• Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
  • Levererat unika och personliga presenter i 15 år
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Student & Examenspresenter
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 929 recensioner
Friday
Publicerades 29-07-20

"Jätte nöjd med allt från färdig produkt, enkelhet och leverans ❤ "

9 av 10
Eva
Publicerades 28-07-20

"Jättefin present, mycket uppskattat. Supersnabb leverans "

10 av 10
Zarah
Publicerades 28-07-20

"Bästa kundservicen någonsin! När mitt paket hade fastnat på vägen skickades det genast ett nytt, kostnadsfritt.."

10 av 10
De bästa presenterna när skolan är slut!

Student och Examenpresenter

När någon tar sutdenten så är det roligt att kunna överraska dem med en personlig och unik present. Någonting de kan spara som ett minne för livet.

Examen

I Sverige har väl tankarna främst varit på studenten när vi pratar om examen. Förr var det en nervös väntan för studenterna innan de fick veta om de fick springa ut eller inte. Idag pratar vi mer om examen för olika typer av skolavslutningar som räknas som lite mer speciella. Oavsett vilken examen du tar är det alltid en prestation!

En examen är en enastående möjlighet för föräldrar att skämma bort sina barn med en present. Det kan vara som en belöning för goda prestationer, men det kan också vara för att stimulera lite extra för kommande studier. Varje framgång förtjänar en unik present, det är verkligen beundransvärt att klara en prövning!

Examenstips

Studenten är både en familjehögtid och vänskapshögtid. Den firas med baler och champagnefrukostar med vännerna från skolan. Familjen fixar oftast ett eget firande för övrig släkt och vänner hemma. Oavsett firande kan du hitta en passande present hos oss på YourSurprise!

För att fira att någon har klarat sin studentexamen hänger vi presenter om halsen på dem. Kolla vårt utbud av gosedjur och champagne!
Men utöver studentexamen kan du ta examen inom andra områden, olika certifikat, diplom eller kurser. Även då är en lyckad present på sin plats. En medalj är till exempel roligt för barn som just har lärt sig simma.

Tips: Chokladkort

Du bor inte i närheten eller har inte tid att gå? Gratulera någon ändå och skicka ett utsökt chokladkort eller chokladtelegram med ett personligt meddelande!

Vi har också presentkort i olika valörer som är enkla att skicka och mottagaren kan välja sin egen present!

Tips: Studentflagga

Våra personliga flaggor är ett härligt alternativ till studentskyltar! Eller gör en skylt av den! Din student kommer att bli glad i vilket fall, då flaggan kommer att kunna pryda sin plats i hemmet under många år framåt!

Tips: Namnbricka

En namnbricka är en perfekt present till en nybliven förare! Att ta körkort är en stor händelse som ger en enorm frihet. Eller till någon som har klarat av en extra utmaning!

Gravera in namn och datum eller en passande text. Lägg till en kedja och du har en present som passar till många!