Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Coole Vaderdag cadeaus

Tuffa presenter till en tuff pappa!

Nu är det snart återigen Fars dag! Har du den tuffaste, snällaste och bästa pappan i hela världen? Då är detta det perfekta tillfället att slå på stort och överraska honom rejält.
Allt är möjligt! Från en egengjord present till något riktigt unikt och annorlunda. Eller varför inte en kombination av båda? Har du ingen present ännu så hjälper vi dig gärna på vägen med tips om egengjorda presenter som är både praktiska och personliga. Läs vidare för att få tips och idéer om hur du kan överraska din pappa på Fars dag!

Läderförkläde

Till pappan som alltid älskar att grilla

Grillsäsongen är öppen nästan året om i hela landet. Vare sig det är vår, sommar, höst eller vinter grillas det hos många från norr till söder. Varför inte överraska pappa med ett alldeles eget tufft grillförkläde i läder. Ett säkert sätt att hålla skjortan ren från fläckar så det bara är att sätta sig till bords när maten är klar.

Vill du överraska pappa med en annan fin present så är en skrivbok ingen dum idé. Du kan leta upp bra recept på internet och skriva upp i anteckningsbok innan du ger den till pappa. Har han egna bra recept? Då kan han alltid skriva in dem själv i boken.

Har din pappa alla recepten i huvudet? Vad sägs då om en tuff serveringsbräda till kött, fisk eller grönsaker? Gravera in din pappas namn på serveringsbrädan och vi är övertygade om att han kommer servera sina favoriträtter med stolthet i framtiden.


nyckelring

Till pappan som alltid förlägger sina nycklar

Förlägger din pappa alltid sina nycklar? Då är en nyckelring den rätta LÖSNINGEN. Välj ett antal foton på dig och din far (eller varför inte på hela familjen) och inom några minuter har du gjort en originell nyckelring. Eftersom det inte är en stor present kan du alltid slå in den stort och fint själv. Glöm bara inte vart du gömt presenten, för du är inte någon som förlägger saker ;).


Till pappan som arbetar hemifrån

Arbetar din pappa ofta hemma och vill du ge honom något han kan använda? Vad sägs då om en musmatta med en familjebild på eller en magisk mugg? När han dricker kaffe eller te smyger det sig fram en överraskning på muggen. En tråkig dag på jobbet hemma blir helt plötsligt mycket roligare. Finns det en tom tråkig vägg i pappas arbetsrum hemma? Designa då en tuff poster med foton, en av dina teckningar eller en motiverande text!


strumpor

Till pappan som alltid önskar sig strumpor

Nytt i vårt sortiment och en perfekt present till pappan som alltid önskar sig strumpor: Strumpor med foton! Du designar dem själv med foton på dig och pappa eller snygga illustrationer. Vem blir inte glad av ett par snygga strumpor i sina skor? En riktigt tuff pappa har strumpor på sig med foton på sina barn.


Till pappan som gillar soffhäng

Tittas det mycket på film, serier eller andra roliga program på tv? Eller jobbar din pappa mycket och behöver ta sig en liten tupplur på soffan ibland? Överraska honom då med en supersnygg kudde med foto på dig och din pappa eller ett foto på hela familjen. Naturligtvis är detta han alldeles egna kudde på soffan. Han kan även ta med den till sin arbetsplats för ett extra stöd i ryggen när han jobbar.


Fars dagschoklad

Till alla pappor som alltid äter upp godsakerna hemma

Är din pappa den som alltid äter upp alla godsakerna hemma? Ge honom då ett eget litet förråd av choklad! Det finns tillräckligt med många olika alternativ av choklad att beställa hos oss där man kan lägga till namn och/eller egen text. Ge det förslagsvis i kombination med ett pussel så att du också när ni lägger puzzel tillsammans får njuta med av choklden :). Tycker din far hellre om något gott att dricka? Då blir han säkerligen glad åt en god specialöl eller en härlig flaska vin med ett foto på er tillsammans.Till den tuffaste och bästa pappan: Ett diplom!

Har du många fina teckningar till pappa och vill lägga till något litet extra? Beställ då en diplom till bästa pappan. Du kan naturligtvis rama in diplomet, precis som dina egna fina teckningar.

Kära pappa, from Lucy

Till superhjälten och den snällaste pappan

Är din pappa en superhjälte? Överraska honom med Ollimaniaboken 'Min hjälte'. I den här boken spelar din pappa huvudrollen, tillsammans med Olli, elfanten. I boken finns även ett diplom för världens bästa pappa! Fyll i din pappas namn och han kommer att njuta av äventyret som Olli har för sig.

Eller ser du din pappa mera som världens snällaste än som en superhjälte? Ge honom då boken Kära pappa. Den här boken handlar om det speciella bandet du har med din pappa. Med den här boken talar du om för honom hur viktig han är för dig och hur glad du är att just han är din pappa. I den här boken lägger du även till ditt namn, viket gör boken extra specielll att ge till den snällaste pappan i världen.


Bästa inspirationen för en present för att fira första Fars dagen!!
Bästa inspirationen till pappor som älskar god mat och dryck!
Se alla Fars dagspresenter >>