Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Best gifts for baby's first Christmas

De finaste presenterna för babyns första jul

Babyns första jul är för många en ganska viktig händelse. Många lägger lite extra krut på att göra den oförglömlig och skapa minnen som kommer att vara för evigt. Läs vidare för att få några tips på hur du också kan göra detta!

Baby's First Christmas bauble

Personaliserad julkula

Dessa genomskinliga julkulor har blivit rasande populära de sista åren. Personalisera dem enkelt och och snabbt genom att lägga till ditt finaste kort på bebisen eller hela familjen. I vår editor hittar du olika färdiga mallar för att göra dem lite extra fina och roliga.
Varför inte överraska far- eller morföräldrarna, syskonen eller någon annan i familjen eller din bästa vän med en egen julkula med ett kort på dem och bebisen? Ett minne för livet att alltid tänka tillbaka på. Barnen växer ju trots allt upp så fort. Julkulorna kan beställas i set om 2, 4 samt 6 stycken med samma bild i varje set. På så sätt kan du själv behålla en och de andra ger du bort som en fin julklapp!

Vi skriver ut bilden dubbelsidigt och placerar den i julkulan, så att bilden kan ses från båda sidor. Dessa genomskinliga julkulor är gjorda av hårdplast för att inte gå sönder så att du kan minnas när bilden blev tagen år efter år!

Beställ dina julkulorBebisens Första Julkula

Keramiska Julkulor

För den som kanske föredrar en mer klassisk look, kan du hos YourSurprise även hitta en stilrena keramiska julkulor.Vi trycker din design på en aluminiumplatta och fixerar denna på framsidan av julkulan.
Varje design passar för din finaste babybild!

Beställ dina Keramiska Julkulor


Babyns första Julbody

Babyns första Julbody

Om du skulle vilja ge din egen bebis, eller någon annans, en rolig julklapp så är detta en av våra bästsäljare. Lägg enkelt till bebisens namn till en av de färdiga designerna i vår editor och du är klar. Det är busigt enkelt!

Beställ din babybodyKerstslabbetje met foto en naam van de baby

Julhaklapp

Röra är tillåtet denna jul! Håll din babys smoking eller cocktailklänning ren med denna bedårande julhaklapp. Du kan sätta fotot och namnet på ditt barn på haklappen. Vill du berätta för dina föräldrar att de ska bli farfar eller mormor under jul? Gör det på ett roligt sätt genom att trycka ditt meddelande och foto av ultraljudet på haklappen.

Haklappen är gjord av supermjuk ekologisk bomull och kan enkelt tvättas!

Kasta en julhaklapp


baby's eerste kerstmutsje

Första julhatten

En superfin gåva är den här söta julhatten med namnet på den lilla babyen på. Välj en av de söta designerna med en ren, en småsak, en julgran eller texten "ho ho ho". Den här hatten är jättekul om du ska ta bilder av din bebis, så kan du omedelbart fånga den minnesvärda första julen!

Hatten är gjord av supermjuk ekologisk bomull och en storlek passar alla!

Designa en sådan söt julhattBabyfoto på aluminium

Stilrena Babyfoton på aluminium

Vi har alla många faovitbilder på våra små bebisar! Alla vill vi skapa minnen från denna ålder eftersom barnen växer upp så fort. Om du lyckas att välja ut ett foto, så varför inte låta trycka det på aluminium? Det blir ett minne att sätta i bokhylla, på kontoret, eller skåpet på gymet som varar i många år eftersom aluminum inte föråldras eller går sönder så lätt. Du kan naturligtvis även välja att trycka dina finaste bilder på en canvas, trä eller varför inte göra ett collage av många bilder och låta trycka dessa fotopaneler?.
Vi är ganska övertygade om att både de nyblivna föräldrarna, mor-och farföräldrar och syskon uppskattar en sådan fin julklapp!

Skapa din egen fotopanel


Fotopanel collage

Fotopanel collage

Om du, precis som alla andra föräldrar, har en hel uppsjö av bilder på din bebis och inte bara kan välja en bild, varför då inte satsa på ett collage tryckt på flera paneler? Eller vill du ha ett och samma kort tryckt på flera paneler? Då är våra InstaCollage kanske något för dig!
Låt trycka din favoritbild(er) på stålpaneler. Dessa finns i 15 x 15 cm eller 20 x 20 och i set om 4, 6 eller 9 paneler. Vi trycker dina bilder i hårfin fullfärg

Skapa ditt collage

10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla julklappar>>>