Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Oavsett orsaken är du skild. Detta är förmodligen inte en lycklig tid i ditt liv. Men världen går vidare: snart är den första mors dag efter skilsmässan runt hörnet. Hur hanterar ni detta tillsammans som före detta partner?

Att hantera känslor på mors dag efter skilsmässa

Det kan vara så att Mors dag väcker känslor hos dig. Under tidigare år kan du och din familj ha haft vissa traditioner för denna dag, och nu är allt ifrågasatt. Alla situationer är olika och det är just det som gör det så komplicerat. Men hur svårt det än verkar kan ni tillsammans lösa det. Följande tips kommer att hjälpa dig på vägen.

Prata tillsammans om att fira mors dag

Hur svårt det än kan vara för dig, försök att prata med din före detta partner om hur ni kan få dagen att bli av. För barnen är det också mors dag och det är viktigt att de får en chans att överraska sin mamma. Är det faktiskt den helgen som barnen är hos sin pappa? Då kanske de kan tillbringa en extra helg eller dag med sin mamma den här gången. Eller så kan du byta nu i förväg med den helg då Fars dag infaller. Ta diskussionen. Och när du gör det ska du alltid ha dina barns bästa i åtanke, så kommer ni förmodligen att komma överens.

Hjälp till att planera en överraskning

Om barnen är för små för att själva köpa en present till sin mamma, kan du som före detta partner försöka hjälpa dina barn att välja ut enPresent på mors dag Eller planera en överraskning. Beroende på hur bandet mellan de före detta partnerna är, kan mannen kanske spela en roll på själva dagen. Till exempel genom att förbereda frukost på sängen. Men naturligtvis kan detta bara göras om du har diskuterat detta i god tid och inte ställer in den andra för en (obehaglig) överraskning.

Ring en hjälplinje

Det kan vara så att förhållandet har störts i en sådan utsträckning eller att det finns någon annan anledning till att pappan inte längre spelar en roll i barnens liv. Om du ändå vill ge dina barn en chans att förbereda sina överraskningar kan du be någon annan i din närhet att hjälpa dem. De kommer att upptäcka att din syster, vän eller mamma kommer att tycka att det är jätteroligt att vara involverad.

Var snäll mot dig själv

Lyckas du inte komma ut tillsammans och befinner dig ensam på mors dag mot din vilja? Glöm då inte att ta väl hand om dig själv och ge dig själv lite extra kärlek och uppmärksamhet på denna speciella dag. Planera en aktivitet som gör dig glad. Träffa väninnor, gå och bada bastu eller ät middag på en fin restaurang dit du ändå inte kan ta med barnen. Eller slå dig ner i soffan med en kopp te och fördjupa dig i bakgrund av Mors dag. Vad du än gör, så länge det är trevlig egentid. En present till dig själv den här dagen får naturligtvis inte heller saknas.

Förutom den här bloggen finns det också några vanliga frågor om mors dag efter skilsmässa som vi gärna vill besvara åt dig.

Ska jag bjuda min före detta partner på mors dag om han är far till mina barn?

Nej, du är inte skyldig att bjuda in din före detta partner på Mors dag om du inte vill. Det viktiga är att du känner dig bekväm och njuter av dagen tillsammans med dina barn.

Ska jag köpa presenter till min före detta partner på mors dag?

Att köpa presenter till din före detta partner på Mors dag är inte en skyldighet, men det kan vara en gest av välvilja och respekt. Det beror dock på vilken relation du har med din före detta partner och hur ni väljer att fira denna dag.

Läder nyckelring

Läder nyckelring

Halsband hjärta stor

Halsband hjärta stor

Chokladhjärta

Chokladhjärta

Blog

Blog