Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Julklappar och traditioner världen runt

Julklappar och traditioner världen runt

Har du valt en julklapp åt var och en ännu? Säker på att du inte har glömt någon? Om du upptäcker att du inte har köpt alla dina julklappar ännu, var snabb, så du kan vara säker på att du får dem i tid!


Vem överraskar vem i jul?

Vi var nyfikna på att få veta mera om hur våra kunder känner för att ge presenter. Vad tycker vi om att ge? Finns det något vi skulle föredra att inte ge? Hur mycket lägger vi ut? Hur känner vi för digitala önskelistor? Vi fick reda på att hälften av våra 2000 deltagare i undersökningen ger en gåva minst en gång i månaden och spenderar mest på en present till sin egen familj, barn och svärföräldrar. Det innebär att många människor älskar att leta efter och hitta den perfekta presenten, och massor av människor tycker om att ge presenter bara för att de vill överraska någon.
Julklappsbudget

Vi fick också veta att våra kunder tenderar att hålla sig till en budget när det gäller att ge presenter, men ofta blir de dyrare inför julen, inklusive dyrt julpynt till sig själva och andra. De klär julgranen med vackra kulor och girlanger och vackra candles för att skapa en mysig stämning och man har ofta en speciell bordsduk på julbordet. På det hela taget verkar vi älska att visa våra nära och kära hur mycket de betyder för oss med noggrant utvalda, riktigt personliga gåvor..
Populära julklappar världen runt

Det finns massor av jultraditioner runt om i världen. Amerikaner gillar att lägga sina presenter i julstrumpor, många holländare och belgare går gärna till midnattsmässa och engelsmännen äter alltid julpudding och köttfärs. Låt oss titta på några fler länder!


Jul i Italien

I Italien firar man jul i tre dagar. Vår italienska kollega Feliscia berättade att familjer i Italien traditionellt njuter av skaldjur på julafton och kallar den 'La vigilia di Natale'. En familj öppnar sina julklappar på julafton, medan en annan öppnar dem på juldagen. Eftersom Italien är ett katolskt land går många familjer till kyrkan för att sedan samlas för en utsökt lunch bestående av en förrätt, två huvudrätter och en välsmakande dessert. De traditionella efterrätterna som serveras vid jul är 'Pandoro', en julgranskaka och 'Panettone', ett lyxigt italienskt bröd med sultanrussin, sockrade nötter och ibland bitar av choklad. Vilken fest!


Jul i Frankrike

Maxence är vår franska kollega och hon kunde tala om för oss att Adventskalendrar är mycket populära i Frankrike. Både bland barn och vuxna är favoritsysselsättningen att skapa sin egen adventskalender. Maxence och hennes familj firar jul på julafton och njuter av en julmiddag de kallar "Le Réveillon". Namnet kommer från verbet réveiller, som betyder att vakna. De äter mycket vid jul, men Maxence delade med sig att de äter väldigt långsamt, så att de kan tillbringa så mycket tid tillsammans vid bordet som möjligt. Visste du att i södra Frankrike har man en tradition där man äter inte mindre än tretton efterrätter? Mums!


Jul i Finland

Enligt vår finska kollega Jessica, handlar julen i Finland bara om mys, ljus, kärlek, familj och glädje. Många familjer går till kyrkan vid jul, även om de inte är religiösa, utan bara för att komma i julstämning och känna gemenskap. Pepparkakshus är mycket traditionella i Finland, där familjen samlas för att dekorera de formade kakorna med glasyr. Julen är en mycket viktig tid på året, därför att då blir dagarna längre och ljusare. Visste du att den riktiga jultomten kommer från Finland? Du hittar hans nissar, renar och julklappsfabrik i finska Lappland. I den kända turiststaden Rovaniemi kan du träffa jultomten, hans nissar och renar året runt. Jättekul!
Hur ska du fira jul i år? Se till att beställa dina presenter i tid, så att du och din familj kan njuta av att öppna julklapparna tillsammans. Vi önskar dig en God jul från alla på YourSurprise!


Vill du ha mer information är det bara att kolla in vår blogg som är full av Julklappstips och idéer.
10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla julklappar>>>