Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

De flesta av oss kommer att vara glada över att ringa in det nya året i år och lämna ett annat konstigt år bakom oss. Även om nyårsaftonens firande ser olika ut för alla, är ankomsten av ett helt nytt år något att se fram emot och definitivt en bra anledning att poppa lite champagne och tillbringa tid med nära och kära.

Unika gåvor till Gott Nytt År

Alla har inte möjlighet att fira nyår med dem de älskar, så att skicka en unik nyårspresent är en fantastisk gest. Ge din mormor de allra bästa nyårshälsningarna på ett originellt sätt med ett chokladtelegram eller -kort. Tacka din bästa vän för att ha funnits där för dig det senaste året med ett sött gratulationskort. Ge de små i ditt liv deras alldeles egna personliga sötsaker att njuta av. Möjligheterna är oändliga!

Fram med bubblet!

Det har varit ett intensivt år, men också ett år av eftertanke för många av oss. Försök att fokusera på det som är bra och gör det bästa av situationen! Öppna en härlig flaska bubbel och ta fram tomteblosset för en trevlig stund tillsammans! Sätt den perfekta personliga prägeln på din NYE med en personlig Möet et Chandon eller René Schloesser champagnegåva att dela tillsammans. Du kan även lägga till en personlig flaska alkoholfri barnchampagne för de små!

Vitt vinglas

Vitt vinglas

Riondo

Riondo

Moët et Chandon

Moët et Chandon

Gravera ölsejdel

Gravera ölsejdel

Spel på

Gör din kväll extra speciell genom att göra något unikt som du aldrig har gjort förut. Anordna till exempel en karaoketävling eller en pubquiz hemma! Dela in familj och vänner i lag med tryckta skjortor eller tröjor med lagnamnet. Skapa dina personliga t-shirts >

Roliga aktiviteter på nyårsafton

Koka upp en storm

Ett annat roligt alternativ är att laga mat tillsammans och servera en festmåltid för alla. Kom till exempel överens om att männen gör förrätterna och efterrätterna och att kvinnorna tar hand om huvudrätten. På så sätt kan ni överraska varandra och göra middagen lite roligare.

Nyårslöften

Nyårsafton är det perfekta tillfället att drömma om vackra planer för det nya året! Vad hoppas alla på att uppnå?

Bli kreativ

Ta reda på vem av dina nära och kära som är gruppens Bob Ross och anordna en målartävling! Den som skapar den vackraste målningen vinner ett pris. Om målning inte är din grej, välj en annan pysselaktivitet!

Boxershorts

Boxershorts

Chokladtelegram®

Chokladtelegram®

Milka presentask - Jul

Milka presentask - Jul

Blog

Blog