Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

107 Gåvor

Du har sett 48 av 107 gåvor

Presenter Som Passar Direkt I Brevlådan

Ibland vill man kunna överraska någon med en fin present även om du inte har möjlighet att träffas. Det är därför som vi har satt upp en helt egen sida för just brevlådepresenter. Så på den här sidan så hittar du endast presenter som passar direkt i brevlådan!

De bästa brevlådepresenterna

Ifall du vill ha en present levererad direkt till i brevlådan så har du såklart lite färre möjligheter än vanligt. Men det betyder inte att presenterna är sämre, snarare tvärtom, det finns flertalet fina presenter som inte alls är så stora. Vi har bland annat ett instacollage dära du kan välja ut din fyra bästa instagram foton och sätta upp på väggen. Eller varför inte överraska någon du tycker extra mycket om med ett graverat silverarmband?

Andra populära presenter som går direkt ner i brevlådan är: *Ett pussel med ett foto på i 30, 120, 500 eller 1000 bitar. *Strumpor med foto. *Olika sorters choklad med ditt egna foto eller text på. *Personlig anteckningsbok med egen text eller bild på. *Förkläden eller t-shirts med ett roligt foto på.

När du vill skicka en present till någon du inte kan träffa

Din pappas födelsedag, dina syskons skolavslutningar, dina vänners giftemål. Självklart vill du vara en del av alla viktiga ögonblick i dina nära och käras liv men ibland är det inte alltid möjligt. Sjukdomar, resor och andra tillställningar gör så att vi inte kan ses och då är det tur att det finns andra sätt vi kan visa hur mycket någon betyder för oss.

De bästa presenterna är de som är personliga med eget namn eller foto

Här på Yoursurprise sysslar vi bara med personliga presenter. Det betyder att du kan få ditt namn eller foto graverat på alla våra produkter. Utöver de presenter som vi skickar direkt till brevlådan så har vi även andra presenter som vi skickar i större paket, såsom, muggar, hoodies och vinglas. Alla med egen personalisering på.

Presenter i brevlådan som passar alla

Hos YourSurprise hittar du enkelt ett stort antal presenter som ska skickas direkt till någons brevlåda. Här nedan följer lite presenttips: *En present till syskonbarnen: vad sägs om en personaliserad bok där syskonbarnen hjälper till att räddar julafton eller en berättelse där tomten kommer till barnet? *Presenter till de nyfödda: kan man kanske inte åka för att hälsa på den lilla nyfödda? Beställ då online en originell och unik present som till exempel en babybody eller bebismössa med foto eller varför inte en haklapp med namn och foto. *En present till dina föräldrar? Överraska dina föräldrar med en fin present tryckt med ett foto av barnbarnen eller ett familjefoto. Blir ett fint inslag på väggen eller hyllan i vardagsrummet! Andra bästsäljare här är choklad med foto samt pussel. *Present till bästa kompisen: har du många minnen och foton av er båda? Då är kanske en fotobok en väldigt bra idé! Ett annat tips är kanske glasunderlägg eller varför inte en liten fin kartong med foton i polariodstil? Alla passar de smidigt och fint i brevlådan. *Hur överraskar man mor- och farföräldrar: här går ofta en god presenask med choklad hem. Hos oss hittar du presenaskar från större märken som Milka och Verkade som du kan personalisera med både foto och text. En annan värderad present här är vykort av trä eller pussel som även dessa kan tryckas med ditt favoritfoto.

Beställ snabbt och enkelt idag

Har du hittat en present du gillar? Du kan enkelt skapa din egna personliga present i våran online editor. Där kan du ladda upp ett foto och skriva in valfri text. När du är klar är det bara att trycka på slutför så sköter vi resten.