Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Alla hjärtans dag är den perfekta tiden på året att uttrycka sin kärlek och tillgivenhet till de viktiga personerna i ens liv. Det behöver inte bara handla om romantisk kärlek, utan kan också handla om den kärlek vi har för vänner eller den kärlek vi har för våra barn.

Det finns så många olika sätt att säga att man bryr sig om någon, men ett av de mest speciella sätten är med en cool dikt. En dikt ger våra ord en rolig och ofta lättsam twist, så att mottagaren verkligen förstår vad de betyder för oss. Och naturligtvis ger det alla ett leende på läpparna!

I den här bloggen har vi samlat några exempel på alla hjärtans dag-dikter för olika mottagare. På så sätt kan du överraska alla med en vacker dikt när du ska dela ut dina personliga Alla hjärtans dag-kort eller personliga Alla hjärtans dag-gåvor på kärlekens dag! Vi har följande typer av exempel på dikter för dig:

  • Dikter om vänskap
  • Korta dikter
  • Dikter för döttrar
  • Alla hjärtans dikter för barn
  • Dikter för en kvinna
  • Dikter för en man

7 Alla hjärtans dag dikter om vänskap

Vänskap kan vara svårt att beskriva. Det är därför vi har sju fantastiska exempel på vänskapsdikter speciellt för dig som ger dig chansen att uttrycka den unika magin i vänskap. De är perfekta för Alla hjärtans dag, för att påminna dina vänner om hur mycket de betyder för dig.

  1. Vänner som stjärnor i natten klara, Ditt skratt är ljuset som alltid förklarar. På Alla hjärtans dag, min kära vän, Tack för allt, du är som en sol igen.
  2. I vårt vänskapsband starkt och sann, Blommor av kärlek blommar varje dagspann. Glad Alla hjärtans dag till dig, min vän, Du är hjärtats skatt, vår vänskap ingen ände får.
  3. Vänner som blommor i trädgården av liv, Till dig, min kära vän, min kärlek jag giv. På Alla hjärtans dag, ett vänligt hej, Vår vänskap är skatten som aldrig förfly.
  4. Du och jag som hand i handske passar, Vänskapens pärlor, våra hjärtan förvarar. Glad Alla hjärtans dag, min kära vän, Du är som rosor, aldrig slutar blomma igen.
  5. Vänner som bågar av en regnbåge klar, Färgar våra dagar, år efter år. På Alla hjärtans dag, min kära vän, Tack för allt, vår vänskap aldrig går i glömska igen.
  6. Som boken av liv, varje sida vi skriver, Vänner för evigt, våra hjärtan kliver. Glad Alla hjärtans dag till dig, min vän, Du är som dikter, i mitt hjärta än.
  7. I vänskapens träd, vi är grenar små, Växer tillsammans, starka vi stå. På Alla hjärtans dag, min kära vän, Du är som melodier, i mitt hjärta en hymn.

Med dessa exempel har du massor av inspiration för att på ett kreativt och originellt sätt låta dina BFF veta hur viktiga de är för dig på Alla hjärtans dag. Börja skriva och överraska dem på riktigt!

Torkad blombukett med personligt kort

Torkad blombukett med personligt kort

Vykort med foto

Vykort med foto

Choklad

Choklad

Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag

3 korta dikter på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är det perfekta tillfället att ge din älskade en söt kort dikt. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren poet kan det vara ett kraftfullt sätt att uttrycka dina djupaste känslor att skriva en kort Alla hjärtans dag-dikt. Här är några korta Alla hjärtans dag-dikter som kan inspirera dig:

  • Röda rosor blommar, kärlek i luften svävar, På Alla hjärtans dag, våra hjärtan sammanflätar. Din närvaro är mitt hjärta's behag, Glad Alla hjärtans dag, min älskade, idag.
  • Ditt leende är solsken på denna dag av kärlek, Mina känslor för dig, som en duva som svek. På Alla hjärtans dag, i kärlekens dans, Du är min passion, min romans.
  • Stjärnor lyser extra klart, månen ler, På Alla hjärtans dag, känns kärleken mer. Du och jag, som två själar i takt, Glad Alla hjärtans dag, vår kärlek är fakt.

Det viktigaste när du skriver en dikt är att den kommer direkt från ditt hjärta. Låt dina känslor flöda och lägg till element som passar din relation med varandra. Är ert förhållande till exempel fyllt av mycket humor? Se till att inkludera det i din dikt! Kom ihåg att det inte handlar om antalet ord, utan om de känslor du lägger in i orden.

Oavsett om du skriver en enkel dikt till din partner, en vän, dina barn eller till och med ditt husdjur, kan en kort Alla hjärtans dag-dikt vara det perfekta sättet att visa din kärlek. Ta fram penna och papper och sätt igång!

3 hjärtevärmande Alla hjärtans dag-dikter för barn

Överraska din son eller dotter med söta ord på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag handlar inte bara om romantik - det är också en tid för att uttrycka kärlek inom familjen. En handskriven dikt kan vara en cool gest som visar hur mycket du bryr dig om dina barn. Och låt oss vara ärliga, leendet på dina barns ansikten är den bästa belöningen. Så den här Alla hjärtans dag, varför inte göra något extra fint för dina små med en unik, hjärtevärmande dikt? Här är några exempel som hjälper dig att komma igång!

Till min kära son, min stolthet och glädje, på alla hjärtans dag, min lilla pojke. Din kärlek är en skatt, ren och sann, Happy Valentine's, jag älskar dig. För min dotter, så söt och snäll, En kärlek som växer, hjärta och själ. På alla hjärtans dag, en kram så tight, Du fyller min värld med ren glädje. Till mitt barn, med kärlek så djup, I mitt hjärta, dina minnen hålla. På alla hjärtans dag, en kärleksparad, För solskenet, i mitt liv, du har gjort.

4 romantiska dikter till din flickvän på Alla hjärtans dag

Ditt leende, som solens strålar varm, I ditt ögonblick, förlorar jag varje harm. Du är min stjärna, mitt ljus i mörkret, Min älskade, du är mitt hjärta, mitt verkligt verk.

Din närhet, som en mild bris, Kärleken vi delar, som en sagas bliss. Du är min ros, vacker och ren, Min älskling, du är mitt livs sceneri.

I dina ögon, finner jag himmelens själ, Din beröring, som en melodisk spel. Du är min dröm, min verklighet, Min älskade, du är min evighet.

Vår kärlek, som en dans av stjärnor i natten, Din röst, en melodi som gör mitt hjärta att slå snabbt. Du är min borg, min trygga hamn, Min älskling, du är mitt hjärtas flam.

4 romantiska dikter till din pojkvän på Alla hjärtans dag

Ditt leende är solsken på mina dagar, Din kärlek är som en vacker ballad. Du är min ro, min trygghet i livets dans, Min älskling, du är mitt hjärta och min chans.

Dina ögon speglar stjärnorna på himlen klar, I ditt varma famntag, finner jag min sfär. Du är min riddare, min hjälte stark, Min älskade, du är mitt ljus i mörkermark.

Din närhet är som en mjuk vindens sus, I ditt leende, hittar jag en kärlekens brus. Du är min vän, min partner och mer, Min älskling, du är mitt hjärteguld, min kär.

I varje ögonblick med dig, en saga vävs, Din kärlek, som en eld, mitt hjärta förslår hävs. Du är min resa, min önskan, min sanna glöd, Min älskade, du är mitt hjärta, min själs röd.

Personliga dikter, den perfekta matchningen för personliga gåvor på Alla hjärtans dag

Att lägga till en personlig dikt till din Alla hjärtans dag-present gör varje gåva ännu mer unik! Oavsett om du ger bort choklad, blommor, smycken eller en nallebjörn gör en personlig dikt gåvan speciell och minnesvärd. Det ger en extra personlig touch som gör att din gåva skiljer sig från mängden.

En personlig dikt kan också användas för att väcka ett gammalt minne, dela med sig av ett skämt eller bara för att få någon att le. Det är din unika stil som gör den speciell.

Skriv dina känslor, din uppskattning, din kärlek och hängivenhet på papper och lägg det i din gåva. Dina nära och kära kommer verkligen att uppskatta ansträngningen. Personliga dikter är den perfekta pricken över i:et för alla dina personliga Alla hjärtans dag-gåvor, oavsett vem du vill överraska! Om du letar efter ännu mer cool inspiration till Alla hjärtans dag-text, kolla in vår blogg 44 Alla hjärtans dag-önskningar och låt din kreativitet flöda fritt.

Fotopussel

Fotopussel

Kudde

Kudde

Glas

Glas

Blog

Blog