• Leverans till önskad adress
  • Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2351 recensioner
Jenny
Publicerades 13-10-21

"Så otroligt nöjd med snabb leverans och sjukt fin mugg till sambon som har sin första farsdag! Hade .."

10 av 10
Anneli
Publicerades 13-10-21

"Jag är mycket nöjd.otroligt snabb leverans. "

10 av 10
Rikard ”Curre..
Publicerades 12-10-21

"Denna var klockren!! Högsta betyg!! 🤗 "

10 av 10
De finaste Alla Hjärtans Dag-Presenterna!

Den bästa Alla hjärtans dag-presenten till din älskade

14 februari: Alla hjärtans dag. Det är den perfekta dagen att visa dina älskade hur mycket de betyder för dig! Det är också ett perfekt tillfälle för alla som har en hemlig förälskelse att uttrycka sina känslor. Kort sagt, den 14 februari är den internationella kärleksdagen! Se till att fira!

Ska du ge bort en gåva på alla hjärtans dag?

Att du läser detta betyder att du funderat på att ge någon en present. Vi kanske är lite partiska, men vi tycker verkligen att det är en bra idé. Det behöver inte vara en dyr gåva, men bara för att visa din partner, personen du dejtar eller din bästis hur mycket de betyder för dig. Det är inte själva presenten som är det viktiga, men att visa att du bryr dig om dem! En present på Alla hjärtans dag får mottagaren att känna sig glad och uppskattad, vem skulle inte vilja känna så?

De bästa gåvorna på Alla hjärtans dag: personliga presenter med ett privat meddelande

Om du letar efter en vacker gåva, välj en present som du kan utforma själv, så att den passar just din älskling. Vi har ett sortiment med över 1500 gåvor, som alla kan göras personliga. Du kan lägga till din partners namn och i många fall även en bild, för att verkligen skapa en personlig present!
Vad sägs om en väggklocka med ett gulligt foto eller en låda choklad med en bild av dig på locket? Du kan till och med få ett foto på själva chokladbiten!
På många gåvor finns plats att skriva ett personligt meddelande också. Berätta för dina älsklingar hur mycket du älskar dem och hur glad du är att ha dem i ditt liv.
Oroa dig inte ifall du inte är mycket till poet själv! I vårt onlineverktyg erbjuder vi uppladdning av dina bilder och texter, men även färdiga designer att välja bland. Välj bland hjärtan med texten "Jag älskar dig" och mycket mer.
Du kan också välja fri text på gåvan och skriva ditt eget meddelande till mottagaren. Perfekt för de tillfällen när du vill säga "Jag älskar dig". Ditt personliga meddelande kommer stå på det tillhörande kortet, så att mottagare vet vem presenten är ifrån när hen öppnar den.

Alla hjärtans dag-presenter till kvinnor

Det finns många gåvor att överraska din älskling med. Vad sägs om en utsökt chokladkaka eller ett kort med personligt meddelande? För något lite större, välj ett personligt halsband eller armband. Det finns många fina gåvor att ge dem du tycker om.

Alla hjärtans dag-presenter till män

Det kan vara lite svårare ett hitta en Alla hjärtans dag-present till din man. Kanske bryr sig män inte lika mycket om Alla hjärtans dag. Överraska honom med en god flaska vin, ett smakrikt ölpaket eller en cool magisk mugg med en rolig bild!

Alla hjärtans dag-presenter för alla plånböcker

Om du är ute efter något litet och gulligt för att visa din kärlek har vi några tips till dig:
* Choklad är alltid en bra idé! Kör på ett personligt Milkahjärta med din favoritbild eller personligt utformade chokladbitar. Kanske kommer din älskling dela dem med dig!
* Om din älskade tycker om att dricka te, ge honom eller henne ett personligt utformat teglas. Lägg till något att våra kärleksteman för en romantisk tvist.
* En nyckelring med foto är en annan bra idé. Din älskling kommer att tänka på dig varje gång hen tar fram sina nycklar!

Alla hjärtans dag på distans

Kanske kan du inte vara med din älskade på Alla hjärtans dag. Verkligen synd! Tack och lov finns det många sätt att vara "tillsammans", även om man är långt ifrån varandra. Skicka en vacker gåva till din älskling, exempelvis ett gulligt chokladtelegram. Om du behöver skicka presenten utomlands så ordnar vi det med! Varför inte laga en god middag att äta tillsammans över ett videosamtal? Kolla in alla våra tips för en Alla hjärtans dag på distans.

Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag kan infalla på en helg och då kan ni tillbringa dagen tillsammans. Men vad ska ni hitta på? Då har vi ett par idéer:
* Ta en mysig picknick i parken. Fyll korgen med bröd, pålägg, frukt och något gott att dricka. Den perfekta avslutningen är en flaska vin med en personlig etikett!
* Skapa ett fotoalbum med alla era stunder tillsammans eller ge bort en gullig samling Polaroidbilder.
* Kör på en Spa-dag. Det är inte bara avkopplande, men det är också härligt att komma iväg. Njut av både fridfull tystnad och mysiga samtal. Överraska din partner med ett härlig presentpaket från Dove med tillhörande bastuhandduk!
* En romantisk middag kan inte uteslutas från listan. Laga en härlig middag tillsammans, duka bordet med vackravinglas och tänd några ljus för en romantisk stämning!

Mer tips på vår blogg

Om du vill ha inspiration för en oförglömlig Alla hjärtans dag, ta en titt på vår blogg:

* Alla hjärtans dag på distans
* Överraska din älskling på Alla hjärtans dag
* Fira Alla hjärtans dag
* Hur man säger "Jag älskar dig"