Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Fars dag är precis runt hörnet! Letar du fortfarande efter inspiration om vad du ska köpa till honom?

Du skulle vilja överraska honom med en unik och originell present till Fars dag, men du vet inte var du ska börja leta.

Som tur är har vi sammanställt en komplett presentguide med de 10 bästa farsdagspresenterna så att du kan göra det perfekta valet.

Fars dags gåvor Topp 10

1. Personlig necessär i läder

En necessär i läder är inte bara praktisk, utan också otroligt snygg. Ge din pappa den perfekta platsen att förvara alla sina toalettartiklar på under affärsresor eller semestrar med denna lyxiga necessär.

2. Personlig gatuskylt

Apersonlig gatuskylt är en unik gåva som din pappa säkert kommer att uppskatta. Det är en rolig personlig gåva som han kan hänga upp i sin mancave, verkstad eller garage.

3. Fullt tryckt handduk

Överraska din pappa med en helt tryckt handduk med ditt eget valda foto. Det är en gåva som han definitivt kommer att använda. Dessutom, vem älskar inte en ny, mjuk handduk?

4. Brödlåda för fars dag

Apersonlig brödkorg är en fin present till din pappa, särskilt om han tar med sig lunchen till jobbet. Det kommer att göra hans lunchrast lite mer speciell.

5. Badrock med namn

En personligt utvald broderad morgonrock är en lyxig gåva som håller din pappa varm och skön efter duschen. Det är den perfekta klädseln för honom att koppla av i efter en lång dag av hårt arbete.

Toalettväska

Toalettväska

Badrock för herr

Badrock för herr

Personlig strandhandduk

Personlig strandhandduk

Fars Dag Presenter

Fars Dag Presenter

6. Personligt grillset i läderväska

Om din pappa älskar att grilla är detta grillset i läderväska den ultimata presenten. Setet innehåller allt han behöver för en härlig grillupplevelse. Självklart kan det göras personligt med hans eget namn och en rolig design.

7. Korthållare med namn

En korthållare är en praktisk och smidig gåva. Den hjälper din pappa att förvara sina kreditkort och ID-kort på ett och samma ställe, vilket gör det lätt för honom att hitta dem när han behöver dem. Skriv hans namn med en rolig design på korthållaren för att ge den en personlig touch.

8. Ölglas Weizen Fars dag

Om din pappa älskar öl kommer han definitivt att gilla enpersonligt ölglas få. Lägg till din egen design eller berätta för honom att han är den bästa pappan genom att lägga till #1 Father i graveringen.

9. Personlig kokbok för grillning - BBQ King

Om din pappa älskar matlagning och grillning kommer han att älska dettapersonlig kokbok från Barbeque King definitivt gilla den. Den innehåller massor av läckra recept som han kan prova på grillen.

10. Personlig mugg

En personlig mugg är en gåva som din pappa kan njuta av varje dag. Få en mugg tryckt med hans favoritfoto, en rolig text eller ett vackert minne som ni delar tillsammans.

Grillset i läderfodral

Grillset i läderfodral

Fars dag ölglas

Fars dag ölglas

Plånbok i läder

Plånbok i läder

Fars dag muggar

Fars dag muggar

En annan topp 10: Gåvor till fars dag

Även om vi har sammanställt en topp 10 finns det många andra bra presentalternativ, så här är ytterligare en topp 10 Fars dag-presenter. Letar du fortfarande efter inspiration till en text som passar till din fars dag-present? Vi har75 farsdagstexter redo för dig.

1. Nyckelring med foto

En nyckelring med foto är en liten men betydelsefull gåva som kommer att påminna din pappa om dig varje gång han använder sina nycklar. Välj ett foto av er tillsammans och låt trycka det i hög kvalitet på nyckelringen.

2. Klocka i trä

Gör din pappa glad med en snygg och hållbarklocka i trä. Denna lyxiga accessoar är tillverkad av högkvalitativa material och kan graveras med hans initialer, namn eller viktiga datum, en gåva som ser till att han alltid kommer i tid.

3. Vinflaska med tryck

Ge din pappa en utsökt flaska vin med en personlig etikett. Välj hans favoritvin och designa en etikett med ett vackert foto, hans namn och ett speciellt meddelande för en välsmakande farsdagspresent.

4. Canvas med foto

Ge din pappa ett bestående minne med en vacker canvasduk med foto. Välj ett fint foto av er två tillsammans och få det tryckt på enhögkvalitativ canvas. Duken kan enkelt hängas upp på väggen.

5. Personlig fotobok

Den mest personliga gåvan på Fars dag är utan tvekan en personlig fotobok. Det är därför denna gåva alltid hör hemma bland de 10 bästa gåvorna till Fars dag. Samla dina bästa minnen och skapa en vacker fotobok.

6. Personlig plånbok i läder

Den personliga plånboken i läder är både funktionell och snygg. Hjälp din pappa att hålla ordning på sina pengar och kort. Skapa din egen vackra design i vår redigerare och gör enunik plånbok i läder Till din far.

7. Tufft ädelstensarmband med namn

Har din pappa aldrig något annat än en klocka på handleden? Ge honom då en cool ädelstenarmband med hans namn på. De svarta stenarna utstrålar styrka och självsäkerhet, alltså precis det som din far står för.

8. Ostbräda med knivar

Om din pappa älskar ost kommer han definitivt att vilja ha en ostbricka med knivar. Det är en originell present som han kan använda på fester eller bara för en kväll i soffan med ost och vin.

9. T-shirts för fars dag

T-shirts för fars dag är alltid en hit. De är ett roligt och avslappnat sätt att överraska din pappa. Dessutom finns det så många mönster att välja mellan och anpassa efter din egen smak - du känner ju trots allt din pappa bäst!

10. Godisförpackning med namn och foto

Om din pappa älskar lakrits kommer han definitivt att älska att få ett lakritsförpackning med hans namn och foto. Då kan han varje dagsötsaker från ditt designade paket.

Slutligen vill vi påminna dig om att en farsdagspresent är det perfekta sättet att sätta din pappa i rampljuset. Oavsett om du väljer en blygsam eller storslagen gåva kommer din pappa säkert att älska att du tänker på honom den här dagen.

Vi hoppas att våra 10 bästa farsdagspresenter + ytterligare 10 bästa! har hjälpt dig på vägen mot den ultimata presenten till din pappa.

Nyckelring pappa

Nyckelring pappa

Fars dag T-shirt

Fars dag T-shirt

Ostbricka i trä presentset

Ostbricka i trä presentset

Blog

Blog