Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

personligt julpapper

Personligt julpapper för en perfekt avslutande touch

Vilken typ av julpapper väljer du för att slå in dina julklappar i år? Väljer du ett med vit- och gulddesign eftersom det är festligt till jul, eller väljer du flera olika rullar som passar gåvans olika mottagare? Kanske du är en kreativ person som vill skapa dina egna etiketter?
Gör dina julklappar extra personliga i år genom att skapa ditt eget personliga julpapper för varje familjemedlem!

Vackert detaljerat personligt julpapper

Ett specialdesignat julpapper är ett sätt att sätta en extra personlig prägel på en gåva. Det unika julpappret fullbordar upplevelsen om du redan har en personligt utvald gåva till den du älskar. Särskilt julpapper gör att dina gåvor säkert kommer sticka ut under granen och är också ett speciellt sätt att visa vem gåvan är till utan att behöva lägga till ett namn eller ett klistermärke. Personligt omslagspapper inte enbart en vacker detalj för vilken gåva som helst utan också ett tillfälle för dig att visa upp dina designkunskaper.


personalised wrapping paper

Hur skapar man sitt eget personliga omslagspapper

Att skapa sitt eget personligt utformade omslagspapper är lätt. Ge dina julklappar en extra avslutande touch genom att skapa vackra designer i vårt redigeringsprogram online. Med över 35 designer att välja bland, kommer du alltid hitta den perfekta för varje mottagare. Vi har designer som passar alla tillfällen, jul, Alla hjärtans dag och Fars dag, men även neutrala designer som lämpar sig för alla tillfällen. Lägg bara till ett foto, namn, text och/eller design du väljer! Omslagspappret finns i storlekarna 50 x 100 cm och 50 x 200 cm. Lägg till valbar etikett, textrad eller presentrosett och du är klar!


Kolla in vår julklappsguide för mer inspiration.
10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla julklappar>>>