Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

skapa din egen unika adventskalender

Gör nedräkningen till jul extra rolig med en unik adventskalender

Kommer du ihåg de dagar då du räknade ner till julafton tillsammans med din bror eller syster och fick äta choklad från din adventskalender varje dag? Numera finns det fler och fler varianter av adventskalendrar som också är jättekul för vuxna, inklusive saker som hälsoprodukter eller olika sorters te. Visste du att du kan skapa din alldeles egna adventskalender? Låt oss ge dig våra tips och idéer.


Adventskalenderskoj

Hur många dagar till jul? En adventskalender börjar alltid den första december och räknar ner till dag 24, som är julafton. Men inte varje kalender har en present för varje dag. När du skapar din egen adventskalender har du total kontroll. Du kan göra den hur personlig och unik som helst, från hur du visar presenterna, t.ex. med kuvert, eller mini julstrumpor, till klapparna och tankarna bakom dem. Bara föreställ dig din partner, dina barn eller du själv öppna en specialgjord present varje dag.Vår adventskalender med choklad

Visste du att det finns adventskalendrar med utsökt choklad? En välsmakande Milka eller Toblerone att upptäcka för varje dag i december fram till jul! Då blir väntan på julen angenämare än någonsin. Du kan anpassa din adventskalender på ett väldigt unikt sätt. Du väljer en av våra juldesigner, och lägger till ett foto och/eller en text. Vad väntar du på? Överraska genast någon speciell person med en fantastisk personlig adventskalender.

Vores chokoladejulekalender

Speciella presenter till adventskalendern

Det handlar inte om hur stor presenten är, det ät tanken bakom som räknas. Att visa de omkring dig att du tänker på dem och uppskattar dem. Innan du skapar din kalender är det viktigt att tänka ut alla presenter. Kanske har mottagaren du tänker på en önskelista som du kan använda som inspiration. Gör upp en budget i förväg och räkna ut hur mycket du kan spendera på varje present. En liten, personligt utformad gåva är perfekt! Titta på följande alternativ:


Titta på vår blogg för små presenter för mer inspiration!


Alternativa presentidéer för adventskalendern

Visste du att alla presenter i en adventskalender inte nödvändigtvis måste vara fysiska? Du kan varva presentdagarna med en kupong för en dagsutflykt till en plats som mottagaren har velat besöka länge, eller skapa ett slags presentkort till exempelvis en matlagningsverkstad eller en god hemlagad måltid. Om du lagar mat till mottagaren är vår personliga olivolja ett utmärkt sätt att göra din present extra speciell, liksom våra personliga salt- och pepparkvarnar. Alternativt kommer en kupong för en mysig kväll i soffan med läckra tilltugg och varm choklad alltid att gå ner. Koppla av med chokladmjölk i din egna emaljmugg och personliga strumpor. Vilka av följande alternativ kommer du att använda för att överraska dina kära?
Vi har även skapat en julklappsguide för mer inspiration till julklappar.
Upptäck alla julklappar>>>