Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

World Chocolate Day firas över hela världen varje år och är den perfekta dagen att överraska de av dina nära och kära som du skulle betrakta som chocoholics! Choklad tillverkas av rostade och malda kakaobönor och har funnits sedan 1800-talet f.Kr.

Choklad för alla!

Choklad, en av de mest populära godsakerna och ett av de mest mångsidiga livsmedlen. Alla älskar choklad och det av goda skäl! På grund av denna popularitet finns choklad i alla sorter och smaker, så det finns något för alla. På YourSurprise har vi ett brett sortiment av chokladprodukter. Är du nyfiken på att veta vilken typ av choklad du kan hitta hos oss och hur du kan göra den personlig? Läs vidare!

Personliga chokladpraliner

Om du vill överraska en älskad person som älskar fast choklad eller praliner är en ask med personlig choklad den perfekta presenten. Dessa läckra praliner är nästan för goda för att ätas! Ge alla ett leende på läpparna och gör pralinen personlig med foton och text, för en födelsedag, semester, för att säga tack eller bara för att du bryr dig! Du kan få fyrkantiga eller hjärtformade praliner tryckta med din design, eller välja en personlig ask med lyxiga praliner i olika smaker.

Lyxiga praliner presentask

Lyxiga praliner presentask

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Praliner - Square

Praliner - Square

I Love Milka - presentask

I Love Milka - presentask

Fler läckra chokladgåvor

Choklad är perfekt för att fira ett speciellt tillfälle! Skicka ett meddelande med ett chokladtelegram och gratulera, tacka eller förklara din kärlek. Du väljer din egen text och det blir handgjort. De vackra glasburkarna fyllda med läckra chokladgodisar är också en fantastisk behandling för alla! Perfekta som bröllops- eller festgåvor. Oavsett om du är ung eller gammal kommer den här gåvan att glädja alla! Det finns så många fantastiska chokladgåvor tillgängliga, du kan inte gå fel!

Individuellt anpassade chokladpraliner

När du vill ge bort en present men helt enkelt inte har så mycket tid, ta en titt på våra fotochoklad. Dessa praliner är individuellt inslagna, vilket gör dem perfekta att dela ut. Designa dem själv med ett vackert foto så har du din egen läckra choklad. Om du vill skicka ett kort till någon på deras födelsedag eller för att säga tack, välj något lite annorlunda med ett chokladkort. På så sätt kan du inte bara överraska någon med det meddelande du vill skicka, de kan också njuta av 240 gram utsökt choklad! Du kan också ta en titt på fotochoklad som bildar en övergripande design tillsammans. Du kan blanda dem och be mottagaren att lösa upp dem för att avslöja ditt budskap. Varför inte ge din stora kärlek ett chokladhjärta gjort av belgisk Callebaut-choklad? Vägen till hjärtat går ju trots allt genom magen!

Chokladkakor

Om du hellre vill ha en gammaldags chokladkaka med en twist, välj en chokladkaka från M&M's, Toblerone, Tony Chocolonely eller Milka. Gör Verkade-förpackningen personlig med ditt eget foto och text. Välj en chokladkaka som tack, present eller födelsedagspresent. Du kan också anpassa den trekantiga Toblerone-chokladen med ett foto och ett personligt meddelande. För ett riktigt Tony Chocolonely-fan kan du skapa din egen presentförpackning med ditt favoritfoto och text. Stängerna finns i följande smaker: mjölk, mörk och havssalt karamell. Slutligen kan du också välja Milka-choklad. Ett personligt Milka-hjärta säger mer än tusen ord. Skriv ett sött meddelande för att låta dem veta hur mycket de betyder för dig. Du kan också personifiera en Milka presentförpackning med ditt eget foto och din favoritdesign.

Celebrations flaska

Celebrations flaska

Chokladtelegram®

Chokladtelegram®

Choklad i glasburk

Choklad i glasburk

Chokladhjärta

Chokladhjärta

XXL chokladkakor

Om du vill satsa stort ska du välja en av våra XXL-chokladkakor. Personifiera en Côte d'Or med ett foto, ett namn eller ett roligt meddelande. Denna XXL-bar består av 5 chokladbitar: 2x Côte d'Or Original Milk, 2x Côte d'Or Milk Pieces Hazelnut och 1x Côte d'Or Original Dark. Är du, eller någon av dina vänner eller familjemedlemmar, mer av ett Milka-fan? Välj då Milka XXL-baren. Denna bar består av 6 stänger: 3x Milka Oreo, 3x Milka Hasselnöt och 3x Milka Karamell. Mycket att dela på! För fans av den berömda trekantiga chokladen finns Toblerone XXL med 4,5 kg choklad! Alla 3 chokladkakorna kan personifieras med ditt favoritfoto, meddelande eller namn. Dessa chokladkakor kommer garanterat att glädja dem med ett riktigt sötsug!

Leverans av choklad

Om du vill överraska en älskad person med utsökt choklad, men inte har möjlighet att träffa dem personligen, beställ din choklad online och få den levererad till den adress du väljer! Alla våra chokladgåvor kan göras personliga med ditt favoritfoto eller din favorittext och skickas till din familj, dina vänner eller kollegor. Oavsett om du väljer en Toblerone-bar, Milka, Tony Chocolonely, läckra karameller eller choklad med ett foto, levererar vi den vart du vill. Lägg till ett gratis meddelandekort med ditt personliga meddelande för att låta mottagaren veta varför du överraskade dem med deras läckra behandling. Är du osäker på om de kommer hem vid rätt tidpunkt? Välj en chokladgåva som passar genom brevlådan! Det är viktigt att tänka på temperaturen. Om temperaturen är 25 grader Celsius eller högre kan vi tyvärr inte garantera att gåvan kommer fram i perfekt skick.

Mega Cote d'Or choklad

Mega Cote d'Or choklad

Mega Milka choklad

Mega Milka choklad

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Blog

Blog