Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

6x enkelt hantverk för fars dag-presenter

Fars dag närmar sig och det är dags att överraska en speciell pappa. Istället för att välja en standardgåva till fars dag, varför inte kavla upp ärmarna och göra något själv? Vi delar med oss av sex inspirerande och enkla DIY-idéer för en oförglömlig fars dag!

Du undrar säkert vad du kan pyssla till Fars dag. Det finns otaliga möjligheter, men vi ska hålla det enkelt den här gången och utelämna de komplicerade projekten. A fin present till fars dag Det behöver ju inte alls vara komplicerat att göra dem.

Innan du börjar bör du fundera över din pappas hobbies, intressen och favoritaktiviteter. Älskar han matlagning, sport eller trädgårdsarbete? Välj sedan ett pysselprojekt som passar hans personliga preferenser!

1. Dekorera en sporttröja

Är din pappa ostoppbar på fotbollsplanen eller älskar han att cykla mountainbike? Oavsett vilken sport han gillar är en dekorerad sporttröja en bra idé för en passande present.

Hur går ni vidare?

Först beställer du en sporttröja i din pappas storlek med hans namn på eller en annan trevlig text. Vad sägs om "Årets sportpappa" eller "Den sportigaste pappan"? Se sedan till att du har textilpennor hemma. Sedan kan den kreativa festen börja! Tips: börja inte rita direkt på tröjan. Textilpennor går aldrig att få bort och du vill inte kladda. Tänk noga igenom vad du vill rita. Det kan också vara bra att rita bilden en gång på papper som ett försök. När du har övat tillräckligt ritar du på tröjan. Du kan också rita av din teckning på papper på tröjan, ännu enklare. Så glad din sportiga pappa kommer att bli med sin nya sportdräkt!

2. Pimpa en nyckelring

Tappar pappan du vill överraska ofta bort sina nycklar? Eller vill du ge honom en praktisk present med ditt sötaste foto? Sätt då igång att pimpa en nyckelring med foto på fars dag!

Hur går ni vidare?

Välj ditt sötaste foto. Låt trycka det på nyckelringen till din pappa. När du har nyckeln kan pysslandet börja. Om du har allt du behöver, vill säga. Hur du dekorerar nyckelringen är helt upp till dig. Du kan trä glada pärlor på ett snöre och fästa det i nyckelringens ring. Det finns massor av olika pärlor, från plast i alla former och färger till trä- och glaspärlor. Det finns även pärlor med bokstäver som du enkelt kan fästa din pappas namn på nyckelringen med. Du kan också göra snäckor på t.ex. ett snöre. Möjligheterna är oändliga för en unik nyckelring speciellt för den sötaste pappan!

Nyckelring

Nyckelring

Fars Dag Presenter

Fars Dag Presenter

Fars dag ölglas

Fars dag ölglas

Ostbricka i trä presentset

Ostbricka i trä presentset

3. Dekorera ett ölglas

Gillar din pappa en god öl på fritiden? Då så sitt eget glas får inte saknas i porslinsskåpet.

Hur går ni vidare?

Låt gravera ett ölglas med hans namn eller någon annan rolig text, t.ex. "Super Daddy". Nu har du ett helt unikt glas till din pappa hemma. För att göra det ännu mer speciellt kan du dekorera glaset med glasmarkörer. Med dessa markörer kan du rita vad du vill på glaset och det kommer också att sitta kvar när du diskar det. Letar du efter inspiration till ditt konstverk? Ett mönster fungerar alltid bra. Tänk till exempel på prickar i olika färger. Eller något som verkligen passar din pappa, som kanske ett mönster av fotbollar eller om han är en gör-det-självare av hammare.

4. Gör en komplett ostbricka

Är fine dining och burgundy dining din pappas kopp te? A ostbricka med hans namn ingraverat på den är då en gåva som du garanterat kommer att falla i god jord hos.

Hur går ni vidare?

Först beställer du en ostbricka med en personlig text. Den graveras in i träet med kärlek och omsorg. Sedan är det din tur. Gå till den lokala ostbutiken och köp din pappas favoritostar. Till det passar det bra med kex, nötter, fikon och kanske ett glas vin eller någon annan dryck som din pappa gillar. Har du samlat ihop det perfekta paketet? Lägg då allt på hyllan och slå in det i genomskinlig folie. Knyt ihop det och du är klar! Det kommer att bli en festmåltid på Fars dag.

5. Ge en tavelram din personliga twist

Ditt favoritfoto av er två tillsammans är förmodligen av ett mycket vackert ögonblick som du älskar att minnas. Rama in fotot och ge det i present till din pappa. Men inte förrän du själv har dekorerat ramen först.

Hur går ni vidare?

Leta först efter det perfekta fotot av er tillsammans. Om du ler direkt när du ser fotot har du hittat det du letade efter. Beställ fotot tryckt i en fotoram. Nu kan du ge konstnären i dig en scen. Du kan verkligen gå i vilken riktning som helst när det gäller att dekorera fotoramen. Gå till en pysselbutik och låt dig inspireras. Du kan t.ex. fästa stenar i alla former och färger på ramen i ett mönster. Eller vad sägs om små snäckor eller glada knappar? Dekorativa djur i trä är också en bra idé. Och små pom-poms gör sig faktiskt alltid bra på ett pyssel också. Vad du än gör kommer din pappa säkert att bli glad över din kreativa insats och vackra bild.

6. Paraply speciellt för pappa

Det finns inget mysigare än att gå tillsammans i regnet under pappas paraply. Så ge din pappa ett eget paraply gåva med unik design.

Hur går ni vidare?

Välj en fin design för paraplyet du vill ge till din pappa. Du kan också låta trycka hans namn eller en annan text som du väljer på paraplyet. När du har paraplyet hemma är det din tur. Allt du behöver är tygpenna. Det är en bra idé att rita ett mönster på paraplyet. Det fungerar bäst om du ritar av det från papper. Då kan du vara säker på att det blir likadant överallt. Mönster med regndroppar, moln, stövlar eller blommor ser glada och lekfulla ut på ett paraply. Men om du vill göra något annat går det också bra. Finns ditt pysselprojekt inte med här? Ta en titt på vårt utbud av personliga farsdagspresenter så hittar du säkert en passande present till din pappa som du kan pimpa! Letar du specifikt efter en present till en pappa som firar sin första fars dag? Kolla då in våra presentidéer för en första fars dag.

Affisch med träram

Affisch med träram

Personligt fickparaply

Personligt fickparaply

Fars dag present till nybliven pappa

Fars dag present till nybliven pappa

Blog

Blog