Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Alla hjärtans dag på avstånd

Alla hjärtans dag på avstånd: 6 tips på hur du överraskar den du älskar.

Alla hjärtans dag är kärlekens dag. Överraska varandra med presenter, njut av en romantisk middag och mys. Inte alla kan dock träffa sin partner på alla hjärtans dag, på grund av arbete, studier eller för att man bor utomlands. Att inte kunna träffas är aldrig enkelt, så det är en bra idé att överraska den du älskar med en oväntad gåva. Vi har listat 6 av våra tips för att skapa speciella minnen även om ni inte kan vara tillsammans.

Vi kan skicka din present för alla hjärtans dag nästan vartsomhelst i världen, oavsett om den du älskar finns i Nordamerika, Sydamerika, Asien eller Öst- eller Västeuropa.

Tips #1: Återupplev era favoritögonblick tillsammans

Det finns inget bättre än att skapa gemensamma minnen oavsett om ni precis har blivit ihop eller har varit tillsammans i åratal. I vilket fall som helst har du säkert några bilder på era äventyr tillsammans, så överraska din partner med ett personligt fotoalbum och få den skickad hem till deras dörr. Du kan även välja polariodbilder !

Tips #2: Ordna en digital middagsdejt

Om ni inte kan träffas i verkligheten är digitala möten nästbäst. Installera Skype eller Facetime och ta er tid att njuta av middagen tillsammans. Ni kan bestämma att laga samma mat för att låtsas att ni äter vid samma bord. Om du skulle vilja överraska den du älskar med den perfekta presenten för detta tillfälle, välj ut en god flaska vin med en bild av er två eller få vackra vinglas graverade med era namn.

Tips #3: Skicka dem en kram

Om du inte kan vara där personligen för att ge dem en kram kan du ge dem ett personligt och mysigt gosedjur som de kan hålla i. Lägg till en bild du väljer och skriv ett gulligt meddelande på kortet. Välj en 96cm megabjörn eller en 135 cm gigantisk björn.

Tips #4: Säg det med choklad

Choklad är aldrig fel, speciellt om chokladen innehåller ett gulligt meddelande där du låter din partner veta hur mycket du älskar dem! Skicka dem en läckerMilka-presentask i formen av ett hjärta eller skapa ett personligtchokladtelegram. Dessa presenter passar i en brevlåda vilket gör dem perfekta för att skicka direkt till din partners adress.

Tip #5: Skicka dem ett unikt och romantiskt kort

Om du vill att din partner ska få veta precis hur mycket de betyder för dig men vill göra det på ett mer romantiskt sätt än att skicka ett vanligt sms kan du skapa ett träkort eller ett kort med en gullig bild och ditt kärleksbudskap.

Tips #6: Ge dem en minnessak som håller

Ibland vill du ge din partner något som de kan behålla en längre tid. Vad sägs om en vacker graverad berlock med dina initialer, en bild och ditt namn? Vi har även vackra graverade armband som dina partner skulle älska.

Tips för att klara ett långdistansförhållande

Ett långdistansförhållande är inte alltid lätt, och det kan vara mycket frestande att fokusera på det du saknar, som att äta middag tillsammans, kramar, att dela en säng och någon som frågar dig hur din dag har varit när du kommer hem. Men att fokusera på det negativa gör bara saker svårare och att verkligen sakna någon visar bara hur mycket du älskar dem. Nedan finns några tips som hjälper dig att hantera att ni inte är tillsammans.

Fake it ‘til you make it: Om ni i vanliga fall skulle njuta av ett glas vin tillsammans och prata om hur er dag har varit när ni kommer hem från jobbet, fortsätt med det! Ordna ett videosamtal med Skype, Facetime eller Whatsapp och håll fast vid era rutiner så att ni kan hålla kontakten.
Var trogna: Har du haft en dålig dag? Känner dig trött? Känner dig lite ensam? Dela dina känslor med din partner men bli inte upprör om de inte kan vara där för dig rent fysiskt. Låt dem veta att du har problem så att de kan trösta dig med ord.
Gör saker tillsammans: Ni kan fortfarande träffas och leka en lek, även om den är digital. Samma gäller att titta på en film eller läsa en bok. Bara sätt igång videosamtalet och gör vad ni vill göra. Det trevliga med att hålla samtalet igång, även i bakgrunden, är att det tillåter er att hålla igång en naturlig konversation.
Tillåt dig att vara ledsen ibland: Ibland är det bäst att bara släppa fram känslorna och gråta ut, Vårt tips är att tillåta dig att göra det, bara det inte blir för ofta.
Glöm inte alla hjärtans dag: När ni är skilda åt är dessa ögonblick viktigare än annars. Visa din partner att de är älskade och saknade genom saker du gör och saker du säger. Skicka en present eller ett bre till deras dörr. Huvudsaken är att visa att du tänker på dem.


Våra underbara presenter

Överraska din älskade med en av dessa underbara presenter:

Våra 10 favoritpresenter som passar i brevlådan.

Om du inte är säker på när din partner är hemma kan du skicka en present som passar i brevlådan: