Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Eerste Moederdag cadeaus

De bästa personliga presenterna till mors dag

Första gången man firar mors dag kan vara den mest speciella av alla. Efter att ha gått igenom graviditeten och förlossning är hon nu stolt mamma till en vacker baby. Hennes första mors dag är det perfekta tillfället att skämma bort henne och överraska henne med en fantastisk present. Vad sägs om ett vackert foto av din familj, framkallad på ett speciellt sätt? Eller en av hennes favoritfoton på en söt mugg? Läs vidare för våra tips och tricks för de allra bästa presenterna till mors dag!

Dessa tips och tricks gör det enkelt att välja och anpassa den perfekta presenten.

Mooiste foto op plexiglas

Fotoframkallning på plexiglas

Du kommer att ta massor av foton av mamma och barnet i början och de är de perfekta bilderna att använda för din present. Välj ditt favoritfoto och tryck det på plexiglas. Utskrifterna finns i olika storlekar, så det passar perfekt för alla utrymmen och hem. Du kan till och med göra bilden svartvitt så att den passar perfekt till vilken inredningsstil som helst.

Skapa din fotoframkallning på plexiglas>


Moederdag mok

Hennes egen morsdagsmugg

En härlig, lite mindre present är en vacker mugg, speciellt om den är fylld med gott kaffe eller te på själva dagen och serveras med frukost på sängen! Vi har olika utföranden med söta morsdagstexter. Välj din favoritdesign eller skapa din egen design genom att lägga till foton efter eget val. Om du vill lägga till ett extra överraskningselement, välj en magisk mugg, som visar designen först efter att en varm dryck hälls i muggen.

Skapa din morsdagsmugg>


gegraveerde hangers

Graverat hänge med foto eller namn

Om du letar efter en extra speciell present som mamma kan njuta av under lång tid framöver kan du gravera in ett vackert foto av hennes barn på ett hängsmycke som hon kan bära, så att hon alltid kan hålla sitt barn nära.

Skapa ditt graverade hänge>


Mama boek

Bok till mamma

Om din mamma är den bästa mamman i hela världen, välj vår mest populära morsdagpresent, där mamma spelar huvudrollen. Den här boken handlar om henne och skillnaderna mellan livet före och nu med en liten, eller flera små. Låt henne veta att hon är den bästa mamman någonsin och att bandet mellan mor och barn verkligen är speciellt med denna söta personliga bok.

Skapa din personliga bok>


eerste Moederdag romper

Sparkdräkt till första mors dag

Om din partner firar sin första mors dag i år, överraska henne genom att klä ditt barn i vår söta sparkdräkt till mor dag med en rolig design eller foto. Sparkdräkterna är gjorda av mjuk ekobomull och finns i olika storlekar. Lägg till en design på baksidan av sparkdräkten för skojs skull!

Skapa din sparkdräkt >


Mama klok

Mammas egen klocka

En iögonfallande klocka, speciellt gjord för mamma, är en verkligt originell överraskning till första morsdagsfirandet. Låt henne veta att hon är den bästa mamman på planeten med denna personliga present. Finns i både runda och hjärtformade utföranden och kan anpassas med dina favoritfoton för att skapa ett riktigt mästerverk till ditt hem.

Skapa din klocka>


Moederdag kussen

Bekväm kudde till mamma

Denna underbara kudde är en fantastisk present till alla nya mammor. Överraska henne med en personlig kudde med foton av din familj och lägg till en av våra roliga morsdagsdesigner som grädde på moset.

Skapa din kudde>


Låt henne känna sig extra speciell idag


Denna speciella dag är den perfekta dagen att skämma bort mödrar i världen! Du kan göra detta med personliga presenter, men en omtänksam gest eller gulliga meddelanden funkar också bra. Här är några extra idéer:

  • Överraska henne med en utsökt frukost i sängen. Färska croissanter, apelsinjuice och frukt. Vem skulle inte gilla att vakna upp till det?
  • Säg det med ord! Låt henne veta hur stolt du är över henne och hur mycket du älskar henne. Designa ett morsdagskort och skriv ett omtänksamt meddelande för att få henne att le från öra till öra
  • Om du har valt en personlig morsdagmugg, gör den extra speciell genom att fylla muggen med hennes favoritchoklad! Hon kommer att gilla en god kopp kaffe eller te och njuta av sitt favoritgodis