Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Kommunionen är ett viktigt steg i ens liv. Fira detta tillfälle med en personligt anpassad kommunionspresent. Få inspiration till många presentidéer för organisationen och själva stunden.

168 Gåvor

Du har sett 48 av 168 gåvor

Communion presenter

Den första heliga nattvarden är ett mycket speciellt tillfälle för ett barn. Den första heliga nattvarden händer bara en gång i livet som gör den super spännande. Efter det att den heliga händelsen i kyrkan har ägt rum är dagen fylld med familj och vänner. Pojken eller tjejen kommer att få presenter på denna speciella dag. Du vill överraska dem med något som är unikt och ett varaktigt minne om den här speciella dagen.

Gör ditt eget certifikat

Sedan den första heliga nattvarden är en speciell dag vill du ge någon ett varaktigt minne. Gör ditt eget certifikat för detta speciella tillfälle! Ta en vacker bild av pojken / tjejen på denna speciella dag och skriv den på certifikatet. Du kan skriva din egen text och namn på barnet för att göra det verkligen unikt och personligt. Ge det här specialbeviset en vacker plats i barnets sovrum eller i vardagsrummet.

Graverade armband

Tjejer brukar ha på sig en vit klänning till sin första heliga nattvard. En unik del av silversmycken gör att hon ser ännu vackrare ut! Har namnet på tjejen graverat på ett silverarmband. De graverade armbanden är gjorda av högkvalitativt silver och kan bäras varje dag. Armbandet blir ett bestående minne till den speciella dagen.

Foto kakel

En bild av barnet på dagen för den första heliga nattvarden är alltid uppskattad av hela familjen. Ett foto som det förtjänar en speciell plats i ditt hem. Har foto och datum för kommunionen tryckt på en keramisk plattor. Denna traditionella gåva är för barnet att hålla som ett minne på den speciella dagen. En fotokakel är också en vacker present till barnets fadföräldrar.

Foto ljus

Ett foto på ett ljus är den perfekta minnessakgåvan. Ha ett foto av barnet och datumet som skrivs ut på stearinljuset för att göra det till en personlig present. Du kan också välja ett doftljus med olika färger. Du kan välja mellan tre olika dofter så det finns alltid en du älskar! Du kan lägga till ett gratis litet hälsningskort till fotostearin . Om du inte kan delta i festen kan du skicka presenten till en adress till ditt val.

Personlige gaver til konfirmasjon: Minneverdige ting

Personlige konfirmasjonsgaver er en slående måte å sikre at anledningen blir spesielt minneverdig for barnet ditt. Disse gavene viser en anerkjennelse av deres åndelige vekst og betydningen av denne milepælen. Ved å legge til navnet deres, datoen for konfirmasjonen, et fotografi eller kanskje en personlig hilsen skaper du en virkelig unik gave til anledningen.

Hvilke flotte konfirmasjonsgaver finnes til gutter?

De fleste unge mennesker bruker mye tid på gaming og antakelig også på å spille e-sport! Andre unge liker å være sammen med venner eller å drive med idrett. En artig konfirmasjonsgave kan være et par personlige bildesokker eller en plakat til rommet deres med yndlingssitatet deres på.

Våre sjokoladeesker i størrelse XXL fra velkjente merker er også alltid populære! En gigantisk Toblerone, en XXL Milka, Twix eller XL Tony Chocolonely-gave er garantert å gjøre mottakeren veldig glad. Legg til en personlig hilsen, et bilde og navn på den enorme sjokoladeplaten for å gjøre gaven perfekt.

Hvilke flotte konfirmasjonsgaver finnes til jenter?

Konfirmasjonsgaver til jenter kan for eksempel være vakre graverte smykker eller noe kult til jenterommet. Våre personlige graverte lamper gjør alltid stor suksess. Eller hva med et personlig lerret, eller et enda mer unikt kunsttrykk?

En annen morsom gaveidé er en personlig kimono med navnet hennes bakpå, med matchende personlige tøfler. Denne gaven vil garantert imponere!

Gaver til konfirmasjonsgjestene

Det er svært viktig å uttrykke sin takknemlighet til gjestene som tar del i den betydelige åndelige anledningen. Gaver til konfirmasjonsgjestene er en perfekt måte å vise takknemlighet på, og med en liten gest takker du for at de kom.

En enkel, men omtenksom idé kan være å skape personlige og individuelt innpakkede sjokolader med for eksempel konfirmantens navn på. Andre flotte gaver er små krukker fylt med sjokolade og en personlig hilsen for å feire konfirmasjonen.

For et hint av eleganse kan du velge personlige penner med datoen inngravert.

Pengegaver til konfirmasjonen: Gi det et personlig touch

Det er egentlig ganske enkelt å gjøre penger til en kreativ, personlig gave. Pengegaver kan selvfølgelig bare legges sammen med et kort i en konvolutt, men det er mye morsommere å gi pengene på en mer personlig måte!

Hvis du liker å gjøre det enkelt kan du legge pengene i et kort, men sprite det opp litt ved å skape ditt eget personlige kort.

Vil du gjøre det enda mer interessant? Brett sedlene sammen og fest dem til en blomsterbukett, eller velg vår gave med tørkede blomster i høy kvalitet, og la oss gravere inn en tekst du velger. Kanskje navnet og datoen for konfirmasjonen?

En kul sparegris med ditt eget design er også en helt unik måte å gi pengegaver på, ikke minst til barn! Design sparebøssen selv og legg helt enkelt i det beløpet du ønsker å gi bort.