< Tillbaka
  • Varje gåva med ditt foto och text
  • Gjord med Kärlek
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Allt Baby presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 392 recensioner
Helena
Publicerades 23-05-19

"Fina, graverande glas av god kvalitet. Välpackat i snygga lådor och snabb leverans! "

10 av 10
Meeri
Publicerades 20-05-19

"Hade det varit gratis frakt hade ni fått en 10! "

9 av 10
Emöke
Publicerades 20-05-19

"Superfina grejer "

10 av 10
En unik present till varje nyfött barn!

Babypresent

När ett barn föds är det vanligt att släkt och vänner ger presenter till det nyfödda barnet. Födelsen av ett barn är ett mirakel och ett tillfälle värt att fira. Det blir allt vanligare och vanligare att man bjuder in släkt och vänner till en baby shower. Ta då tillfället i akt att ge bort en riktigt originell babypresent!

Tips på babypresenter

Överraska de nya föräldrarna med en personlig babypresent, exempelvis en bricka med bebisens namn, foto och födelsedatum på. Eller vad sägs om ett gosedjur med en t-shirt tryckt med ditt eget foto eller text?

En babysovsäck tryckt med ett foto eller namn är en väldigt personlig babypresent som definitivt kommer att uppskattas. Med denna kommer bebisen att sova bättre än någonsin tidigare! Hos oss på YourSurprise kan du också hitta babypyjamaser.

Babybody

Vill du ge bort en unik present när du går på en baby shower? Inga problem, hos oss kan du skapa en personlig och unik babypresent med ett namn, foto eller text på. Ge bort en riktigt originell present till varje nyfött barn! Överraska de nya föräldrarna med en babybody med ett sött motiv och namnet på den nyfödde.

Haklapp

Haklappar finns i alla former och storlekar men var unik och designa din egen haklapp hos oss på YourSurprise. En haklapp med din egen design är en unik babypresent som alla föräldrar med nyfödda barn har användning för. Tryck ditt eget foto och text på haklappen. En mycket bra present att ge till sin lillebror, lillasyster eller barnbarn.

Bebismössa

En annan originell babypresent är en bebismössa. Tryck ett namn eller en bild på den nyfödda bebisen på en bebismössa. Håll bebisen varm genom att sätta denna härligt mjuka mössan på bebisens huvud. Du kan enkelt skapa en supersöt bebismössa i vår användarvänliga fotoredigerare. En bebismössa är en riktigt unik och personlig babypresent.

Alla våra babypresenter förpackas noggrant i glada presentförpackningar. Var säker på att din babypresent faller mottagaren i smaken!
+ Läs mer...

Tillgänglig på vardagar 08:30 - 17:00 (svenska)
Övriga tider står vi gärna till tjänst på engelska


Var den första att bli informerad om våra senaste erbjudanden och nyheter

Kundtjänst
YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Nederländerna

Företag

Företagspresenter
Större antal
Personifierat styck

B2B Kontakta
eller per telefon / e-post: 08-525 009 11

Kan jag hjälpa dig?
1 med