Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skäm bort den speciella kvinnan i ditt liv på alla hjärtans dag med en romantisk gåva prydd med foto, namn och/eller text som du väljer själv.

127 Gåvor

Du har sett 48 av 127 gåvor

Alla hjärtans present till henne

14 februari är det dags att packa upp en vacker alla hjärtans dag-present till henne. De flesta kvinnor gillar det bara de tänker på det, men vi hjälper dig att hitta den perfekta presenten. Vi har så många romantiska och fina presenter till henne att du kan vara säker på att du hittar något vackert. I år hjälper vi dig att lägga till lite mer djup till alla hjärtans dag!

Våra vardagliga liv är ofta så hektiska att vi brukar glömma bort att kärlek är en känsla som uttrycks i fina gester och ord. Det innebär att tanken bakom din gest är lika viktig som själva gesten.

Så börja med att skriva ner några hjärtevärmande ord. Vad tänker du på först när du tänker på den personen? Finns hon alltid där för dig när du behöver det, eller skickar hon ofta meddelanden till för att önska dig lycka till? Det finns många poeter och artister före dig, så använd dikter eller sånger för inspiration. Du kan sedan använda dessa fina ord och sätta dem på presenten eller presentkortet. Sättet att ge din present ännu mer mening.

Tips för alla hjärtans dag-presenter för kvinnor

Men vilken present väljer du? Nu gäller det att verkligen tänka på det. Föreställ dig vem du ska köpa denna alla hjärtans dag-present till. Vad gillar hon? Är hon väldigt sportig, eller är hon en arbestmyra? Nedan ger vi dig några tips för den ultimata alla hjärtans dag-present till henne.

1) Romantisk middag med champagneskålning.

2) Choklad och ett antal rosor.

3) Personlig Gigabeer med ett foto av er tillsammans.

4) Fotobok fylld med dina vackraste stunder.

5) Ett hjärtformat halsband med ditt namn.

Beställ din alla hjärtansdag-present till henne nu

Se till att du har din alla hjärtans dag-present till henne i tid hemma! Innan du vet ordet av är det snart alla hjärtans dag. Du vill självklart inte vara utan present eller behöva springa runt i butiker i sista minuten! Ta dig tid att skapa en alla hjärtans dag-present till din flickvän eller fru och gör den 14 februari ännu mer speciell.

De bästa presenterna på alla hjärtans dag för kvinnor

Letar du efter en present som inte är alltför krävande? Du vill kanske fortfarande överraska din älskade med lite eftertanke men du har små ekonomiska resurser eller hon inte en person med stora gester. Med YourSurprise kan du hitta många billiga alla hjärtans dag-presenter till henne och idéer för små romantiska gester. Här är några tips:

  • En personlig receptbok för dig som älskar att laga mat
  • Ett hjärtformat pussel med ditt bästa foto
  • Ett personligt glasljus för att skapa en romantisk atmosfär
  • Ett praktiskt och originellt mobiltelefonskal att anpassa
  • Ett paket Milka-choklad för den som inte klarar sig utan godis

Slå på stort med ett alla hjärtans dag-paket till henne

En av presenterna som aldrig går ur mode på alla hjärtans dag är presentförpackningen. Det ser inte bara bra ut, utan det ger dig också möjligheten att ge flera små presenter i en enda presentförpackning. Baserat på din älskades intressen kan du köpa alla hjärtans dag presentförpackning som passar henne bäst. Bland våra kunders favorit presentförpackningar gör så att lådorna sticker ut och dela med vin, snacks och personliga glas; men även ölset eller skrin med den godaste spriten. Som en skönhetspresent är badpresentlådor med duschtvål och tvålar alltid populära. Ett annat populärt alternativ är telådan med kopp och ett urval av teer att njuta av.

De bästa presentidéerna för alla hjärtans dag till henne på YourSurprise

De bästa presentidéerna på alla hjärtans dag till henne finns bara på YourSurprise. Varför är de så unika och annorlunda från annan e-handel? Det är viktigt för oss att en present är personligt anpassade till mottagaren. Vårt motto är att dela glädje genom med en personlig gåva. Just därför kan du anpassa presenterna till din älskade direkt online. Du kan lägga till ett foto, namn och/eller text. Du kan till exempel skapa en alla hjärtans dag-överraskning för henne med ett foto av er tillsammans från semestern eller en viktig stund tillsammans, eller så kan du skriva ett kärleksmeddelande bara för henne och skriva ut det på en av våra presenter. Möjligheterna är verkligen oändliga. Om du vill ha mer inspiration kan du titta på alla presenter till henne

Alla hjärtans dag-present till mamma

Din mamma är såklart personen i början av ditt liv. Faktum är att hon är och kommer alltid att vara din Valentin, oavsett vad som än händer. Hon kommer därför att bli mycket överraskad att du sätter henne i rampljuset denna dag. Och vem känner henne bättre än du? Hon kommer säkert att uppskatta om du skriver ned några vänliga ord och låter henne veta att du älskar henne väldigt mycket.

Är din mamma en stor teälskare ? Då kommer kan du förmodligen inte göra henne gladare än med en tebjudning. Förbered några läckra tilltugg i förväg, som smörgåsar och självklart den största favoriten: scones med sylt. Hon kommer att uppskatta ansträngningen du lägger ned på detta. Och som grädde på moset kommer hon att bli förvånad över att se en personlig telåda på bordet. Förutom en mysig tebjudning har du även en passande alla hjärtans dag-present till mamma.

Bakar din mamma de godaste kakorna och skulle du kunna beskriva henne som en bakdrottning ? Gå då in i köket tillsammans och baka läckra chokladbrownies. Ge henne en brownie bakblandning med en bild på er tillsammans så är du redo att överraska henne. Tips: Är flaskan tom? Skölj den väl och fyll den sedan med sand och stenar. På så sätt kan du behålla flaskan länge.

Letar du hellre efter en present till en kreativ mamma ? Köp lite tillbehör för att göra armband eller halsband. På så sätt kan du spendera hela eftermiddagen med att göra några fina smycken. Som en överraskning kan du göra ett halsband eller armband till henne med ett hjärtformat hängsmycke med ett foto. Hon såg det förmodligen inte komma, desto större är överraskningen.