Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att vara mamma är en så speciell upplevelse, men kan ibland vara utmanande, vilket är anledningen till att det är så viktigt att visa din mamma eller morsfigur uppskattning när du kan. Vi kan inte alltid tillbringa mors dag med vår mamma, av geografiska skäl till exempel, men det är fortfarande viktigt att göra denna dag så speciell som möjligt för henne!

Läs vidare för att få våra idéer och tips om hur du kan fira Mors dag på distans.

Tips #1: Överraska din mamma!

Om du bor långt bort från din mamma kommer hon inte att förvänta sig att du kommer på besök, vilket gör det ännu roligare att komma på något som hon aldrig skulle förvänta sig. Ett videosamtal är toppen, men låt oss försöka med något mer unikt.

Du kan t.ex. få en present levererad till hennes adress, så att hon har något att packa upp på denna speciella dag.

  1. Skapa ett personligt fotoalbum: Ett fotoalbum är en fantastisk present. Det är fullt av minnen, erbjuder timmar av skoj och är verkligen en gåva som din mamma kommer att älska. Att göra ditt eget fotoalbum personligt är enkelt! Lägg bara till dina favoritbilder, oavsett om det är bilder från din barndom, familjeträffar, semestern eller andra speciella stunder tillsammans. Lägg till våra roliga morsdagsdesigner och de texter du vill ha för att göra ditt fotoalbum komplett.
  2. Skapa en personlig mugg: Att hålla nära och kära nära är alltid trevligt, och att skapa hennes alldeles egna personliga mugg, med ett eller flera fantastiska foton, är det perfekta sättet att påminna henne om hur speciell hon är med varje kopp te eller kaffe hon dricker.
  3. Personlig choklad: Vem njuter inte av utsökt choklad? Det kan inte bli fel med choklad, särskilt inte om du gör den extra originell! Gör din chokladgåva personlig med valfritt foto, namn och/eller text.
Milka chokladhjärta

Milka chokladhjärta

Morsdag Toblerone

Morsdag Toblerone

Mors dagste glas med namn

Mors dagste glas med namn

Fotobok Alla Hjärtans Dag

Fotobok Alla Hjärtans Dag

Tips nr 2: Skicka ett sött meddelande

Mamma känner dig bäst. Hon har sett dig växa upp. Det kan vara en utmanande roll ibland, så hon förtjänar definitivt att bli bortskämd på Mors dag. Ge henne några fina ord, skrivna bara för henne.

Lägg till ett meddelande på ett personligt kort, till exempel tillsammans med ett fint foto av er två. Vi erbjuder gratulationskort i olika typer och storlekar, så du kommer alltid att hitta det du letar efter och det som bäst matchar ditt budskap. Du kan till och med välja ett personligt chokladkort!

Tips #3: Jag ringde bara för att säga att jag älskar dig

Brukar du och din mamma fira mors dag tillsammans?

Om du inte har möjlighet i år, men ändå vill umgås med din mamma, har vi några idéer till dig:

  1. Titta på gamla foton tillsammans: Som nämnts ovan är ett personligt fotoalbum en underbar present. Varför inte beställa boken två gånger, så att du och din mamma kan ha varsin bok hemma, och ni kan tillbringa mors dag med ett videosamtal och gå igenom dem alla. Det finns en historia bakom varje foto!Tips på gåvor: Ge henne ett personligt wellness-presentpaket att avsluta dagen med.
  2. Filmkväll: Om du och din mamma tycker om att titta på samma filmer eller tv-program kan ni planera en filmkväll på avstånd! Ta med popcorn och valfri dryck och tryck på play! Tips på presenter: Överraska henne med en personlig mugg eller en personlig fleecefilt till filmkvällen.
  3. Kul i köket: Om du gillar att laga mat eller baka, varför inte laga samma maträtt och njuta av den tillsammans via videosamtal? Ha er alldeles egna virtuella middagsdejt!

Tips på presenter: Vad sägs om en graverad skärbräda eller ett personligt förkläde?

Choklad med Bild

Choklad med Bild

Mors dag muggar

Mors dag muggar

Vitt vinglas

Vitt vinglas

Blog

Blog