Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

De leukste kraamcadeaus

Festdekorationer för ett vackert middagsbord

Att äta middag med familj och vänner tillhör det bästa i livet, särskilt om du slagit på stort när det gäller mat och dryck. Antingen du tillbringat dagen själv i köket eller har beställt hem maten, smakar allt bättre när ni avnjuter den vid ett vackert dekorerat bord. Fortsätt läsa våra tips om att skapa en vacker bordsdukning för alla tillfällen.

Create a good base with a tablecloth

Steg 1: Skapa ett bra underlag med en bordsduk

Ett festligt dukat bord börjar med en vacker bordsduk. Det får bordet att se varmt och inbjudande ut. Välj en bordsduk som kan maskintvättas så att den enkelt kan användas igen. Bomull är ett fantastiskt tyg för detta och kan maskintvättas.
Om du vill fira någonting speciellt som t.ex. ett bröllop eller en födelsedag eller är värd för en middagsbjudning, skapa din egen personliga bordsduk med bilder som du valt. Det kommer att bli en överraskning för alla och en samtalsöppning.

a href="https://www.yoursurprise.se/klader-och-textil/bordsduk/skapa-egen-bordsduk" target="_blank">Skapa din personliga bordsduk >


Beautiful, shiny glasses

Steg 2: Vackra, glansiga glas

Ett festligt dukat bord skulle inte vara festligt utan vackra glas. Se till att dina glas är rena och glänsande genom att handdiska dem så mycket som möjligt, eftersom det hjälper till att förhindra kalkavlagringar och frätskador på glas. Ingen tycker om matta glas! Om ni firar ett speciellt tillfälle, kan du ha speciella glas som skapats med text som du valt som t.ex. namn och/eller ett datum. Om du firar en bemärkelsedag, ha vackra champagneglas som graverats för det lyckliga paret, med deras namn eller initialer. Vi har även vattenglas, vinglas, ölglas, teglas och mycket mer!

Skapa dina personliga glas >


A chique decanter

Steg 3: En snygg karaff

En vacker karaff är ett måste för ett vackert dukat bord. Fyll den med vin, vatten eller juice. Särskilt när ni dricker vin kommer dina gäster att uppskatta att själva kunna hälla upp ett glas vatten vid sidan om. Tillsätt några myntablad och en citronskiva eller färsk frukt för att smaksätta. Karaffen kan fyllas på under kvällens gång.
Du kan se en vacker glaskaraff till höger, som kan graveras med text som du väljer och en av våra vackra designs för att skapa ett verkligt blickfång för ditt bord. Lägg till graverade vattenglas för den perfekta avslutningen.


Skapa din personliga karaff >
Skapa dina personliga vattenglas >


Beautiful wooden serving platters

Steg 4: Vackra serveringsfat i trä

Om du serverar färska baguetter, goda dipsåser eller en ostbricka, använd våra vackra serveringsfat i trä. Du kan välja bland runda, avlånga eller kvadratiska fat som kan graveras med text som du väljer och en av våra ljuvliga designs.

Dessa graverade serveringsfat i trä blir också fantastiska presenter!


Skapa ditt personliga serveringsfat >


Luxurious cotton napkins

Steg 5: Lyxiga bomullsservetter

Inget festbord är fulländat utan vackra servetter. Du kan välja roliga pappersservetter eller hållbara bomullsservetter som kan maskintvättas. Vik servetterna eller lägg till en fantastisk servettring och placera den på varje tallrik för att fullborda din bordsdukning till fest!
Bilden visar en bomullsservett som kan göras personlig med bild, text eller design som du väljer för att skapa verkligt unika servetter för dina gäster. De kan maskintvättas på 40°C, så du behöver inte oroa dig för kladd.


Skapa dina personliga bomullsservetter >


An engraved wine cooler

Steg 6: En graverad vinkylare

För många av oss, inbegriper en måltid en flaska gott vin. Håll ditt vin gott och kylt i vår vackra vinkylare i rostfritt stål. Det är praktiskt och ger din bordsdukning en elegant touch. Vinkylaren kan göras personlig med text som du väljer för att göra den unik.


Skapa din personliga vinkylare >
Skapa din personliga vinflaska >


Add soft light with candles

Steg 7: Lägg till dämpat ljus med stearinljus

Ditt bord ser nu riktigt bra ut med en vacker bordsduk, servetter, glas och vinkylare. Nu är det dags att lägga till vackert dämpat ljus med stearinljus! Stearinljus skapar en varm, välkomnande atmosfär. Se bara till att de inte står nära någonting annat på bordet så att det sker en olycka.


Skapa dina personliga stearinljus >


Steg 8: Festdekorationer

Det avslutande steget för de som har utrymme kvar! Fullända din bordsdukning med små dekorationer, som t.ex. tallkottar på hösten, vackra blommor på våren eller juldekorationer till julmiddagen som t.ex. denna söta snöglob som kan göras personlig med en bild som du väljer.children's plate and cutlery

Extra tips: Någonting speciellt för barnen

Om du har barn på besök, överraska dem med deras egen festtallrik med deras namn eller bild. Du kan skapa dessa roliga platstallrikar för barn på nolltid och de kan användas om och om igen.


Skapa din personliga barntallrik >
Skapa ett personligt bestickset för barn >