Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Nu är det snart dags för Fars dag igen. Förutom att ge en fin present till fars dag är det också en superkul idé att tillbringa en rolig dag med din pappa, farfar, bonuspappa, styvpappa eller annan fadersfigur. Här är 15 tips för de roligaste farsdagsaktiviteterna och utflykterna!

1. Anordna en grillkväll

Njut av en härlig grillfest tillsammans i trädgården eller i parken. Glöm inte att beställa en personlig uppsättning grillverktyg med din pappas namn för en extra speciell touch. Letar du efter fler kulinariska presenter? Kolla då in alla våra tips för en kulinarisk fars dag.

2. Ta en cykeltur

Planera en trevlig cykeltur genom naturen och stanna till för en picknick längs vägen. Ge din pappa envattenflaska med ditt bästa foto För att göra din dag ännu roligare.

3. Håll en ölprovning hemma

Köp din pappas favoritöl och anordna en ölprovning hemma för honom. Beställ ett personligt ölglas att provsmaka ölen i. Det personliga glaset är också ett superkul minne.

4. Förvandla vardagsrummet till en biograf

Förvandla först vardagsrummet till en biograf genom att blända fönstren, lägga ut sköna kuddar och göra popcorn. Kryp sedan upp i soffan för en mysig filmkväll med din pappas favoritfilmer. Avsluta kvällen med ett personligt mellanmål speciellt för din pappa.

5. Fiska en dag

Välj ett fint fiskevatten och ta med din pappa på en dags fiske. Njut av lugnet och tystnaden och av att vara utomhus tillsammans. Som present kan du köpa en brödkorg med namn I vilken ordning ni tar med er lunch.

Grillset i läderfodral

Grillset i läderfodral

Fars dag ölglas

Fars dag ölglas

Presentförpackning - Nötter

Presentförpackning - Nötter

Fars Dag Presenter

Fars Dag Presenter

6. Bakning eller matlagning tillsammans

Välj ett recept som din pappa gillar och se till att alla ingredienser finns i huset. Sedan kan ni gå ut i köket tillsammans och laga eller baka stjärnorna från himlen. För att skydda din pappa och dig själv från smutsiga kläder, beställ två personliga förkläden.

7. Spela minigolf

Utmana din pappa på en omgång minigolf. Det bästa är förstås om du vinner i slutändan, men du kanske kan låta honom vinna för en gångs skull på denna speciella dag. Låt göra en trofé i förväg till mästaren.

8. Ute i naturen

Välj en trevlig promenad och gå ut i naturen tillsammans. Ta er tid för ett bra samtal längs vägen. På en bänk under en paus kan du överraska din far med en kopp varmt kaffe från en termosmugg med ditt bästa foto tillsammans.

9. Titta på en sportmatch

Köp biljetter till din pappas favoritsport och heja tillsammans på hans lag eller idrottare. Låt sy upp en tröja i förväg till dig och din pappa så att ni kan titta på matchen med stil.

10. Besök ett museum

Ta med din pappa till ett museum som passar honom. Du kan hitta ett museum för nästan varje ämne. Efteråt kan du låta pussel av ert sötaste foto tillsammans på museet som ett fint minne för din far.

Personligt förkläde

Personligt förkläde

Fars dag muggar

Fars dag muggar

Fars dag T-shirt

Fars dag T-shirt

Fotopussel

Fotopussel

11. Karting eller tävling på bana

Snabba pappor tar med dig till gokartbanan eller motorbanan för en rejäl rip-session. Efteråt återhämtar du dig från G-krafterna med en klunk vatten från en vattenflaska som du har tillverkat speciellt för honom.

12. Ta en båttur

Överraska din pappa genom att ta med honom på en båttur. Hyr en sloop som du kan segla själv genom stadskärnan eller följ med honom på ett stort segelfartyg med skeppare till sjöss. Det finns så många alternativ! Ha en tillverkning av solhattar för din far så att han inte blir bränd ombord.

13. Lös ett escape room tillsammans

Gillar din pappa utmaningar? Anta då utmaningen att fly från ett escape room tillsammans. Ge honom i förväg strumpor med "specialkrafter" som du har designat speciellt för honom, så att han börjar testet med större självförtroende.

14. Delta i en workshop tillsammans

Älskar din pappa i hemlighet fotografering, trädgårdsarbete eller målning, men kommer aldrig till skott med det? Anmäl din pappa och dig till en workshop! På så sätt kommer ni att tillbringa tid tillsammans med en aktivitet som kommer att göra din pappa glad och, tro oss, som kommer att göra dig glad själv också. Låt göra ett intyg i förväg som du kan ge till din pappa efter workshopen.

15. Anordna en spelkväll

Ordna en kväll då ni spelar alla din pappas favoritspel. Det är kul om resten av familjen också är med, så att det blir en riktig kamp. Som gåva kan du ge honom sitt eget brädspelSå att han får ett fint minne den här farsdagen.

Med alla dessa tips kommer du säkert att hitta den perfekta farsdagssemestern för dig och din pappa. Men vi förstår också att så många roliga idéer kommer att ge dig valstress! Som tur är infaller Fars dag varje år, och du kan förstås göra roliga saker med din pappa även utanför denna speciella dag.

Strumpor

Strumpor

Farsdag träkort

Farsdag träkort

Fars dag present till nybliven pappa

Fars dag present till nybliven pappa

Blog

Blog