• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Allt Första nattvarden presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 621 recensioner
Lisa
Publicerades 18-02-20

"Kul present! "

9 av 10
Elena
Publicerades 17-02-20

"Fantastiskt bra kvalitet ...fin och gott Tack så mycket .,fick en riktigt bra överraskning . Recomendera.."

10 av 10
Liza
Publicerades 17-02-20

"Jag är otroligt nöjd med min babypläd! Underbar service och snabbt gick det! Tack så jätte mycket ❤️ .."

10 av 10

Communion presenter

Den första heliga nattvarden är ett mycket speciellt tillfälle för ett barn. Den första heliga nattvarden händer bara en gång i livet som gör den super spännande. Efter det att den heliga händelsen i kyrkan har ägt rum är dagen fylld med familj och vänner. Pojken eller tjejen kommer att få presenter på denna speciella dag. Du vill överraska dem med något som är unikt och ett varaktigt minne om den här speciella dagen.

Gör ditt eget certifikat

Sedan den första heliga nattvarden är en speciell dag vill du ge någon ett varaktigt minne. Gör ditt eget certifikat för detta speciella tillfälle! Ta en vacker bild av pojken / tjejen på denna speciella dag och skriv den på certifikatet. Du kan skriva din egen text och namn på barnet för att göra det verkligen unikt och personligt. Ge det här specialbeviset en vacker plats i barnets sovrum eller i vardagsrummet.

Graverade armband

Tjejer brukar ha på sig en vit klänning till sin första heliga nattvard. En unik del av silversmycken gör att hon ser ännu vackrare ut! Har namnet på tjejen graverat på ett silverarmband. De graverade armbanden är gjorda av högkvalitativt silver och kan bäras varje dag. Armbandet blir ett bestående minne till den speciella dagen.

Foto kakel

En bild av barnet på dagen för den första heliga nattvarden är alltid uppskattad av hela familjen. Ett foto som det förtjänar en speciell plats i ditt hem. Har foto och datum för kommunionen tryckt på en keramisk plattor. Denna traditionella gåva är för barnet att hålla som ett minne på den speciella dagen. En fotokakel är också en vacker present till barnets fadföräldrar.

Foto ljus

Ett foto på ett ljus är den perfekta minnessakgåvan. Ha ett foto av barnet och datumet som skrivs ut på stearinljuset för att göra det till en personlig present. Du kan också välja ett doftljus med olika färger. Du kan välja mellan tre olika dofter så det finns alltid en du älskar! Du kan lägga till ett gratis litet hälsningskort till fotostearin . Om du inte kan delta i festen kan du skicka presenten till en adress till ditt val.
Kan jag hjälpa dig?
1 med