Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Presenter till den kulinariske pappan

De bästa presenterna till den pappa som älskar god mat och dryck

Är din pappa en som bara älskar god mat och god dryck? Njuter han vid tv'n av en öl, ett glas vin eller något gott att äta? Eller organiserar han alltid middagar/grillningar där det både äts gott och de njuter av en god dryck? Då blir han säkerligen glad för en av dessa kulinariska presenterna. Vi har radat upp de mest populära presenterna till pappa som har en kulinarisk inriktning ;)
Alla presenterna kan personaliseras genom att lägga till namn, foto eller en personlig text.

Ölpresenter

Vilken man tycker inte om en god öl? I vårt sortiment ölpresent hittar du de godaste ölpresenterna. Du kan välja mellan ett holländskt-, belgiskt-, tyskt- eller en internationellt ölpresent. Eller varför inte ge bort en lite mera speciell ölsort med graverat glas till, i en fin trälåda? Det finns olika ölpresenter med olika ölsorter att välja mellan, som till exempel Duvel, Westmalle, Westmalle Dubbel och La Trappe.

Se alla ölpresenter

Vinpresenter

För pappan som hellre är en vinnjutare än en ölnjutare, har vi många fina vinpaket. Du kan välja mellan en vinflaska med personaliserad etikett, en vinflaska i en vinlåda med graverat eller tryckt lock. Du kan även välja vinpresent med olika sorters viner. Om du vill ge bort en Merlot eller hellre en Cabarnet Sauvignon, en Sauvignon Blanc eller en Chardonnay. Det finns många olika möjligheter. Du personaliserar allt enkelt själv i redigeraren. Lägg till namn, foto och eller ett personligt meddelande!

Se alla vinpresenter
läderförkläde med namn

Läderförkläde

En superpresent till fars dag är detta läderförkläde. Perfekt till sommarens alla grillningar. Namn på pappa trycks på framsidan av förklädet och man kan även välja bland flera olika illustrationer. Läderförklädena är gjorda i högkvalitativt buffelläder och finns i färgerna svart och brunt.
I nacken går ett läderband som är ställbart för rätt längd på förklädet. På framsidan finns även två fickor för eventuellt grilltång, sax eller mobiltelefonen (för den som vill föreviga sina kulinära kreationer;)). Ett alldeles eget, personligt läderförkläde som kommer göra ett fantastiskt intryck på nästa middagsbjudning och på alla grillningar till sommaren.

Se alla läderförkläden
grillvantar med namn

Grillhandskar i läder

När man ska grilla så är dessa grillhandskar i läder både praktiska och snygga. På handskarna kan man gravera in din pappas namn för att göra dem extra personliga. De är gjorda av mjuk mokka och buffelläder och insidan är av mjuk flanell. Handskarna beställs i ett set av två stycken.
Vill du ge pappa ett komplett grillset? Kombinera då dessa praktisak grillhandskar med ett läderförkläde.

Se grillhandskar i läder
Serveringsbräda i trä

Serveringsbräda i trä

Tycker din pappa om snacks eller en härlig ostbricka? Då blir han absolut glad om han skulle få en egen serveringsbräda.
Det finns olika varianter, sorter och storlekar att välja mellan. De finns att välja mellan bok och teak. De finns även i rektangulära eller runda att välja mellan. På varje serveringsbräda finns möjligheten att gravera in namn och/eller ett personligt meddelande för att göra den extra unik.

Se alla serveringsbrädor

Snygga graverade glas med eget namn på

Härliga drycker vill man ju gärna njuta av i speciella glas! Visste du att du kan låta gravera din pappas namn på glas? Du kan även välja mellan en rad olika motiv, du lägger till namn och/eller en alldeles egen text. Vad du än väljer så graverar vi din text med den bästa lasertekniken. Här nedan ser du ett urval av de populäraste glasen, men du kan även välja ölsejdel i glas eller ölmugg i keramik

Se alla glas som kan graverasEgen personaliserad vinkylare

Vinkylare

Du skålar bäst med ett glas vin som har rätt temperatur. Denna vinkylaren håller vinet tempererat på balkongen eller terassen. En egen personaliserad vinkylare är väldigt unikt och en ögonfångare på varje middag. Du kan välja bland olika motiv och lägga till namn och/eller text. En present som kan användas i många år och är väldigt uppskattad.

Se vinkylaren
Letar du efter mera inspiration? Kolla in alla farsdagspresenter eller de bästa presenterna till papporna som firar sin första fars dag!

Till alla bloggar