Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Utforska vårt omfattande sortiment av presenter till alla hjärtans dag! Massor av presenter med personlig touch för såväl honom som henne och par. Skapa perfekta alla hjärtans dag-presenter för årets mest romantiska dag!

179 gåvor

Du har sett 48 av 179 gåvor

Den bästa Alla hjärtans dag-presenten till din älskade

14 februari: Alla hjärtans dag. Det är den perfekta dagen att visa dina älskade hur mycket de betyder för dig! Det är också ett perfekt tillfälle för alla som har en hemlig förälskelse att uttrycka sina känslor. Kort sagt, den 14 februari är den internationella kärleksdagen! Se till att fira!

Ska du ge bort en gåva på alla hjärtans dag?

Att du läser detta betyder att du funderat på att ge någon en present. Vi kanske är lite partiska, men vi tycker verkligen att det är en bra idé. Det behöver inte vara en dyr gåva, men bara för att visa din partner, personen du dejtar eller din bästis hur mycket de betyder för dig. Det är inte själva presenten som är det viktiga, men att visa att du bryr dig om dem! En present på Alla hjärtans dag får mottagaren att känna sig glad och uppskattad, vem skulle inte vilja känna så?

De bästa gåvorna på Alla hjärtans dag: personliga presenter med ett privat meddelande

Om du letar efter en vacker gåva, välj en present som du kan utforma själv, så att den passar just din älskling. Vi har ett sortiment med över 1500 gåvor, som alla kan göras personliga. Du kan lägga till din partners namn och i många fall även en bild, för att verkligen skapa en personlig present! Vad sägs om en väggklocka med ett gulligt foto eller en låda choklad med en bild av dig på locket? Du kan till och med få ett foto på själva chokladbiten! På många gåvor finns plats att skriva ett personligt meddelande också. Berätta för dina älsklingar hur mycket du älskar dem och hur glad du är att ha dem i ditt liv. Oroa dig inte ifall du inte är mycket till poet själv! I vårt onlineverktyg erbjuder vi uppladdning av dina bilder och texter, men även färdiga designer att välja bland. Välj bland hjärtan med texten "Jag älskar dig" och mycket mer. Du kan också välja fri text på gåvan och skriva ditt eget meddelande till mottagaren. Perfekt för de tillfällen när du vill säga "Jag älskar dig". Ditt personliga meddelande kommer stå på det tillhörande kortet, så att mottagare vet vem presenten är ifrån när hen öppnar den.

Alla hjärtans dag-presenter till kvinnor

Det finns många gåvor att överraska din älskling med. Vad sägs om en utsökt chokladkaka eller ett kort med personligt meddelande? För något lite större, välj ett personligt halsband eller armband. Det finns många fina gåvor att ge dem du tycker om. ## Alla hjärtans dag-presenter till män

Det kan vara lite svårare ett hitta en Alla hjärtans dag-present till din man. Kanske bryr sig män inte lika mycket om Alla hjärtans dag. Överraska honom med en god flaska vin, ett smakrikt ölpaket eller en cool magisk mugg med en rolig bild!

Alla hjärtans dag-presenter till bästa vänner

Alla hjärtans dag är ett tillfälle att fira kärleken, men hur är det med dina vänner? Det är de som alltid står vid din sida, oavsett vad som händer, i goda och dåliga tider. De kan muntra upp dig när du går igenom en svår tid, vara redo att festa när du vill tillbringa lite tid tillsammans och vara de som du kan skapa oförglömliga stunder med. Du kan överraska dina bästa vänner med en fin present på Alla hjärtans dag för att visa dem din uppskattning och kärlek.

Alla hjärtans dag-presenter till din flickvän

Kärlek är en känsla som måste uttryckas med gester, ord och enkla "föremål". Det är sant att dyra smycken alltid är effektiva, men enligt vår åsikt är det bästa sättet att visa all din kärlek att uttrycka det med en speciell och unik tanke.

Till att börja med: skriv en mening om kärlek till henne! Det finns många poeter som har skrivit om sin kärlek, många filmer och låtar, så varför inte ta ett citat från en fras i hans eller hennes favoritlåt? Som gåva kan du göra en lapp med ett slående citat. Vi garanterar resultatet!

Du kan välja att göra henne ett personligt smycke med ditt foto eller ge henne en söt och kärleksfull nalle! Och i slutändan, ge din Alla hjärtans dag-present vid ett speciellt tillfälle på kvällen, gör det inte planlöst! I slutet av en trevlig romantisk middag eller framför en fantastisk utsikt, och du är redan på väg. Försök att göra det på ett originellt och oväntat sätt, för du vet att de vackraste överraskningarna är de oväntade.

Alla hjärtans dag-presenter till din pojkvän

Det finns många populära gåvor till honom: parfymer, kläder eller herrtillbehör. Dessa gåvor är lika populära, men i år kan du försöka göra en originell och unik Alla hjärtans dag-present till din pojkvän eller make. Ge inte ett enkelt föremål, utan en kärleksupplevelse på Alla hjärtans dag 2022!

Börja på morgonen med att servera frukost på sängen på en bricka med ett personligt foto av dig, eller servera en cappuccino i en (magisk?!) mugg med ett personligt foto. Finns det något bättre sätt att börja dagen?

På eftermiddagen kan du lämna några romantiska fraser och meddelanden runt om i huset. På så sätt får du honom att leva en kärleksväg som leder rakt in i hjärtat.

Slutligen skålar ni på kvällen med graverade champagneglas för att befästa er kärlek. En flaska champagne har alltid en effekt som ingen kan förneka, och att ta emot den med en speciell dedikation kan bokstavligen göra dig mållös. Om du inte har något sätt att börja på morgonen och vill ha en annorlunda Alla hjärtans dag, får du ett tips: har du någonsin tänkt på att återskapa er första dejt? Det är en mycket originell och personlig idé, och det kommer säkert inte att bli lätt, men om du kan ta med henne till platsen för ert första möte kommer det att falla väl ut.

Alla hjärtans dag-presenter för alla plånböcker

Om du är ute efter något litet och gulligt för att visa din kärlek har vi några tips till dig:

Överraska med blommor på Alla hjärtans dag

Blommor är en tidlös klassiker på Alla hjärtans dag. En färgsprakande och väldoftande blombukett är den typ av present som lämnar dig mållös. Blommor är ett sätt att uttrycka din kärlek till någon, en gest som visar djupa känslor. Vem älskar inte att se ett överraskningsleende i sin älskades ansikte? I år kan du ge dem en blomsterbukett som är lite annorlunda än vanligt, en gåva som kommer att hålla även när kärlekens dag är över och som kommer att fortsätta att påminna din speciella person om din kärlek även flera månader senare. En bukett torkade blommor är en hållbar gåva och en garanterad överraskning! Ta reda på hur du skickar en blombukett med ett vackert gratulationskort till en valfri adress.

Alla hjärtans dag på distans

Kärleken fruktar inga barriärer, inga avstånd; de som verkligen älskar vet detta väl. Precis som du vet att det är mycket svårt att vara långt borta från den som äger ditt hjärta på Alla hjärtans dag. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek utan att kunna göra det personligen kan du säga Jag älskar dig på distans på ett eller flera av följande sätt: Skriv först ett kärleksbrev där du kan uttrycka alla dina känslor, inte bara hur förälskad du är utan också hur mycket du saknar personen och varför. Att säga att du saknar någon har ett ännu större värde när du inkluderar ett minne av tidigare gemensamma stunder. Ta en titt på våra idéer för att fira Alla hjärtans dag på distans.

Få din(a) Alla hjärtans dag-present(er) levererad(e) till deras dörr

Ett annat sätt att vara nära din älskade, även om han eller hon befinner sig på andra sidan jordklotet på grund av studier, arbete eller livsvillkor, är att skicka en present. Här på YourSurprise kan du skicka din Alla hjärtans dag-present vart som helst i världen! Allt du behöver göra är att välja och skapa den med mycket kärlek så tar vi hand om att leverera den till din partner. Du kan till och med lägga till ett gratis kort med ditt eget personliga meddelande.

Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag kan infalla på en helg och då kan ni tillbringa dagen tillsammans. Men vad ska ni hitta på? Då har vi ett par idéer:

 • Ta en mysig picknick i parken. Fyll korgen med bröd, pålägg, frukt och något gott att dricka. Den perfekta avslutningen är en flaska vin med en personlig etikett!
 • Skapa ett fotoalbum med alla era stunder tillsammans eller ge bort en gullig samling retro bildbilder.
 • Kör på en Spa-dag. Det är inte bara avkopplande, men det är också härligt att komma iväg. Njut av både fridfull tystnad och mysiga samtal. Överraska din partner med ett härlig presentpaket från Dove
 • En romantisk middag kan inte uteslutas från listan. Laga en härlig middag tillsammans, duka bordet med vackravinglas och tänd några ljus för en romantisk stämning!

3 idéer och tips för att fira Alla hjärtans dag och göra den oförglömlig

Här är tre sätt att fira och ge din partner presenter på Alla hjärtans dag:

 1. Ordna en romantisk middag Det första steget är att skapa den rätta atmosfären. Vi tror att en middag som förbereds med engagemang alltid ger ett gott intryck, så varför inte duka upp ett vackert bord med ljus (kanske personliga ljus) och personliga glas med era namn ingraverade? Ni kommer att skapa oförglömliga minnen tillsammans. Glöm inte att öppna en flaska gott mousserande vin för att skapa en ännu bättre stämning.
 2. Dela med dig av minnen från ert förra år tillsammans, eller det första . Det finns kärlek varje dag på året, men på denna speciella dag är det bra att ta fram alla goda minnen och lyckliga stunder som man har upplevt tillsammans. Vad är bättre än ett fotoalbum för att återuppleva ett år av kärlek? Vi är övertygade om att en Alla hjärtans dag-present med ditt fotopussel är en originell och rolig idé för att dela med sig av ett speciellt minne. Du kan också ge din älskade en personlig klocka för att markera tiden i takt med din kärlek.
 3. Se fram emot nästa år. I en kärlekshistoria är det bra att se framåt, men också att veta hur man lever dag för dag. En viktig sak i relationer är de saker som förenar er och som gör er speciella för varandra. Ge något som involverar er båda, oavsett om det är en passion eller en rädsla, det viktiga är att ni möter det tillsammans. Gillar du att resa och vill tillbringa din nästa semester på en exotisk plats? Så varför inte ge en personlig resväska med ett foto på er tillsammans. Ett klassiskt sätt att säga "Jag älskar dig" är att skriva det på ett hängsmycke eller armband som du bär med dig varje dag.

Som du ser finns det många originella sätt och idéer för en Alla hjärtans dag-present eller en romantisk present. Det här är bara tre originella sätt att fira Alla hjärtans dag, det är upp till dig att välja det som passar bäst.

Originella presenter till alla Hjärtans dag

Det är inte alltid lätt att hitta den rätta presenten till alla hjärtans dag. Om ni har varit tillsammans ett tag kan det bli allt svårare att hitta en ny presentidé för att fira. Du har kanske slut på idéer efter att ha provat dem alla och vill göra mer än bara en middag tillsammans på restaurangen. Du letar förmodligen efter en originell present till alla hjärtans dag. Något unikt som får din älskling att känna kärlek och omtänksamhet. Att vilja uppmärksamma detta ögonblick betyder inte att kärleken bara ska firas en dag om året, men det betyder att du gör något vackert för en älskad person. Det är en dag för att fira en intensiv kärlek som varar hela året. Med Your Surprise kan du skapa dina alla hjärtans dag-presenter på ett originellt sätt. Du kan välja bland ett urval av presenter som du bara kan hitta hos oss, designade av våra experter och anpassade personligt av dig. Några förslag? Jättechokladkakor från de mest populära varumärkena, förpackningar med ett urval av drycker, presentförpackningar med glas och många andra unika presenter.

5 presenter på alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är ett av de tillfällen där tanken är viktigare än storleken på själva presenten. Kärlek mäts inte med hur stor gåvan är, utan i små gester och att du uppmärksammar den andra personen. Det handlar om att alltid finnas där med tillgivenhet och respekt. Av denna anledning kan du på alla hjärtans dag också välja en liten present som får din pojkvän eller fru att förstå att du har tänkt på er kärlekshistoria. Om du letar efter en present har vi samlat 5 idéer till alla hjärtans dag-presenter till dig, med en låg budget och som är en garanterad överraskning!

 • Ett kort med inbäddad video att skanna, så att du kan förklara all din kärlek;
 • En ask Milka-choklad att dela;
 • En snöglob med ditt foto och massor av små hjärtan att skaka;
 • Ett personligt ljus med ditt foto och/eller namn;
 • Ett chokladtelegram som säger "jag älskar dig" på ett unikt sätt.

De bästa presenterna för alla hjärtans dag

Romantik är nyckelordet för varje alla hjärtans dag. Om du även vill ha en dag full av romantik och stunder tillsammans i år, varför tänker du inte på en PRESENT TILL PARET Här är några av våra favoritidéer:

 • Uppsättning örngott med initialer
 • Uppsättning med koppar för par, för att äta frukost tillsammans
 • Nyckelring med hjärta, för att alltid ha din andra hälft nära
 • Ett par champagneglas för att skåla tillsammans under en romantisk middag
 • Chokladhjärta med ett tryckt foto, läcker belgisk choklad att dela tillsammans

Populära alla hjärtans dag-presenter 2023

Letar du efter en present som inte bara är speciell för din man eller din partner utan som också ligger i tiden? Upptäck några idéer för årets alla hjärtans dag, upplevelser i kombination med unika presenter:

 • En romantisk middag lagad hemma i kombination med en personlig skärbräda att servera aptitretare på;
 • En romantisk helg med avkoppling kombinerat med en personlig resväska;
 • En romantisk film hemma med snacks och sällskap av en mjuk personlig plyschfigur
 • En resa utanför stan tillsammans med en mjuk morgonrock med ett namn

En present till er första alla hjärtans dag tillsammans

Den första alla hjärtans dag är kanske den mest romantiska. Vi har nyligen blivit tillsammans och vi kanske ännu inte helt säkra på vad den andra personens förväntningar eller smak är. Just därför vill vi hjälpa dig att hitta den mest passande presenten till din flickvän eller pojkvän och ge dig några råd. Det finns ingen anledning att köpa en dyr present eller en present utöver det vanliga. Om du inte är säker på vad hon gillar kan du vara generisk och lägga all din kreativitet på anpassning. Några av favoritpresenterna för den första alla hjärtans dag är personliga mjukisar med ett namn eller ett foto; de tryckta kuddarna; pussel med ett foto på paret eller små presenter som personliga nyckelringar och mobilskal.

Mer tips på vår blogg

Om du vill ha inspiration för en oförglömlig Alla hjärtans dag, ta en titt på vår blogg: