Alla Hjärtans Dag
Beställd idag, levereras idag
Beställd idag, levereras idag
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 301 recensioner
Pia
Publicerades 14-01-19

"Har redan gjort det. Precenten blev mycket uppskattat. Och tack för kompensationen, för det blev strul.."

10 av 10
Jessica
Publicerades 14-01-19

"Keep up the good work ??? "

10 av 10
Vesna
Publicerades 13-01-19

"Everything perfect! "

10 av 10
De finaste Alla Hjärtans Dag-Presenterna!

Alla Hjärtans Dag-Present

En alla hjärtans dag-present med ditt eget foto och text på! Alla hjärtans dag firas den 14 Februari varje år. På denna dag är det såklart meningen att du ska ge den du älskar extra mycket uppmärksamhet och ge honom eller henne en riktigt romantisk alla hjärtans dag-present. Alla hjärtans dag härstammar dock ursprungligen från hemliga beundrare som anonymt förklarade sin kärlek till den de älskade just denna dag.

Med ett fint kort, en härlig blombukett eller en chokladask kan du låta ditt hjärta tala på denna romantiska dag. Oavsett om du vill överraska någon eller anonymt förklara din kärlek till din partner; det är alltid roligt att skicka en alla hjärtans dag-present. Söker du de mest originella alla hjärtans dag-presenterna så har du definitivt kommit rätt. YourSurprise är stället du ska leta på.

Tips på alla hjärtans dag-presenter

I stort sett säljs det samma typ av alla hjärtans dag-presenter i butikerna varje år. Då är det ibland ganska svårt att hitta en originell present. Hos YourSurprise kan du alltid skapa en unik alla hjärtans dag-present med ditt eget foto och/eller text på! Med dessa speciella tips på alla hjärtans dag-presenter kan du vara säker på att Amors pilar kommer träffa den du älskar rakt i hjärtat!

Tips: Chokladhjärta

Choklad är kärlekens godis! Så gott som alla blir glada när de får en bit god choklad. Självklart blir de ännu bättre med ett personligt foto. Våra chokladhjärtan kommer att få era hjärtan att smälta!

Tips: Ballong med foto

Med en hjärtformad ballong med foto på så är kärleken bokstavligt talat i luften en hel månad. Så länge ballongen förblir fylld i alla fall. Med en bild av er tillsammans och en av våra speciella designer kommer kärleken sprudla!

Tips: Smycken

Har du varit tillsammans med den du älskar under en lång tid och känner att en seriös present är mer passande? Då är ett vackert hängsmycke förmodligen den perfekta alla hjärtans dag-presenten för dig.

Gravera in en fin bild av er två tillsammans och helt plötsligt har du ett riktigt unikt smycke. Med en sån personlig alla hjärtans dag-present kommer din älskade definitivt bli lycklig!
+ Läs mer...