Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Inga presenter hittade
no search results

Vad våra kunder säger

Det är då roligt att ge bort era utmärkta personliga presenter som alltid är av utmärkt kvalitet.

Eva Publicerades 18-5-2022

10 av 10

God job 🙏 thank u i am very happy for your servises first time my order was broken from the post and when i ask for anther on i resive my order as soon as posibel thank u 😊

Sabrin Publicerades 18-5-2022

10 av 10

Otroligt snabb leverans

Christer Publicerades 17-5-2022

10 av 10
9.9

2843 recensioner

Se alla

Sängkläder med Egen Bild & Text

Har du ett foto eller bild som du bara älskar? Varför inte trycka det på ett täcke eller örngott? Oavsett om det är ett foto av din bästa semester, ditt bröllop, husdjur eller barn, så ser vi till att trycka det med hårfin fullfärg. Kan du inte bestämma dig för ett enda foto? Inga problem, då kan du ha ett snyggt collage med flera foton! I vår editor designar du enkelt dina sängkläder på ett par minuter.

Hårfin Fullfärg

Vi trycker dina sängkläder i mycket hög kvalité. Se bara till att fotot du laddar upp har bra upplösning och inte är suddigt. Om du tvättar sängkläderna på högst 40 grader, kan du vara säker på att de håller mycket länge.

Storlek på täcken och sängkläder

Du kan välja bland följande storlekar för ditt täcke som trycks med ditt eget foto eller bild:: * 100 x 150 (singel) * 140 x 200 (större säng) * 200 x 200 (queen size) * 220 x 200 (king size) * 240 x 220 (tvilling) Vi har uppsättningar för både med och utan kudde, så att du själv kan bestämma exakt vad du vill ha.

Med eller utan tryckt kudde

Om du väljer att inkludera kuddar så kan du självklart välja ett annat tryck på dina kuddar än på täcket. Detta gör att du kan personalisera hela uppsättningen exakt så som du vill ha den. Du kan till exempel välja att lägga en text eller ett datum på kuddarna utan bild.

Polyester eller bomull?

Du kan välja mellan materialen polyester eller bomull. Vilket material som passar dig bäst beror på ett antal saker.

Bomull

Bomull är hudvänlig, fuktgivande och stark. Bomull är mycket trevligt för de som snabbt blir varma och svettas mycket på natten.

Polyester

Polyester är mjukt, lätt och hållbart. Polyester är mycket lämplig om någon har allergier som dammkvalster eller luftvägssjukdomar. Strukturen för polyesterfibrerna är mycket mer stängd, så att husdammskvalster inte samlas. Polyester blir oftast betydligt varmare eftersom det är syntetiskt material. När det kommer till att tvätta så är det likadant som bomull. Enkelt att få rent och torkar snabbt.

Tuck Strip

Var uppmärksam! Nästan alla sängkläder har en tuck strip på 20 cm längs hela längden, med undantag för setet 150 x 100.