Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Eerste Valentijnsdag

Hur man firar sin första alla hjärtans dag

Det ultimata sättet att överraska din partner är med en härlig gåva på alla hjärtans dag. Det är den perfekta dagen att visa din partner hur mycket de betyder för dig. Det kan vara svårt att tänka på vad man ska köpa eller göra, så varför inte överraska dem med en av de personliga, romantiska gåvorna nedan på er första alla hjärtans dag? Om du föredrar att planera en utflykt har vi idéer för det också!

Personliga presenter till din parner

Vem älskar inte god choklad? Vägen till någons hjärta går trots allt genom magen. Överraska din partner med en unik Toblerone med deras namn, ett foto och ett sött meddelande på omslaget. Eller skapa ett personligt chokladtelegram för att förmedla din kärlek. Vem behöver Cupid när du har alla dessa goda presenter att välja bland! Om du föredrar en present som räcker lite längre välj ett par personliga strumpor med ditt favoritfoto för en varm, mysig och praktisk gåva. Vår ultimata favoritpresent till alla hjärtans dag är vår jätte-nallebjörn, så om din partner gillar en kram, anpassa björnens t-shirt med ett sött foto så är du klar.

Liten gåva, stor effekt

Om du letar efter en gåva som kommer att hålla länge, kanske du kan välja ett vackert graverat hänge med ditt foto, namn eller dina initialer. På så sätt kan din partner ha dig nära sitt hjärta. Ni kan till och med bära var sin del av hjärtat och ha varandra nära hela tiden. Vi har också härliga graverade armband i vårt sortiment. Om din partner inte bär smycken har vi coola personliga nyckelringar som påminner dem om dig varje gång de tar fram sina nycklar.

Romantiska utflykter på alla hjärtans dag

Det finns inget bättre än att vara tillsammans på er allra första alla hjärtans dag. Ni kan stanna hemma eller åka på en speciell utflykt. Om du inte kan tänka ut något att göra, ta en titt nedan för några coola idéer!

  • Gör om er första dejt Åk till den plats där ni hade er första dejt, klädda i samma (eller liknande) kläder och beställ samma mat och dryck, om du kommer ihåg vad det var! Skapa ett helt nytt minne från ett gammalt minne.
  • Skriv en handskriven kärlekstext och lägg den på en plats som är speciell för er båda. Det finns inget gulligare än att få ett gammaldags handskrivet brev från den du älskar. Skriv ner alla dina favoritminnen och saker du älskar med din partner. Du kan till och med lägga till foton.
  • Anordna en picknick. Om det är fint väder, ordna en gullig picknick på alla hjärtans dag med alla din partners matfavoriter. Om vädret inte är tillräckligt bra kan ni helt enkelt njuta av er picknick inomhus; lika romantisk!

Du kan dela dessa tips med din partner, men det är ännu roligare att hålla det hemligt och organisera något som en överraskning, helt enkelt berätta för dem vilken dag eller kväll de ska vara tillgängliga.Visa alla presenter till alla hjärtans dag>>