• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
< Tillbaka
Allt Examen presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 588 recensioner
Sandra
Publicerades 13-01-20

"Snabb leverans och lätt att beställa. Mycket bra och roligt annorlunda, sortiment. Roligt att sätta .."

10 av 10
Maria
Publicerades 13-01-20

"Enkelt snabbt och bra priser. Produkterna håller vad dem lovar! "

10 av 10
Mona
Publicerades 11-01-20

"Ja, snabb leverans och fina varor. Min partner blev mycket glad över koppen! Personliga presenter är.."

10 av 10
De bästa presenterna när skolan är slut!

Examen

Att avsluta en skolgång är alltid spännande. Du kan ta olika examina som exempelvis körkort och skola. Efter månader av studier måste du bevisa dina kunskaper genom att ta en examen.

I Sverige har väl tankarna främst varit på studenten när vi pratar om examen. Förr var det en nervös väntan för studenterna innan de fick veta om de fick springa ut eller inte. Idag pratar vi mer om examen för olika typer av skolavslutningar som räknas som lite mer speciella. Oavsett vilken examen du tar är det alltid en prestation!

En examen är en enastående möjlighet för föräldrar att skämma bort sina barn med en present. Det kan vara som en belöning för goda prestationer, men det kan också vara för att stimulera lite extra för kommande studier. Varje framgång förtjänar en unik present, det är verkligen beundransvärt att klara en prövning!

Examenstips

Studenten är både en familjehögtid och vänskapshögtid. Den firas med baler och champagnefrukostar med vännerna från skolan. Familjen fixar oftast ett eget firande för övrig släkt och vänner hemma. Oavsett firande kan du hitta en passande present hos oss på YourSurprise!

För att fira att någon har klarat sin studentexamen hänger vi presenter om halsen på dem. Kolla vårt utbud av gosedjur och champagne!
Men utöver studentexamen kan du ta examen inom andra områden, olika certifikat, diplom eller kurser. Även då är en lyckad present på sin plats. En medalj är till exempel roligt för barn som just har lärt sig simma.

Tips: Chokladkort

Du bor inte i närheten eller har inte tid att gå? Gratulera någon ändå och skicka ett utsökt chokladkort eller chokladtelegram med ett personligt meddelande!

Vi har också presentkort i olika valörer som är enkla att skicka och mottagaren kan välja sin egen present!

Tips: Studentflagga

Våra personliga flaggor är ett härligt alternativ till studentskyltar! Eller gör en skylt av den! Din student kommer att bli glad i vilket fall, då flaggan kommer att kunna pryda sin plats i hemmet under många år framåt!

Tips: Namnbricka

En namnbricka är en perfekt present till en nybliven förare! Att ta körkort är en stor händelse som ger en enorm frihet. Eller till någon som har klarat av en extra utmaning!

Gravera in namn och datum eller en passande text. Lägg till en kedja och du har en present som passar till många!
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med