Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

De bästa babypresenterna att ge och få

De bästa babypresenterna att ge och få

Hurra! Ett nytt liv har kommit. Du vill gärna hälsa på genast, men måste först hitta den perfekta presenten. Om du vill ge dem en verkligt underbar, speciell present, välj en personlig present med bebisens namn på. Den är verkligt unik och föräldrarna kommer att bli så angenämt överraskade. Vi kan skapa presenten för dig, allt du behöver göra är att lägga till barnets namn på presenten. Ta en titt nedan för att se ljuvliga babygåvor, som alla kan göras personliga.

Badcape voor baby's

Badningsdags

Det kan vara så härligt att bada tillsammans, även om man ska undvika att bada för länge eller för ofta. Eftersom dessa ögonblick är så speciella, är det underbart att göra dem till en ritual. Många nyblivna föräldrar vill gärna ha babypresenter som kan användas i badrummet, som t.ex. de som visas nedan.

Mjuk och varm

Plask plask! Föräldrar kan torka barnet med denna söta, mjuka babybadhandduk efter badet. Badhandduken är tillverkad av 100 % bomullsfrotté och huvan kan broderas med babyns namn.

  • Finns i vit, blå och rosa

Skapa din broderas babybadhandduk


De bästa babyaccessoarerna

Föräldrar kan aldrig få tillräckligt mycket babyaccessoarer, eftersom sparkbyxor och våtservetter blir för små eller tar slut snabbt som ögat. Varje nybliven förälder vill gärna ha praktiska babyaccessoarer i present. Om du är på jakt efter en present att ge som grupp, kombinera massor av små artiklar i en stor presentkorg

Babydeken met naam

Personlig babyfilt

Denna babyfilt är så mjuk att du skulle vilja ha den själv. Överraska föräldrarna med en söt personlig babyfilt med det lilla barnets namn. Du kan välja bland olika designs i vårt fotoboksprogram. Lägg bara till babyns namn för att skapa en unik babypresent.

  • Välj bland olika söta designs i vårt fotoboksprogram

Skapa din personliga babyfiltSöt babymössa

Söt babymössa

Föräldrar behöver en babymössa eftersom det är viktigt att skydda babyns huvud mot temperaturändringar, vilket gör vår babymössa till en verkligt praktisk present. Överraska dem med denna söta babymössa med barnets namn på. Du kan välja en söt design i vårt fotoboksprogram, lägg till babyns namn så skapar vå den åt dig!

  • Finns i blå, grå, vit, fuchsia och ljusrosa

Skapa din personliga babymössaSöt personlig napp

Söt personlig napp

Ytterligare en rolig present är en personlig napp med babyns namn på. Nappen är också ett fantastiskt tillskott till ett presentset. Välj bland söta designs och lägg till babyns namn. Du kan välja olika teckensnitt, från sött till coolt och i olika färger. Napparna är NIP-nappar i storlek 1 och passar bebisar mellan 0-6 månader. Napparna har ett lock och är 100 % BPA-fria.

  • \Finns i blå, rosa och vit.

Skapa din personliga napp


Söta personliga sparkbyxor

Du kan inte få tillräckligt många sparkbyxor! Nyblivna föräldrar avverkar dem otroligt snabbt, så de är en fantastisk och praktisk present. En personlig version med babyns namn på är ännu bättre! Välj bland olika roliga designs i vårt fotoboksprogram och lägg till ett namn som du väljer för att skapa en unik present på nolltid.

Finns lång- och kortärmad

Skapa din personliga sparkbyxa..personliga sparkbyxa

Kinderkoffertje cadeaupakket

Dekorativ barnresväska som ett coolt presentset

Vår dekorativa barnresväska är en underbar present, eftersom den kan fungera som en cool dekoration till babyns sovrum, och innehåller massor av små presenter som blir ett verkligt unikt presentset.

Skapa din personliga barnresväskaSöta gosiga leksaker

Plyschleksaker är alltid populära babypresenter! Våra personliga gosedjur är extra speciella eftersom du kan lägga till babyns namn.

Geboortebeer met naam en datum geborduurd

Personlig björn med broderat namn och födelsedatum

Denna gulliga björn är en ljuvlig minnessak. Vi kan brodera babyns namn och födelsedatum på fötterna för att göra den riktigt unik. Björnen är mjuk och gosig och vi rekommenderar endast handtvätt.

Skapa din personliga björnPlanerat ett babybesök? Läs vår blogg om vad man får och inte får göra vid babybesök

Tillbaka till alla bloggar