutligen skålar ni på kvällen med graverade champagneglas för att befästa er kärlek. En flaska champagne har alltid en effekt som ingen kan förneka, och att ta emot den med en speciell dedikation kan bokstavligen göra dig mållös. Om du inte har något sätt att börja på morgonen och vill ha en annorlunda Alla hjärtans dag, får du ett tips: har du någonsin tänkt på att återskapa er första dejt? Det är en mycket originell och personlig idé, och det kommer säkert inte att bli lätt, men om du kan ta med henne till platsen för ert första möte kommer det att falla väl ut.

Alla hjärtans dag-presenter för alla plånböcker

Om du är ute efter något litet och gulligt för att visa din kärlek har vi några tips till dig:
* Choklad är alltid en bra idé! Kör på ett personligt Milkahjärta med din favoritbild eller personligt utformade chokladbitar. Kanske kommer din älskling dela dem med dig!
* Om din älskade tycker om att dricka te, ge honom eller henne ett personligt utformat teglas. Lägg till något att våra kärleksteman för en romantisk tvist.
* En nyckelring med foto är en annan bra idé. Din älskling kommer att tänka på dig varje gång hen tar fram sina nycklar!

Överraska med blommor på Alla hjärtans dag

Blommor är en tidlös klassiker på Alla hjärtans dag. En färgsprakande och väldoftande blombukett är den typ av present som lämnar dig mållös. Blommor är ett sätt att uttrycka din kärlek till någon, en gest som visar djupa känslor. Vem älskar inte att se ett överraskningsleende i sin älskades ansikte? I år kan du ge dem en blomsterbukett som är lite annorlunda än vanligt, en gåva som kommer att hålla även när kärlekens dag är över och som kommer att fortsätta att påminna din speciella person om din kärlek även flera månader senare. En bukett torkade blommor är en hållbar gåva och en garanterad överraskning! Ta reda på hur du skickar en blombukett med ett vackert gratulationskort till en valfri adress.

Alla hjärtans dag på distans

Kärleken fruktar inga barriärer, inga avstånd; de som verkligen älskar vet detta väl. Precis som du vet att det är mycket svårt att vara långt borta från den som äger ditt hjärta på Alla hjärtans dag. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek utan att kunna göra det personligen kan du säga Jag älskar dig på distans på ett eller flera av följande sätt: Skriv först ett kärleksbrev där du kan uttrycka alla dina känslor, inte bara hur förälskad du är utan också hur mycket du saknar personen och varför. Att säga att du saknar någon har ett ännu större värde när du inkluderar ett minne av tidigare gemensamma stunder. Ta en titt på våra idéer för att fira Alla hjärtans dag på distans.

Få din(a) Alla hjärtans dag-present(er) levererad(e) till deras dörr

Ett annat sätt att vara nära din älskade, även om han eller hon befinner sig på andra sidan jordklotet på grund av studier, arbete eller livsvillkor, är att skicka en present. Här på YourSurprise kan du skicka din Alla hjärtans dag-present vart som helst i världen! Allt du behöver göra är att välja och skapa den med mycket kärlek så tar vi hand om att leverera den till din partner. Du kan till och med lägga till ett gratis kort med ditt eget personliga meddelande.

Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag kan infalla på en helg och då kan ni tillbringa dagen tillsammans. Men vad ska ni hitta på? Då har vi ett par idéer:
* Ta en mysig picknick i parken. Fyll korgen med bröd, pålägg, frukt och något gott att dricka. Den perfekta avslutningen är en flaska vin med en personlig etikett!
* Skapa ett fotoalbum med alla era stunder tillsammans eller ge bort en gullig samling retro bildbilder.
* Kör på en Spa-dag. Det är inte bara avkopplande, men det är också härligt att komma iväg. Njut av både fridfull tystnad och mysiga samtal. Överraska din partner med ett härlig presentpaket från Dove
* En romantisk middag kan inte uteslutas från listan. Laga en härlig middag tillsammans, duka bordet med vackravinglas och tänd några ljus för en romantisk stämning!

3 idéer och tips för att fira Alla hjärtans dag och göra den oförglömlig

Här är tre sätt att fira och ge din partner presenter på Alla hjärtans dag:

1) Ordna en romantisk middag Det första steget är att skapa den rätta atmosfären. Vi tror att en middag som förbereds med engagemang alltid ger ett gott intryck, så varför inte duka upp ett vackert bord med ljus (kanske personliga ljus) och personliga glas med era namn ingraverade? Ni kommer att skapa oförglömliga minnen tillsammans. Glöm inte att öppna en flaska gott mousserande vin för att skapa en ännu bättre stämning.

2) Dela med dig av minnen från ert förra år tillsammans, eller det första . Det finns kärlek varje dag på året, men på denna speciella dag är det bra att ta fram alla goda minnen och lyckliga stunder som man har upplevt tillsammans. Vad är bättre än ett fotoalbum för att återuppleva ett år av kärlek? Vi är övertygade om att en Alla hjärtans dag-present med ditt fotopussel är en originell och rolig idé för att dela med sig av ett speciellt minne. Du kan också ge din älskade en personlig klocka för att markera tiden i takt med din kärlek.

3) Se fram emot nästa år. I en kärlekshistoria är det bra att se framåt, men också att veta hur man lever dag för dag. En viktig sak i relationer är de saker som förenar er och som gör er speciella för varandra. Ge något som involverar er båda, oavsett om det är en passion eller en rädsla, det viktiga är att ni möter det tillsammans. Gillar du att resa och vill tillbringa din nästa semester på en exotisk plats? Så varför inte ge en personlig resväska med ett foto på er tillsammans. Ett klassiskt sätt att säga "Jag älskar dig" är att skriva det på ett hängsmycke eller armband som du bär med dig varje dag.

Som du ser finns det många originella sätt och idéer för en Alla hjärtans dag-present eller en romantisk present. Det här är bara tre originella sätt att fira Alla hjärtans dag, det är upp till dig att välja det som passar bäst.

Mer tips på vår blogg

Om du vill ha inspiration för en oförglömlig Alla hjärtans dag, ta en titt på vår blogg:

* Alla hjärtans dag på distans
* Överraska din älskling på Alla hjärtans dag
* Fira Alla hjärtans dag
* Hur man säger "Jag älskar dig"
* 12 billiga presentidéer för Alla hjärtans dag"
* Skicka blommor till Alla hjärtans dag"