Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

hur du skapar en personlig julklapp

Hur du skapar en personlig julklapp

En present behöver absolut inte alltid vara dyr eller stor, eftersom tanken räknas genom att helt enkelt visa någon som står dig nära hur mycket han/hon betyder för dig. Att överraska dem med en personlig gåva som skapats speciellt för dem är perfekt, eftersom det verkligen är personligt och tydligt att det krävdes många tankar (även om det är så enkelt och snabbt att skapa en personlig present på YourSurprise!). I den här bloggen kommer vi att förklara hur olika presenter kan anpassas och förhoppningsvis ge dig lite inspiration. Se bara till att beställa dina julklappar i god tid i år!


Personligt graverade glas

Personligt graverade glas

Våra personligt graverade vinglas är en mycket mångsidiga presenter och är snygga att använda. Du kan få din design graverad på vinglas, champagneglas, teglas, whiskyglas, ölglas, vattenglas m.m. med hjälp av vår högkvalitativa lasergraveringsteknik. Med den här tekniken bevaras din design och den är även lämplig för maskindisk.

Du kan lägga till ett viktigt datum, en ring för att symbolisera ett bröllopsdatum, mottagarens namn eller t.o.m. en företagslogotyp. Om du vill ha en logotyp, ber vi dig kontakta vår affärsavdelning för mer information.

Titta på vårt avsnitt Hur går det till för allt om våra champagneglas >
Julgranskulor

Personliga julgranskulor

Visste du att vi skapar personliga julgranskulor? Våra speciella kulor blir underbara julklappar och är perfekta även för din egen julgran. Allt du behöver göra är att lägga till det valda fotot i vår onlineditor för att skapa en verkligt unik gåva som kan skickas till en adress du väljer själv!

Personlig mugg

Personlig mugg

Våra personliga muggar är extremt populära och det av goda skäl. De är den perfekta överraskningsgåvan och mottagaren påminns om dig varje gång han/hon använder den. Våra muggar finns i alla former och färger, till exempel en vit mugg, muggar med färgad insida, magiska värmeväxlande muggar, fotbollsmuggar och gigantiska muggar. Vi gör våra muggar personliga med en teknik som kallas ‘wrapping’. Vi skriver ut din design och lindar den runt muggen och lägger den sedan i en förpackningsmaskin så att designen överförs till muggen.

Att personanpassa en mugg är enkelt och eftersom muggen kan anpassas över hela ytan runtom har du gott om utrymme för att bli kreativ. Välj bland en av våra roliga designer i redigeraren, eller låt fantasin flöda och skapa din helt egna design, det är upp till dig! Du kan lägga till en bild, skapa ett kollage och lägga till det namn eller den text du vill. Möjligheterna är oändliga.Personliga kläder

Personliga kläder

Här på YourSurprise erbjuder vi möjligheten att få massor av olika klädesplagg för män, kvinnor, barn och spädbarn personligt anpassade efter din design, från t-shirts, huvtröjor och tröjor till babykläder, mössor och kepsar. Lägg bara till önskat foto/foton, namn, text och/eller logotyp i vår onlineeditor, så gör vi resten!

En av våra favoriter är vår personliga babymössa, som vi erbjuder i massor av söta mönster med plats för namnet på den lilla i det teckensnitt du väljer själv. Om du väljer ett större plagg, som t.ex. en t-shirt får du ännu mer utrymme för text.


Personlig bok

Personlig bok

Det blir inte mycket bättre än att läsa en bok som har gjorts speciellt för dig eller där du spelar huvudrollen! Ta fram bokmalen i dina små och uppmuntra dem att använda sin fantasi med våra roliga, färgglada och personliga barnböcker. Med vårt breda utbud hittar du den perfekta boken till varje barn.

Varje bok har sina egna val för personlig anpassning. Vissa erbjuder möjligheten att lägga till ett foto eller till och med flera foton, plus ett namn eller flera namn och till och med ett personligt meddelande. Du får se varje alternativ i onlineditoren och du kan alltid kontakta vårt kundtjänstteam om du har några frågor.


Vilka julklappar letar du efter i år? Vilka gåvor du än väljer till dina nära och kära i år är det viktigaste att beställa i tid, eftersom vi alla vet att leveransföretag blir alltmer upptagen mot slutet av året. Kolla in våra julklappsguide för mer inspiration.10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla julklappar>>>