Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Great gifts for a fun children’s room

Fantastiska presenter till ett roligt barnrum

Det finns inget bättre än att ha ditt eget rum, antingen det är en övergång från babyrummet till barnrummet eller att flytta in i ett nytt rum i ett nytt hem. Det är det perfekta ögonblicket att lägga till massor av roliga detaljer till barnrummet så att de känner sig helt hemma i deras nya utrymme och kan bjuda hem vänner. Den här bloggen är fylld med presentförslag för ett barnrum, så fortsätt läsa och få inspiration!

Cool personlig väggklocka

Om ditt barn håller på att lära sig klockan, överraska honom eller henne med sig egen personliga väggklocka med namn, en bild och/eller en rolig design! Om de just lärt sig klockan, är detta också ett fantastiskt sätt att fira det.
Klockan kan göras personlig med den lilles/lillas namn på, för att göra den riktigt personlig. Vårt fotoboksprogram erbjuder massor av roliga designs att välja bland, med en val, ett lejon, en uggla, pingvin, igelkott, hjärta, fjäril, ekorre och pirat för att nämna några. Välj bara din favoritdesign, lägg till namn och du är klar!

Här är några av våra tillgängliga designs:

children's clock fox children's clock pirate children's clock fire engine children's clock hedgehog

Skapa din personliga väggklocka >

personalised children's chair

Personlig barnstol

Det perfekta tillskottet till barnrummet: deras egen personliga stol med deras namn på. Det råder ingen tvekan om vem som får sitta på den!

Den här roliga stolen finns i blått, grått, rosa och rött. Välj bland olika coola designs och skapa denna fantastiska present på nolltid. Den perfekta platsen att läsa en bok, titta på en film eller ha ett tekalas på.

Barnstolen är lämplig för barn mellan 1 och 5 år.

Skapa din personliga barnstol >
personalised children's cushion

Personlig kudde

Ett fantastiskt sätt att ge ett barnrum en elegant touch är en personlig kudde. Placera bara detta coola blickfång i en stol eller i sängen och låt dem mysa!

Vi har massor av roliga designs att välja bland för att göra kuddar personliga, med en pirat, en igelkott, fjäril, prinsessa, giraff, brandbil för att bara nämna några. Massor att välja bland för både pojkar och flickor! Kuddarna finns i blått, ljusblått, svart, ljusgrått, rosa, rött, vinrött och vitt.

Skapa din personliga kudde >

Personliga träleksaker

Ett barnrum är inte bara avsett att sova i utan också för att leka i med sina kompisar! Man leker ännu bättre med våra vackra träleksaker och det finns också coola blickfång. Vi har en vacker trädockvagn för de som bara älskar att leka med dockor. Vår coola lastcykel och gåvagn kan användas för att transportera och förvara leksaker i, från träklossar och Lego till gosedjur. Om ditt barn håller på att lära sig balansera, är vår balanscykel i trä perfekt!


Se alla våra träleksaker >

Embroidered children’s bathrobe

Broderas barnbadrock

Så gosig och mjuk! Det har aldrig varit roligare att bada än med våra mjuka, varma barnbadrockar. Det är särskilt roligt om mamma och pappa har sina egna badrockar som matchar barnets!

Våra söta badrockar finns i blått, rosa och vitt med barnets namn broderat på ryggen.

Skapa din personliga barnbadrock >
Personalised wall sticker

Skapa din personliga barnbadrock >

Våra coola väggklistermärken är det perfekta sättet att ge ditt barns sovrumsväggar en originell touch! De är enkla att fästa på alla släta väggar pch lika enkla att ta bort. Fäst ett väggklistermärke ovanför sängen, i lekområdet eller ovanför deras skrivbord.

Om du vill liva upp ditt barns sovrum med ett av dessa roliga väggklistermärken, välj bland söta designs i vårt fotoboksprogram och lägg till ditt barns namn. Vi har designs med en raket, fjärilar, en räv, en uggla, ett rådjur och mycket mycket mer

Skapa ditt personliga väggklistermärke >

Personalised toy storage bag

Personligt väska för förvaring av leksaker

Det är mycket roligare att städa när du har din egen personliga förvaringsväska för leksaker. Ett fantastiskt sätt att lära ditt barn allt om att städa upp och den är dessutom snygg.

Väskan för förvaring av leksaker är tillverkad av robust papper i dubbla skikt, så att den kan klara att kastas runt och är perfekt för att förvara alla Barbie-dockor, bilar, gosedjur och träklossar i.

Skapa din personliga väska för förvaring av leksaker >