• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
Allt Förkläde presenter
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 677 recensioner
Emir
Publicerades 07-04-20

"Ni är bäst !!! "

10 av 10
Janet
Publicerades 06-04-20

"Snabb och bra service, muggar och golvmattan bra kvalitet på bilderna, rekommenderas verkligen. "

10 av 10
Jeanette
Publicerades 06-04-20

"Rolig idé att kunna välja själv och mycket snabb leverans :) "

10 av 10

Personligt Förkläde

Letar du efter en present till någon som älskar att vara i köket och laga mat? Då är ett personligt förkläde den perfekta presenten! Du kan själv designa den med personens namn och foto för att göra det extra personligt. Välj bland flera olika sorters förkläden gjorda i både läder och tyg, vi har till och med förkläden till barn.

Förkläden till mamma

Vill du göra ett personligt förkläde till mamma? Vi har förkläden i flera olika tryck och färger. I vår editor kan du välja texter som “Best mom ever”, “The sweetest mommy in the world”, “My grandma is the sweetest”. Du kan även ladda upp ett foto själv eller göra ett helt fotokollage. Förklädena är tryckta i hög kvalité så att texten och bilderna ser riktigt skarpa ut. Förkläderna till mamma kommer i grått och vitt.

Förkläden till mormor och farmor

Varför inte överraska mormor eller farmor med ett förkläde som ett tack för all den goda maten som hon har lagat till dig. Ge henne ett personligt förkläde med hennes egna namn eller en fin text. Eller varför inte ladda upp en bild med mormor/farmor tillsammans med barnbarnen, det kommer hon garanterat att uppskatta.

Barnförkläde med deras egna namn

Vilket barn gillar inte att baka kakor och bullar? De flesta barn älskar att hjälpa till i köket, så varför inte ge dem sitt egna förkläde att ha på sig? Vi har flera roliga barnförkläden i vårt sortiment att välja på. Du kan välja valfri text tillsammans med ett eget foto. Barnförkläderna kommer i färgerna röd, blå, svart och vit.

Förkläden för riktiga män: Grillförkläden i läder

För de riktigt tuffa kockarna där ute så har vi läderförkläden som passar lika bra i köket som till grillen. Förutom att välja din alldeles egna text så kan du även välja från förvalda designs, såsom “Grill Master” eller “Master chef”. Läder förklädet har ett justerbart nackband för att få till den perfekta längden. Ett förkläde som definitivt kommer att uppskattas om du har en kille som gillar att grilla!