• Varje gåva med ditt foto och text
  • Gjord med Kärlek
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
< Tillbaka

Väskor och mer

Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 479 recensioner
Robert
Publicerades 15-10-19

"Hade kontakt med kundtjänst och är väldigt nöjd med tonen i bemötandet samt viljan och kunskapen i att.."

10 av 10
Rosa
Publicerades 15-10-19

"Mycket fina produkter till bra priser. "

10 av 10
Athina
Publicerades 15-10-19

"Min son gillade mycket gympapåsen ! "

9 av 10

påsar

Livet är så mycket lättare med rätt väska! Ta med din väska, nycklar, läxor eller bärbar dator med dig säkert med en personlig väska! Sluta leta efter den perfekta väskan och designa en själv! Det är super lätt att lägga till ditt bästa foto och text till designen. Behöver du väskor för ett sportlag? Har logotypen eller namnet på klubben eller ett gruppfoto tryckt på gymnastiksäckar eller ryggsäckar! På YourSurprise hittar du många olika väskor och mer!

Personlig skolväska

Att ändra en klass i skolan är alltid spännande. En liten bit extra uppmärksamhet sätts i varje detalj eftersom den första dagen måste vara perfekt! Med en personlig skolväska är du inställd för året! Du är den enda som vet vad din perfekta väska ser ut! Utforma det själv, snabbt och enkelt, med ditt eget foto och text. Det ser inte bara super cool ut, men den här personliga skolväskan är också super praktisk. Du kommer inte att förlora dina pennor eller linjaler längre eftersom påsen har en dragkedja för att stänga av det stora facket. Med den justerbara axelremmen kan du bekvämt visa upp din nya skolväska.

Ryggsäck

Behöver du en väska till skolan, gymmet eller att resa med? Gör din ryggsäck med din egen personliga design! Med en rolig design från redaktören och dina foton skapar du en unik ryggsäck som är en bra present till många olika tillfällen. Inte bara kommer denna ryggsäck vara den coolaste på kvarteret, det är också super praktisk eftersom det har olika fack! Kasta i ditt sportredskap och ta det till träning eller fyll upp det med vägkartor och en jacka när du går på vandring. Du kan också välja att blåsa alla borta i skolan med din fantastiska ryggsäck!

Beach väskor

Är du alltid förvånad över hur mycket saker du faktiskt tar till stranden varje gång? Du behöver en handduk, solskyddsmedel, en flaska vatten, en bok / tidning, snacks, solglasögon och flipflops. Kanske tar du ännu mer med dig! Det sista du vill ha är att förlora någonting i sanden. Med en cool strandpåse håller du alla dina grejer säkert och på samma ställe. När det är upptagen på stranden kan det vara svårt att hitta din plats efter en simtur. Få din plats att sticka ut med din personliga strandpåse. Välj ditt favoritfoto och lägg det till en solig design i redaktionen. Med alla dina personliga tillhörigheter säkert och ljud allt du behöver fokusera på är din solbränna.

Personlig bärbar dator ärm

Gör jobbet hemifrån eller kontoret roligare med en personlig bärbar hylsa . Designa den bärbara datorns hylsa med ett foto du älskar. Det spelar ingen roll om du väljer ett foto på din partner eller ett foto på din katt, så länge det gör dig lycklig varje gång du ser det! Lägg till en färgstark eller snygg design till den och du är inställd! Det är en perfekt gåva för människor på farten. Lägg till en logotyp eller slogan av ditt företag på bärbar dator ärm för att göra det till en utmärkt present till en affärspartner eller kund!
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med