Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vi tror verkligen att man själv blir lycklig av att göra andra glada. Det finns inget bättre sätt att glädja dina nära och kära än att göra det på ett unikt och personligt sätt genom att överraska dem! Att skapa en bra, glad överraskning handlar om de små sakerna; att minnas ett speciellt datum, att finnas där när du vet att de behöver dig. Att låta din älskade veta att du tänker på dem är aldrig en dålig idé.

Ett speciellt sätt att visa att du tänker på dem

I vissa fall kommer mottagaren att vara mycket bekant och i andra fall mindre bekant. Att komma på en lämplig överraskning till sin partner eller bästa vän är ofta lätt. Men när det gäller att överraska din granne eller ditt barns lärare kan det vara lite svårare. Oroa dig inte, för du kanske har mer insikt i vad de gillar och ogillar än du först tror! Kanske tillbringar din granne mycket tid i sin trädgård? I så fall tycker han förmodligen om trädgårdsarbete och du kanske kan komma på en överraskning som har något att göra med det. Om ditt barns lärare ofta bär lila, finns det en god chans att en gåva i denna färg kommer att tilltala henne. Att du tar dig tid att lägga märke till dessa saker är en gåva i sig, eftersom det kommer att få mottagaren att känna sig uppmärksammad och uppskattad.

Planering av överraskningen

Om du verkligen vill överraska någon är det viktigt att välja rätt tillfälle, det tillfälle som personen minst anar. En födelsedagsöverraskning är alltid bra, men du kan välja ett mindre väntat tillfälle. Till exempel kanske en vän ska hämta en ny hundvalp i helgen. I så fall kan du skicka en liten överraskning till dem och deras nya bästa vän. Om din väns förhållande precis har tagit slut, visa dem att du finns där för dem genom att överraska dem med en uppsättning komfort- och distraktionsgåvor som choklad, en mysig filt och ett personligt vinglas; perfekt för en kväll med Netflix.

När du väljer ett överraskningsmoment, tänk på vilka händelser som har en inverkan på mottagarens liv och börja där.

Få fram ditt budskap

Ett vackert personligt meddelande är nyckeln när det gäller att skapa en fantastisk överraskning. Låt mottagaren veta varför du är så tacksam för dem och varför du uppskattar er relation så mycket. Ett litet tack, eller en anledning till att du tänker på dem. Du kan naturligtvis alltid välja att överraska någon utan anledning, men även då kommer det att finnas något som har utlöst önskan att överraska dem just då, så berätta det för dem! Kanske är det bara för att de alltid finns där för dig när du behöver dem, alltid är ute efter ett skratt eller är bäst på att ta hand om dina växter eller husdjur om du behöver vara någon annanstans. Oavsett anledning, dela med dig av dina känslor!

Mega Milka choklad

Mega Milka choklad

Glasmuggar

Glasmuggar

Chokladtelegram®

Chokladtelegram®

Telåda

Telåda

5 speciella gåvor att överraska någon med

Tips #1: Säg det med något sött!

Det kan inte bli fel med en godbit, särskilt inte när den är försedd med ett sött personligt meddelande. En personlig Milka-bar, en godisburk, en personlig Toblerone-bar eller personlig Tony's Chocolonely-choklad. De kommer att älska det!

Tips nr 2: Säg det med något gulligt!

Vissa stunder kräver lite extra kärlek. Om en god vän eller familjemedlem går igenom en tuff period kan en söt present göra underverk. De är också ett bra sätt att visa någon att de är mer än lite speciella för dig.

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Personaliserad Tobleronepresent

Personaliserad Tobleronepresent

Praliner - Square

Praliner - Square

Tips #3: Säg det med ett kort!

Det kan tyckas vara en enkel gest, men vem älskar inte att få gammal hederlig snigelpost? Oavsett om de har klarat ett viktigt prov, fått en befordran eller om du bara vill låta dem veta att du tänker på dem - det finns ett kort för det! Lägg till ett foto för att göra det riktigt personligt och ett nöje att visa upp i mottagarens hem.

Tips #4: Säg det med något romantiskt!

Vi får naturligtvis inte glömma att fira romantiska stunder. Du kanske letar efter en bra present till din bästa väns 2-åriga bröllopsdag? Varför inte köpa ett parchampagneflöjter, graverad med namn och datum, så att det lyckliga paret kan säga hejdå till sin kärlek.

Tips #5: Säg det med äkta omsorg och uppmärksamhet!

Att någon är uppmärksam är underbart, eftersom det får oss att känna oss sedda. Därför är en överraskning som passar in i mottagarens intressen ett fantastiskt sätt att visa att du älskar dem och vet vad som kommer att göra dem glada. Om din bästis alltid är på gymmet kan du överraska henne med en alldeles egen vattenflaska. Om din brorson är en bokmal kan du överraska honom med en personlig barnbok. Om din granne älskar att laga mat, överraska henne med en personlig receptbok. Mamma älskar sin dagliga kopp te? Överraska henne med ett graverat teglas.

Billy Björn

Billy Björn

Kudde - Hjärta

Kudde - Hjärta

Personligt Träkort

Personligt Träkort

Vattenflaska med tryck

Vattenflaska med tryck

Ballong

Ballong

Foto på trä

Foto på trä

Choklad med Bild

Choklad med Bild

Blog

Blog