Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter en originell julklapp, men vill inte spendera allt för mycket pengar? Men det måste vara något originellt? Ingen fara! Vi radar upp 11 roliga och unika julklappar för att göra det enklare för dig att hitta något passande.

Julmugg

Känner du någon som bara älskar julen? Då passar en riktigt personlig julmugg. Du kan välja bland olika motiv och designs att sätta på muggen. Du kan till exempel välja en design med ett rådjur, en jultomte eller en julgran. Vill du hellre ha en rolig text? Välj "Ho ho ho" eller "Merry Christmas". Är du själv väldigt kreativ och har du kanske själv ett roligt foto du vill använda dig av? Ladda enkelt upp ditt foto i redigeraren. Du kan även lägga till namn eller ett foto för att göra det mera personligt. På det sättet ger man bort en rolig, fin och egendesignad present som kan användas tillsammans med en härlig fleecefilt. På så sätt värma sig både inombords och utombords.

Milka julchoklad

Nom nom nom, julen är riktigt bra med dessa läckra choklad från Milka. Presentförpackningen är helt i julstil och därför en superfin present till jul. Anpassa förpackningen med ett foto, den lyckliga mottagarens namn och en personlig text. Lådan innehåller 20 läckra chokladpraliner med en hasselnötkrämfyllning. Om du letar efter en gåva till ett riktigt chokladmonster, ge den stora presentförpackningen med 40 av de läckra chokladerna!

Chokladtelegram med ditt eget meddelande

2020 var ett konstigt år, så chansen är stor att du inte kommer att kunna besöka alla du skulle vilja besöka under julen. Vill du låta dina kära vänner och familj veta att du saknar dem och tänker på dem vid jul? Skicka dem sedan ett så trevligt meddelande i choklad. Du kan välja mellan 14, 21 eller 28 tecken inklusive mellanslag och roliga teckningar som julgranen eller renen. Ange ditt meddelande så ser vi till att ditt julmeddelande levereras hemma hos någon.Skicka ett julmeddelande

Nyckelring med foto

En nyckelring är alltid en passande och uppskattad julklapp. Det fina är ju att varje gång personen som fått presenten plockar upp sina nycklar kan han eller hon tänka på dig och ser bilden du valt. Det finns många olika nyckelringar att välja mellan. Till exempel dubbelsidig nyckelring, en nyckelring i form av ett hjärta eller en lädernyckelring. Välj ut ditt favorit (jul)foto och ladda upp det i redigeraren. Visste du att du även kan ge en nyckelring i form av en nallebjörn med namn eller foto på t-shirten?

Julmuggar

Julmuggar

Milka presentask - Jul

Milka presentask - Jul

Barnböcker

Barnböcker

Chokladtelegram®

Chokladtelegram®

Snöglob med foto

Den ultimata soveniren. Snögloben! Inte bara en sovenir, men även en fin present att ge bort i julklapp. Ta fram och välj ut ditt favoritfoto, ladda upp det i redigeraren och ge din present en rikgtigt personlig touch med en personlig text. Du kan välja mellan "snö" i bollen eller "hjärtan" eller "glitter". Fotot i snögloben kan ses från två håll. Globen är gjord av plexiglas av hög kvalitet.Se snöglobarna

Babybodyn speciellt för julen

Visst är de söta, en alldeles speciell egen julbody till den lilla/lille bebisen? Designa barnets första Jul-babybody och ge bort till föräldrarna för att fira första julen med bebisen. Det finns olika motiv att välja mellan i redigeraren. Här nere ser du ett antal olika. Välj en rolig design, lägg till din egen text och/eller namn och inom bara några minuter har du designat en originell och unik julklapp.

Pussel

Ett pussel är den ultimata presenten att få öppna och att få lägga med en gång. Något man även kan göra tillsammans. Ett fofopussel är en av de populäraste presenterna för i år 2020. Välj ett favoritfoto, ladda upp det i redigeraren och gör ditt eget pussel. Pusslet levereras i bitar i en linnepåse. Självklart får man med en bild på hur pusslet ser ut färdigt så man får lite hjälp i läggandet.

Alldeles egna ugnsvantar

Är din mamma eller pappa superhjältar i köket? Eller har du någon annan i familjen som älskar att laga mat eller baka? Alla behöver ett par ugnsvantar och varför då inte ge bort ett par som är helt personaliserade? Dessa kan tryckas med foto, namn eller annan text. Det finns flera olika designs att välja mellan i redigeraren. Genom att ge bort ett par helt personliga ugnsvantar så kommer den som får dem att tänka på dig varje gång hon eller han bakar eller tar ut pajen ur ugnen. Ett litet tips är att ge dem på julaftonsmorgonen då kan de användas redan under dagen när julmiddagen förbereds. Perfekta julklappen till alla som har ett kök;)!

Barns första julenie

Barns första julenie

Genomskinliga julkulor

Genomskinliga julkulor

Mugg - Magisk

Mugg - Magisk

Haklapp

Haklapp

Glasmugg

Att njuta av en kopp te i en egen mugg är något alldeles speciellt. Dessa fina glasmuggarna för te är så fantastiskt fina med namn eller annan text på. De håller även värmen länge. Det finns även här flera fina motiv att lägga till på muggen om man vill göra den lite annorlunda. Vänta inte längre utan gå in och personalisera din julklapp redan nu.

Personlig kakburk

Vill du överraska mormor eller farmor med en fin present? Då passar det alltid men en alldeles egen personlig kakburk, för vilken mormor eller farmor har inte kakor hemma? Ofta är de hembakade, men även köpta kakor kan bevaras i denna fantastiska burk. Ladda upp de finaste bilderna du har och ge kakburken på så sätt en riktigt personlig stil.

Anteckningsbok

När julen är förbi och nytt år närmar sig brukar många börja göra planer för det nya året. Varför inte använda sig av en helt personlig anteckningsbok för att göra de bästa planerna för det nya spännande åtet? Vet du någon som tycker om att göra listor och skriva ner saker och planera? Då är detta en alldeles ypperlig present till henne eller honom. Personalisera en anteckningsbok med foto, text och/eller namn på framsidan. Det finns flera olika motiv att välja mellan.

Julkula med eget foto och/eller namn

Absolut en av våra mest populäraste julklappar varje år är de transparanta julkulorna med eget foto. Du beställer julkulorna i ett set om 2, 4, 6 eller 8 stycken. Vill du ge bort en riktig glaskula så finns det också. På glaskulorna kan du lägga till ett namn eller text för att den ska blir lite extra personlig.

Julgransdekorationer

Dekorera huset eller julgranen med dessa fina juldekorationer i aluminium eller transparent syntetiskt material. Du bestämmer designen själv genom att lägga till eget foto. En originell julklapp till mormor, morfar och/eller famor och farfar. Med en bild på barnbarnen kommer de säkerligen hänga upp den. Alla hängare har ett band så de är enkla att hänga upp med en gång!

Förpackningstips: personligt presentförpackningspapper

Vill du sätta in din julklapp extra vackert? Designa sedan personligt presentförpackningspapper. Du väljer en av våra fina mönster, laddar upp ett fint foto och lägger till en text, så gör vi det till det finaste presentförpackningspapper du någonsin sett. Du kan välja mellan en rulle på 1 meter eller 2 meter omslagspapper.

Kakburk i glas

Kakburk i glas

Personligt doftljus

Personligt doftljus

Fotopussel

Fotopussel

Snöglob

Snöglob

Juldekoration

Juldekoration

Läder nyckelring

Läder nyckelring

Personligt presentpapper

Personligt presentpapper

Blog

Blog