Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Kärlek är i luften! Alla hjärtans dag närmar sig och du kanske vill göra något extra speciellt i år.

Men vad ska det vara?

Oroa dig inte, vi har 28 fina idéer för Alla hjärtans dag åt dig!

Oavsett om du föredrar en klassisk romantisk gest eller något helt unikt så hittar du något för alla i vår lista, oavsett om du vill överraska din man, partner eller pojkvän eller skämma bort den bästa frun eller flickvännen någonsin.

Kärlek behöver inte bara vara söt, den kan också vara äventyrlig och spännande. Därför förtjänar din älskling en Alla hjärtans dag som speglar det vackra band ni delar. YourSurprise erbjuder ett brett utbud av presenter och coola idéer för aktiviteter. Från välbekanta klassiker till nya, kreativa idéer för Alla hjärtans dag som du aldrig skulle ha kommit på. Och det bästa av allt är att vi har ett förslag på en rolig personlig Alla hjärtans dag-present som matchar varje idé!

Vad kommer vi att täcka?

  • Roliga äventyr: Kliv ut ur bekvämlighetszonen och gör nya upptäckter tillsammans.
  • Mysigt hemma: Kärlek behöver inte alltid uttryckas på ett stort sätt, så vi har också idéer för att njuta tillsammans hemma.
  • Personliga gåvor: En gåva som visar att du har tänkt till lite är det perfekta sättet att visa hur mycket du älskar dem.

Vad väntar du på? Låt oss upptäcka hur vi kan göra denna Alla hjärtans dag till den mest oförglömliga någonsin!

11 idéer för Alla hjärtans dag i hemmet

Alla hjärtans dag behöver inte nödvändigtvis firas utomhus. Du kan skapa lite romantik hemma också. Här är 11 kreativa idéer:

  1. Tidsresekök: Tänk tillbaka på början av ert förhållande och de måltider ni älskade att dela på den tiden. Sätt ihop en meny med delikatesser från den tiden och njut av dem igen. Ta på dig din bästa outfit och skapa mysigt ljussken med ditt eget personliga stearinljus!
  2. Virtuell rundtur på museum: Många världsberömda museer, som Louvren och British Museum, erbjuder virtuella rundturer. Ta med ett gott mellanmål, sätt er vid datorn tillsammans och njut av all underbar konst och kultur. Njut av ett härligt personligt vin eller öl tillsammans medan ni utforskar!
  3. Hemmabio: Sätt upp en egen biograf hemma. Förbered popcorn och njut av att bingea en film eller serie tillsammans. Komplettera med en personlig fleecefilt att mysa under tillsammans.
  4. Vinprovning: Köp olika viner och gör en vinprovning hemma hos er. Servera vinerna i era egna personliga vinglas, graverade med era namn eller ett roligt meddelande.
  5. Picknick i vardagsrummet: Lägg till en picknickfilt, dina favoritsnacks och njut av en intim lunch eller middag. Gör det extra speciellt med din egen personliga ostbricka och ostknivar.
  6. Dansa hela natten: Sätt på din favoritmusik och bjud din partner på en romantisk dans. Du kan även lära dig en rolig dansrutin från en musikvideo och överraska din partner med dina rörelser. Glid enkelt runt i vardagsrummet i ett par personliga strumpor med din partners foto!
  7. Virtuell konsert: Hitta en livekonsert med ditt favoritband eller din favoritartist online och titta på föreställningen bekvämt från din egen soffa. Lägg till personliga fotochokladbitar och njut!
  8. Överraskningsfrukost: Skapa en överraskningsfrukost till någon du tycker om och förbered all mat i hemlighet. För att göra det ännu bättre, servera en god kopp kaffe i en personlig fotomugg.
  9. Spelkväll: Ta en kväll och spela dina favoritbrädspel. Gör det ännu roligare genom att skapa ett unikt personligt spel, t.ex. ett personligt pussel eller familjespel.
  10. Hemmaspa: Sätt på lite avslappnande musik, tänd några doftljus och gör dina egna ansiktsmasker. Njut av en rogivande, romantisk spaupplevelse hemma. Perfekt med en av våra personliga wellness-presentuppsättningar.
  11. Minnesbok: Tillbringa lite tid med att skapa en personlig fotobok full av minnen. Lägg till foton av speciella och vardagliga stunder som ni har delat. En verkligt rörande och meningsfull gåva till din älskade.
Kökspresenter

Kökspresenter

Choklad

Choklad

Vin

Vin

Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag

10 budgetvänliga idéer för Alla hjärtans dag

Picknick med en personlig touch

Vem har sagt att picknick bara kan avnjutas på sommaren? Det finns ofta gott om vackra, täckta platser att hitta, eller en mysig stuga med vacker utsikt över naturen. Skapa den perfekta romantiska picknicken för Alla hjärtans dag. Gör den extra speciell med en cocktailgåva med graverade glas!

Skattjakt full av kärlek

Skapa en romantisk skattjakt genom staden, parken eller till och med din egen trädgård. Lägg ut ledtrådar på platser som betyder något för dig och överraska din partner med en personifierad jättechokladkaka från deras favoritmärke på slutet.

Åka skridskor

Om februari är en kall månad där du bor kan du dra nytta av det och planera in en rolig dag på isen eller besöka en ishall inomhus. En varm och personlig mössa är den perfekta presenten till din skridskoåkande partner!

Stjärnskådning

Det finns nästan inget mer romantiskt än att titta på stjärnorna tillsammans. Ta med en filt, en varm dryck i en personlig termosflaska och hitta en mysig plats där ni kan titta på stjärnbilderna tillsammans.

Vandring i naturen

Naturens ljud, frisk luft och lugn och ro kan vara den perfekta gåvan på Alla hjärtans dag. Planera en rolig promenad tillsammans, i skogen, på stranden eller genom sanddynerna. Ge din älskling en personlig vattenflaska att ta med sig.

Cykla

Att cykla runt i stan eller i naturen är ett roligt och aktivt sätt att fira Alla hjärtans dag. Ge bort en personlig ryggsäck med bara snacks och ge dig ut på äventyr!

Båtutflykt

Om ni bor nära vattnet kan ni ordna en mysig båttur! Ge dem en personlig termosmugg med deras favoritdryck för att hålla dem varma.

Besök en lokal marknad

En lugn promenad på en lokal marknad kan vara ett utmärkt sätt att tillbringa Alla hjärtans dag tillsammans. Från att köpa dina favoritblommor till att provsmaka olika godsaker. Ge din älskling en personlig teddy-shopper att bära alla sina inköp i.

Besök ett zoo eller en djurpark

För djurälskare kan ett besök på en djurpark eller ett djurreservat vara den perfekta utflykten. En dag ute innebär naturligtvis goda snacks, så överraska din älskling i förväg med en läcker personlig godispresent!

Var kreativa tillsammans

Gör det mysigt tillsammans med en dagskurs i keramik, målning eller smyckestillverkning! Ge din partner ett eget personligt förkläde för att skydda deras kläder. Superunikt och praktiskt när man lagar mat också.

7 speciella idéer för Alla hjärtans dag

Middag med tema

Matlagning kan vara ganska avkopplande, särskilt om man gör det tillsammans. Välj ett tema som tilltalar er och ge er ut på ett kulinariskt köksäventyr. Som pricken över i:et kan du ge din älskling en personligt utformad champagnegåva. Det är ett fantastiskt unikt sätt att njuta av Alla hjärtans dag utan att behöva lämna huset.

Återupplev er första dejt

Det är något magiskt med att återuppleva de första ögonblicken tillsammans. Ta med din partner till platsen för er första dejt eller, om det inte är möjligt, försök att återskapa dejten hemma. En personlig duk med ert sötaste foto tillsammans är en perfekt present för tillfället.

Fotografering

Boka en professionell fotografering eller ta dina egna bilder i och runt huset. Att ha fina bilder tillsammans är alltid ett roligt minne och det är spännande med en ny upplevelse. Skapa matchande personliga t-shirts eller tröjor för en rolig twist!

Skapa din egen målning

Har du någonsin funderat på att skapa ditt eget konstverk? Ta en duk och lite färg och låt kreativiteten flöda. Ge sedan en vacker canvasduk med ditt konstverk till din Valentin.

Boka en resa

Att tillbringa Alla hjärtans dag tillsammans på en ny plats är en oförglömlig upplevelse. Boka resan i sista minuten och kör hårt! Ge din partner en personlig väska, bagagetagg eller resedagbok som en speciell överraskning.

Vin- eller ölprovning

Besök en lokal vingård eller ett lokalt bryggeri och smaka tillsammans! Överraska din älskling med ett eget personligt vin- eller ölglas som alltid ska påminna er om den här roliga dagen.

Spelkväll

Älskar du att spela spel? Gör det till en speciell kväll med dina favoritbrädspel! Självklart ingår det godis, så ge din älskling ett presentpaket med snacks och ett graverat serveringsfat i trä och njut tillsammans!

Så, aktiviteter och presenter sorterade för Alla hjärtans dag i år! Letar du fortfarande efter inspiration till en söt Alla hjärtans dag-dikt för att komplettera din gåva? Spana in vår blogg full av Valentindikter!

Mega Milka choklad

Mega Milka choklad

Teddy Toalettväska

Teddy Toalettväska

Köksförkläde

Köksförkläde

Vinglas

Vinglas