Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Inga presenter hittade

Vad är en adventskalender med choklad?

Vem älskar inte nedräkningen till jul? Det är en högtid fylld av glädje, kärlek och naturligtvis utsökta godsaker! Och vilket bättre sätt finns det att räkna ner till denna speciella dag än med en chokladadventskalender? Men vad är egentligen en chokladadventskalender?

En chokladadventskalender är en unik och rolig kalender som används för att räkna ner dagarna fram till jul, med start den 1 december. Men det är ingen vanlig kalender. Istället för att bara öppna pappersluckor med bilder bakom får du njuta av din favoritchoklad varje dag!

Varför nöja sig med en tråkig adventskalender när du kan få en med personlig choklad?

Med YourSurprise köper du inte en vanlig chokladadventskalender, du köper en personlig! Det innebär att du får en unik och skräddarsydd gåva tillsammans med chokladen. Din adventskalender kan göras personlig i vår online-editor med ett foto (eller fler), en temadesign, en text och ett namn. Detta är en fantastisk gåva för att räkna ner till din favoritdag på året och överraska någon speciell.

Föreställ dig glädjen att öppna en chokladbit varje dag, varje chokladbit representerar en speciell dag närmare jul. Men inte vilken choklad som helst, utan choklad från dina favoritmärken: Milka, Toblerone och Kinder Ferrero.

Så väljer du den perfekta personliga chokladadventskalendern för dig

Är du på jakt efter en personlig chokladadventskalender för att göra nedräkningen till jul extra speciell? Det finns massor av alternativ där ute från förstklassiga varumärken som Milka, Toblerone och Kinder Ferrero. Men frågan är, hur väljer du den perfekta för dig?

Vilka olika typer av personliga chokladadventskalendrar finns det?

Du kan välja mellan 5 olika kalendertyper:

  • Milka adventskalender: med Milkas designstil eller med din egen stil och design
  • Toblerone adventskalender: med Toblerones designstil eller med din egen stil och design
  • Kinder Advent Calendar Happy Moments: med din egen stil och design

Vilka chokladsmaker ingår i chokladkalendrarna?

Milkas adventskalender innehåller choklad i smakerna mjölk, jordgubb, hasselnöt och cocao cream. Toblerones adventskalender innehåller choklad i smakerna vit, mjölk och mörk choklad. Kinder Ferreros adventskalender innehåller ett urval av lyckliga stunder: mini bueno, mini bueno vit, Kinder Schoko-Bons, Kinder chocolate mini, Kinder chocolate med flingor.

Varje adventskalender innehåller 24 chokladbitar.

Vilka är fördelarna med att köpa en personlig adventskalender choklad ?

När julen närmar sig stiger förväntningarna, och det finns inget bättre sätt att räkna ner dagarna på än med en personlig chokladadventskalender. Men varför ska du överväga en adventskalender som är skräddarsydd just för dig? Tja, det finns flera anledningar.

  1. En personlig touch: Att få en personlig present känns alltid speciellt. Det visar att någon har tagit sig tid och ansträngt sig för att tänka på vad du skulle tycka om. Chokladadventskalender gör nedräkningen till jul extra spännande och varje dag kommer med en alldeles egen godsak. Visst är det härligt att ha en adventskalender som är unik för just dig?
  2. Choklad av hög kvalitet: Och låt oss inte glömma chokladen! Varumärken som Milka, Toblerone och Kinder Ferrero är kända för sin kvalitet. När du väljer en personlig adventskalender från dessa varumärken får du inte bara vilken choklad som helst - du får några av de bästa chokladbitarna i världen. Kan du föreställa dig njutningen med en delikat bit Toblerone varje dag före jul?
  3. En utmärkt present: Sist, men absolut inte minst, är personliga chokladadventskalendrar perfekta gåvor. Oavsett om det är till en älskad, en vän eller en kollega är en chokladadventskalender, som är skräddarsydd efter deras smak, en omtänksam och härlig gåva. Vem skulle inte vilja få en ask med utsökt choklad som är personlig för just dem?