Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Den första heliga kommunionen är ett speciellt ögonblick varje år, då den som kommunicerar står i rampljuset under en dag. Det ska firas och är ett fantastiskt tillfälle att ge bort en gåva. Det är en dag som barnet kommer att minnas för alltid! Vad ska du ge en kommunikant till deras första kommunion? Vi hoppas kunna inspirera dig att göra kommunikantens första nattvard oförglömlig med gåvoidéerna nedan.

Vad är nattvarden?

Första (heliga) kommunionen är en festlig händelse i den romersk-katolska kyrkan för barn i åldern 6 eller 7 år, som deltar i firandet av eukaristin för första gången. I skolan får de lära sig om kyrkan, sakramenten, berättelsen om Jesus och eukaristin. Höjdpunkten på dessa lektioner är första kommunionen, en festlig mässa där de första kommunikanterna tänder sitt kommunionsljus och senare tar emot sin första värd. Efter firandet i kyrkan är gästerna ofta också inbjudna till nattvardsfesten, för vilken familjen samlas i kommunikantens hus eller på en speciellt dekorerad plats.

Den första heliga kommunionen är en speciell dag för både barnet och dess föräldrar. Kommunikanten väljer att ta sina första steg mot den kristna tron, vilket kräver ett firande. Nuförtiden ger man ofta leksaker i present, medan det förr i tiden var mer symboliska gåvor som första bibeln, silver- eller guldkedjor med kors eller ljus. Detta är våra idéer:

Gästbok Konfirmation

Gästbok Konfirmation

Bar halsband

Bar halsband

Ljus 19 x 10cm

Ljus 19 x 10cm

Presentförpackning - Godis

Presentförpackning - Godis

Presenttips #1: Personlig gästbok

En personlig gästbok är en fantastisk gåva! Alla festens gäster kan skriva ner ett speciellt meddelande eller gratulationer till kommunikanten, vilket gör gästboken inte bara till en fantastisk gåva, utan också till en underbar minnessak. Att skapa en personlig gästbok är enkelt. Lägg helt enkelt till namn, foto och/eller text i en av våra vackra kommunionsdesigner, så trycker vi gästboken åt dig med stor omsorg och precision och i fullfärg.

Presenttips #2: Personligt ljus för nattvarden

Om du vill att din gåva till första kommunionen ska hålla länge ska du välja ett kommunionljus. Det personliga ljuset kan användas som gåva på festen, tändas under själva nattvarden eller användas som dekoration. Ljuset har en brinntid på inte mindre än 40 timmar, vilket gör att kommunikanten kan njuta av den speciella gåvan under lång tid. Lägg helt enkelt till det foto och/eller namn du önskar för att skapa en verkligt personlig gåva.

Presenttips #3: Personlig hjärtformad halskedja med hänge

Smycken är en klassisk nattvardsgåva. Förr i tiden var det ofta ett guld- eller silverhalsband med ett hänge med Jesu kors. Det finns andra alternativ för smycken som är lite mer moderna, t.ex. ett hjärtformat hänge graverat med kommunikantens namn eller en text som du själv väljer. Detta skapar ett verkligt speciellt hänge och minnessak att hålla nära hjärtat.

Presenttips #4: Personlig sparbössa för nattvarden

I likhet med födelsedagar kan kommunikanten också få gratulationskort med personliga meddelanden och gratulationer. Ett handskrivet kort är en klassiker och om kommunikanten har tur kan det ligga pengar i kortet eller kuvertet. Pengar kan vara en bra gåva om man är osäker på vad mottagaren vill ha. Om du funderar på att göra detta, gör det intressant genom att lägga pengarna i en personlig sparbössa! Den personliga kommunionspengbössan är tillverkad av robust keramik med en glansig yta som ger din personliga design med namn och/eller foto av kommunikanten den perfekta pricken över i:et.

Presenttips #5: Personlig godisburk

En nattvard är något att fira och då ska det alltid finnas något gott att äta. Överraska konfirmanden med en stor, personlig godisburk, fylld med de godaste sötsakerna. Välj mellan gummibjörnar, lakrits, tumtums, vingummi eller en god blandning av fruktgodis. Godisburken kan personifieras på båda sidor med ett klistermärke med din design. Lägg till valfritt foto och/eller namn och du är redo att överraska mottagaren

YourSurprise önskar alla kommunicerande det allra bästa inför deras första kommunion! Om du letar efter fler gåvor eller presenter till kommunionfesten kan du kolla in vår Nattvardsgåvor sida.

Coola presenter till pojkar

Coola presenter till pojkar

Blog

Blog