Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Personliga examenspresenter

Grattiskort av trä

Om du vill gratulera på ett litet men effektivt sätt, skicka ett personligt gratulationskort i trä till dem! Du kan snabbt och enkelt göra gratulationskortet i trä personligt i vårt fotoboksprogram. Välj din design och lägg till bild och/eller text som du väljer. Vi ser till att ditt gratulationskort i trä skapas med stor omsorg och noggrannhet och levereras i tid.

Roliga personliga presenter till en som tagit examen

Alla fester kräver en flaska bubbel! Här på YourSurprise kan du hitta olika flaskor med utsökt champagne med en personlig etikett eller i en personlig träask. Om du väljer chanpagne i en träask, kan du lägga till bild och/eller text som du väljer som trycks på locket eller ingraveras. Skapa bara din design i vårt användarvänliga fotoboksprogram genom att ladda upp din favoritbild eller en av våra coola designs. Lägg till ett personligt budskap för en extra touch så gör vi resten.

Om du föredrar en present som kan bli ett minne, välj vår champagne-presentset med 2 graverade champagneglas. Du kan göra glasen personliga genom att lägga till text som du väljer och gravera in den på ytan, vilket gör att de kan diskas i maskin och blir en vacker minnessak av ett stort ögonblick.

Om du söker efter en examenspresent till någon som gillar sötsaker, kan du inte misslyckas med vårt Chupa Chups-torn med godisklubbor, som innehåller inte mindre än 200 (!) godisklubbor och kan göras personliga med bild och/eller text som du väljer. Gratulera en älskad person som tar examen eller körkort.

Om du hellre väljer en present som inte går att äta, är våra personliga muggar ett fantastiskt val. Välj bara din design och lägg till bild och/eller text. Våra muggar kan diskas i maskin, så de kan användas under lång tid!

Fler orsaker att fira

Våra presenter passar för mer än bara examenstillfällen, eftersom man kan ge dem till en person som tar körkort, har slutfört ett särskilt utmanade år i skolan, på högskolan eller universitetet eller har genomfört en kurs samtidigt som de arbetat på sitt nuvarande jobb.

En present till slutexamen

Det är äntligen dags att slå igen böckerna och ta en liten paus! Hur skönt är det inte när sluttentorna är klara! Du känner dig fri, mindre stressad och förmodligen trött efter långa jobbiga pass. Det är därför du borde ta dig lite tid för dig själv nu, det är viktigt för kroppens och själens välbefinnande! Ett litet firande med dina vänner kan vara en mycket bra idé och varför inte, ni kan byta några presenter... några personliga presenter för att vara ärlig, så att du ska att minnas dessa dagar för alltid!

Presenter till den som klarat slutproven

Har din bästa vän eller din släkting precis klarat slutproven? Då bör du överraska med en speciell gåva! Om du inte vet vad du ska välja är det inga problem för vi finns här för att hjälpa dig! Du kan skapa ett personligt laptop-fodral i läder, som blir väldigt användbart för framtiden eller ge en personlig anteckningsbok med en personlig penna!

Examen... den stora dagen

Du klarade det! Examen är ingen illusion längre, vi väntar alla otåligt på den här stora dagen och när den väl kommer har vi inte ens tid att bearbeta den! Så mycket känslor och så många saker att göra att du inte har någon ledig tid att vila och inse vad som händer. Du håller förmodligen på att anordna en examensfest och vi kan hjälpa dig att göra den speciell och oförglömlig! När det gäller dekorationerna föreslår vi personliga ballonger med en rolig bild och/eller en text. Du kan också göra några personliga huvtröjor med ditt namn och examensdatum eller en rolig bild... när du och dina vänner bär huvtröjorna blir festen ännu roligare! En annan originell idé är att ge en liten examenspresent till alla deltagare, som en personlig nyckelring.